HOROSCOP 3 APRILIE. Peştii pot descoperi ceva măreţ în somn sau la meditaţie, Racii se apucă de noi hobby-uri, iar Fecioarei îi stă mintea la şcoală

Planeta Mercur intră în Taur la ora prânzului, inspirând o abordare blândă a comunicării, dar oamenii pot fi deosebit de fixaţi în gândirea lor. Acest lucru poate fi de bun augur pentru a rămâne concentrat şi pentru a realiza lucrurile, dar oamenii s-ar putea simţi încăpăţânaţi şi negocierile se pot desfăşura încet. Vom fi provocaţi să renunţăm la vechile moduri de a gândi sau de a comunica în timp ce Mercur se înfruntă cu Pluto în Vărsător la 14:55. Informaţii interesante pot apărea, secrete împărtăşite. Luna se conectează cu Uranus în Taur la ora 16:28, încurajând experimentarea şi schimbarea.

7951 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 APRILIE. Peştii pot descoperi ceva măreţ în somn sau la meditaţie, Racii se apucă de noi hobby-uri, iar Fecioarei îi stă mintea la şcoală

HOROSCOP 3 APRILIE. Peştii pot descoperi ceva măreţ în somn sau la meditaţie, Racii se apucă de noi hobby-uri, iar Fecioarei îi stă mintea la şcoală

HOROSCOP 3 APRILIE - Berbec (20 martie 2023 - 20 aprilie)

Planeta de comunicaţii, Mercur, intră astăzi în Taur, care poate găsi conversaţii despre bani sau securitate câştigând viteză. O discuţie intensă despre planurile de viitor are loc, în timp ce Mercur se înfruntă cu Pluto în Capricorn. Este posibil să aruncaţi o privire atentă asupra dinamicii puterii din comunităţile voastre în acest moment.

HOROSCOP 3 APRILIE - Taur (20 aprilie 2023 - 21 mai)

Poate că te-ai simţit gânditor în ultimele săptămâni, dar acum eşti deosebit de vorbăreţ. O discuţie intensă, dar importantă despre putere, influenţă şi cariera ta are loc în timp ce Mercur se înfruntă cu Pluto în Capricorn.

HOROSCOP 3 APRILIE - Gemeni (21 mai 2023 - 21 iunie)

Planeta dvs. conducătoare, Mercur, intră astăzi în Taur, care vă poate găsi conectându-vă cu intuiţia într-un mod profund şi semnificativ. Mercur se confruntă cu planeta Power Pluto în Vărsător şi ai putea avea o descoperire filozofică importantă.

HOROSCOP 3 APRILIE - Rac (21 iunie 2023 - 22 iulie)

Este posibil să explorezi un nou hobby, iar viaţa ta socială devine destul de ocupată, pe măsură ce Mercur intră în Taur. Mercur se confruntă cu Pluto în Vărsător, ceea ce vă poate găsi luând o decizie importantă cu privire la comunităţile în care vă investiţi timpul şi energia.

HOROSCOP 3 APRILIE - Leu (22 iulie 2023 - 23 august)

Se declanşează comunicarea despre cariera şi viaţa ta, în ochii publicului. Aceasta poate fi o perioadă interesantă. Deciziile importante cu privire la cine doriţi să împărtăşiţi lumina reflectoarelor ar putea fi luate.

HOROSCOP 3 APRILIE - Fecioară (23 august 2023 - 23 septembrie)

Planeta dvs. conducătoare, Mercur, intră astăzi în zodia Pământului, Taur, care vă poate găsi să faceţi planuri de călătorie, concentrându-vă pe şcoală sau lucrând la publicarea ideilor voastre. Ai putea face o schimbare radicală în rutina ta zilnică.

HOROSCOP 3 APRILIE - Balanţă (23 septembrie 2023 - 23 octombrie)

Se pornesc discuţii despre bani, în special teme precum datorii, facturi sau taxe. Discuţii profunde despre ceea ce este cu adevărat important pentru tine şi partenerii tăi au loc în perioada asta.

HOROSCOP 3 APRILIE - Scorpion (23 octombrie 2023 - 22 noiembrie)

Se activează sectorul de parteneriat şi se încurajează comunicarea deschisă şi sinceră în relaţiile tale. Discuţii intense despre casă, familie, trecut sau sentimentul tău de securitate pot avea loc astăzi.

HOROSCOP 3 APRILIE - Săgetător (22 noiembrie 2023 - 21 decembrie)

Ce se întâmpă este de bun augur pentru productivitatea la locul de muncă. Acesta ar putea fi un moment spectaculos pentru a vă reorganiza. Mercur se confruntă cu Pluto în Vărsător, poate dezvăluind secrete sau ajutându-vă să ajungeţi la fundul unei probleme.

HOROSCOP 3 APRILIE - Capricorn (21 decembrie 2024 - 20 ianuarie)

O energie distractivă şi cochetă curge în timp ce Mercur vorbăreţ intră în zodia Pământului Taur – dar discuţii profunde şi intense despre teme precum puterea, controlul şi transformarea şi-ar putea face apariţia.

HOROSCOP 3 APRILIE - Vărsător (20 ianuarie 2024 - 18 februarie)

Discuţiile despre casă şi familie au început astăzi, când Mercur intră în Taur. Conversaţii profunde despre trecut şi dinamica puterii din familia sau viaţa personală sunt puse în scenă

HOROSCOP 3 APRILIE - Peşti (18 februarie 2023 - 20 martie)

S-ar putea să fii ocupat să ai grijă de documente, să răspunzi la mesaje şi e-mailuri, să faci cercetări şi să distribui ştiri pe măsură ce Mercur intră în Taur. O discuţie intensă, dar potenţial transformatoare. O mare descoperire poate veni în timp ce dormi sau meditezi.

Sursa: vice.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici