HOROSCOP 3 august 2021. Discuţii interesante şi întâlniri-surpriză pentru trei zodii. Norocul vine prin intermediul celorlalţi

Venus din Fecioară realizează azi un trigon armonios cu Uranus din Taur, fapt pentru care interacţiunile în plan social le rezervă azi unele suprize plăcute zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

26587 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 august 2021. Discuţii interesante şi întâlniri-surpriză pentru trei zodii. Norocul vine prin intermediul celorlalţi

HOROSCOP 3 august 2021. Discuţii interesante şi întâlniri-surpriză pentru trei zodii. Norocul vine prin intermediul celorlalţi

HOROSCOP 3 august 2021 - Berbec

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu nişte oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile pe baza unor activităţi extraprofesionale în domeniul tău principal de activitate sau într-un sector cu care cochetezi din când în când. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de nişte comisioane decât de proiecte de o mai mare anvergură. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi prinde bine să faci ceva pe lângă salariu, astfel încât să dispui de un buget mai mare pentru eventualele cheltuieli pe care nu le-ai programat sau pe care nu aveai cum să le prevezi mai din timp.

HOROSCOP 3 august 2021 - Taur

Se întâmplă lucruri frumoase azi în plan personal, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Ori poate că ai timp, în sfârşit, să dedici timp hobby-urilor tale, pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Toate aceste lucruri au o influenţă pozitivă asupra stării tale de spirit şi îţi dau un imbold de energie şi bună dispoziţie, care te ajută să ieşi în evidenţă şi să performezi mai bine în orice context de comunicare în care te vei afla astăzi. Pe de altă parte, este important să nu te bazezi pe astfel de stimuli exteriori chiar întotdeauna.

HOROSCOP 3 august 2021 - Gemeni

Unele evenimente care au loc astăzi în familie te fac să te gândeşti la trecut, la momente sau la persoane care nu mai fac parte din peisajul tău actual. Nu este neapărat nevoie să fie vorba de întâmplări cu încărcătură negativă; poate că sunt plăcute, dar totuşi îţi trezesc un sentiment de nostalgie pe care nu îl poţi explica. Se aduc astfel în atenţia ta lucruri pe care poate nu le-ai procesat la momentul oportun, care ar necesita mai multă atenţie din partea ta, mai ales dacă vrei să te pregăteşti cum se cuvine de noi începuturi în plan personal.

HOROSCOP 3 august 2021 - Rac

S-ar putea să întâlneşti astăzi unele persoane foarte interesante, care sunt extrem de compatibile cu tine pe plan social, dar şi ca idealuri sau viziune. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de veşti bune cu privire la un proiect sau de o idee care ar putea scoate un plan de viitor din impasul în care se află. Se vede, oricum, că eşti pe o pantă ascendentă, că ţi se întâmplă lucruri bune în această perioadă. Ai aşadar toate motivele să priveşti cu speranţă către ziua de mâine, să-ţi permiţi să visezi şi să îndrăzneşti mai mult.

HOROSCOP 3 august 2021 - Leu

Se anunţă azi o zi extrem de potrivită pentru nativii(ele) care au afaceri personale şi care vor să facă investiţii în ele. S-ar putea să vadă beneficiile acestor transferuri de capital mai repede decât s-ar fi aşteptat. De asemenea, este un moment bun să investeşti mai mult în imaginea ta, cu atât mai mult dacă cercurile prin care te învârţi pun preţ pe un astfel de aspect. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca unele realizări anterioare, în plan financiar mai ales, să atragă atenţia unor persoane foarte importante, care îi pot ajuta cu unele oportunităţi valoroase în plan profesional.

HOROSCOP 3 august 2021 - Fecioară

Evenimentele de astăzi s-ar putea să îţi aducă o revelaţie cu privire la o temă de reflecţie care te preocupă de ceva vreme încoace. Poate că acest lucru se datorează unei discuţii pe care ai avut-o cu o persoană pe care o respecţi sau unei cărţi pe care ai lecturat-o în această perioadă. Sau poate are legătură cu faptul că ai schimbat peisajul, iar acest lucru te-a ajutat să pui lucrurile în perspectivă. Oricare ar fi situaţia, este clar că te simţi mai uşurat(ă), că ştii pe ce drum s-o apuci într-o chestiune care ţi-a dat mari bătăi de cap.

HOROSCOP 3 august 2021 - Balanţă

Eşti într-o stare de spirit destul de bună astăzi, iar acest lucru se datorează şi faptului că s-au mai disipat din tensiunile resimţite în ultima vreme pe plan relaţional. S-ar putea, de exemplu, să fi existat dezechilibre în raportul de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, dar s-ar părea că situaţia începe să se amelioreze. Aşadar, ai toate motivele să speri la mai bine şi să nu-ţi mai faci griji în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile între voi. Beneficiile se vor vedea aproape imediat la nivelul dispoziţiei tale de azi.

HOROSCOP 3 august 2021 - Scorpion

În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, aspectele astrale de azi ar putea aduce o întâlnire neaşteptată cu un prieten cu care nu s-au mai văzut de multă vreme. Sau poate că fac cunoştinţă azi cu o persoană cu care observă că au foarte multe lucruri în comun. În ceea ce îi priveşte pe alţii(tele), este posibil ca ziua de azi să le aducă revelaţia faptului că au început să aibă alte sentimente în raport cu un amic. În orice caz, lucrurile par să fie foarte dinamice în plan social şi trebuie să fii foarte atent(ă) în ce direcţie vor evolua acestea.

HOROSCOP 3 august 2021 - Săgetător

Te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care au parte de un nivel ridicat de productivitate în plan profesional. Poate că sarcinile care le sunt delegate astăzi li se potrivesc mănuşă sau există alţi factori care îi motivează să tragă mai tare decât de obicei la locul de muncă. Oricare ar fi motivul pentru care se întâmplă asta, este clar că se atrage atenţie pozitivă asupra ta prin performanţele pe care le realizezi şi prin atitudinea de care dai dovadă la serviciu. Asta s-ar putea să îţi aducă şi mai multe oportunităţi în plan profesional şi, mai târziu, chiar acea promovare mult aşteptată.

HOROSCOP 3 august 2021 - Capricorn

Dacă dai dovadă de ceva mai multă flexibilitate în gândire, s-ar putea să te mire până şi pe tine cum se schimbă atmosfera în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. S-ar putea ca acesta să fi fost singurul lucru de care aveai nevoie pentru ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal, după o perioadă de tensiuni şi probleme. În alte cazuri, acest efect s-ar putea să îl aibă faptul că schimbaţi peisajul, că vă delimitaţi de situaţiile care v-au adus în această ipostază nu tocmai plăcută. Orice ar fi, se vede că te îndrepţi înspre mai bine.

HOROSCOP 3 august 2021 - Vărsător

În cazul în care apar tensiuni pe plan familial, cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru a calma lucrurile este acela de a lua calea compromisului. Lasă de la tine câte ceva şi vei vedea că cei dragi vor înţelege mesajul şi vor acţiona la fel. Pe de altă parte, trebuie să dai dovadă de aceeaşi fermitate în legătură cu acele aspecte care sunt prea importante pentru tine şi la care nu vrei să renunţi. În felul acesta, le comunici apropiaţilor că există lucruri de la care nu vrei să faci rabat, care sunt importante pentru tine.

HOROSCOP 3 august 2021 - Peşti

Comunici foarte bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să aveţi păreri similare despre modul în care ar fi cel mai bine să acţionaţi într-o anumită situaţie de interes comun. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre propuneri neaşteptate de colaborare sau despre întâlniri romantice care îi/le iau plăcut în surprindere pe nativii(ele) acestui semn. Aşadar, se pune astăzi accentul pe interacţiunile cu ceilalţi, care îţi pot aduce tot felul de avantaje, unele din ele la care nici nu te-ai gândit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici