HOROSCOP 3 ianuarie – Venus intră în Vărsător. Colaborări productive şi proiecte fructoase

Venus îşi face azi loc în semnul Vărsătorului, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se simt încurajate să investească în proiectele lor şi în relaţiile de prietenie.

26939 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 ianuarie – Venus intră în Vărsător. Colaborări productive şi proiecte fructoase

HOROSCOP 3 ianuarie – Venus intră în Vărsător. Colaborări productive şi proiecte fructoase

HOROSCOP 3 ianuarie – Berbec

 
Venus pătrunde azi în casa vieţii sociale şi a prietenilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă foarte bună pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în proiecte care le aparţin şi/ sau în care doar participă. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoască unele persoane care le inspiră, care le dau încredere în visurile lor şi le încurajează să îşi transpună visurile în realitate. Nu este de mirare, aşadar, că se sudează şi se creează multe prietenii noi în această perioadă, care îi/le vor duce mai departe şi îi/le ajută să se apropie de adevăratul lor potenţial.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Taur 

Venus poposeşte astăzi în casa carierei şi a statului din horoscopul tău solar, indiciu cum că, în ceea ce te priveşte, se deschide o perioadă favorabilă pentru capitolul profesional şi/ sau pentru modul în care eşti privită în comunitatea în care locuieşti. Prezenţa ta aduce un suflu nou în cercurile în care te învârţi şi atrage atenţia superiorilor, dar şi a altor persoane importante din domeniul în care activezi. Aşadar, dacă sesizezi la timp oportunităţile care apar şi profiţi de ele la maximum, s-ar putea să te apropii cu paşi repezi de o promovare sau de o vizibilitate mai mare.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Gemeni 

Venus ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului din astrograma ta generală. Se prefigurează aşadar o perioadă foarte bună pentru nativii(ele) care urmează să susţină un examen important sau să se înscrie la cursuri, care urmează să plece în deplasări de ordin profesional sau în concediu ori care se ocupă de chestiuni birocratice. Toate aceste experienţe îi/le vor ajuta, de asemenea, să îşi updateze sistemul de valori, principii şi credinţe, să se descotorosească de acele crezuri personale care nu le mai aduc niciun beneficiu şi să îmbrăţişeze altele noi, mai productive.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Rac 

Venus îşi face azi apariţia în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care se deschide o perioadă de bun augur pentru nativii(ele) care activează în cadrul unor colaborări sau care vor să înceapă unele parteneriate cu persoane din mediul lor profesional. Vrei să revoluţionezi ceva prin intermediul  acestor relaţii, să aduci un suflu nou în viaţa ta profesională şi în domeniul tău de activitate. Oportunităţi vor veni în acest sens, dar trebuie să ai grijă să construieşti totul pe baze solide, pe o comunicare deschisă cu persoanele cu care urmează să lucrezi cât mai aproape.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Leu 

Venus progresează astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care colaborează bine cu clienţii şi partenerii din mediul profesional. În plus, acest tranzit te ajută să duci relaţia de cuplu la un alt nivel, să reinventezi anumite aspecte ale vieţii în doi. În cazul în care eşti la început de drum cu actualul partener de viaţă, şederea lui Venus în această casă creează un context favorabil pentru oficializarea relaţiei în care te afli, fie că prezinţi pe cel drag apropiaţilor, fie că decideţi să vă petreceţi tot restul vieţii împreună.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Fecioară

 
Venus ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care dai dovadă de un randament ridicat şi de un nivel crescut de energie. În acest sens, contribuie şi ajută faptul că ai făcut sau intenţionezi să faci unele ajustări în ceea ce priveşte tehnicile tale de lucru ori stilul tău de viaţă. Îţi prinde bine noutatea pe aceste planuri, căci te ajută să-ţi eficientizezi modul în care uzezi de timpul tău. Rezultatele pozitive nu întârzie să apară, ceea ce te încurajează să te menţii pe această traiectorie.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Balanţă 

Venus poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că te bucuri de o perioadă în care atmosfera în raport cu persoana iubită şi/ sau cei mici este una caldă şi romantică. În plus, relaţia cu ei te ajută să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă nouă, să descoperi noi pasiuni şi interese pe care nu credeai că le ai. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca aceste săptămâni să aducă mai multe oportunităţi de flirt. S-ar putea ca acestea să ducă undeva, dar cert este că îţi fac bine la încrederea de sine.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Scorpion

 
Venus îşi face apariţia azi în casa familiei din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să observi în următoarele săptămâni o apropiere mai mare de cei dragi. Atmosfera din familie este una mai caldă şi înţelegătoare, iar în anumite privinţe, s-ar putea să observi o deschidere mai mare din partea rudelor apropiate la puncte de vedere pe care altă dată nu le-ar fi luat în calcul. Aşadar, se prefigurează o perioadă foarte bună pentru a te apropia de cei dragi sau pentru a elimina distanţa emoţională care există în prezent între tine şi anumite rude ceva mai dificile.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Săgetător 

Venus începe să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care vei interacţiona nespus de bine cu ceilalţi, indiferent de contextul social în care te vei afla.Ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care o doreşti din partea celorlalţi. În plus, dispui de şarmul şi carisma necesare pentru a face o figură frumoasă în raport cu fiecare interlocutor de astăzi. De asemenea, se arată o perioadă bună pentru negocieri şi şedinţe de creaţie. Cu siguranţă vei ieşi în evidenţă într-un mod pozitiv, care te scoate din anonimat şi te distinge de ceilalţi.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Capricorn

 
Venus poposeşte astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar. Mai exact, s-ar putea să te întâlneşti în perioada următoare cu tot felul de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorifica a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Unele din acestea s-ar putea să vină prin intermediul prietenilor sau a unor proiecte în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Este evident faptul că lucrurile evoluează bine şi că încep să dea roadele pe care le-ai aşteptat.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Vărsător 

Venus îşi face azi intrarea în semnul naşterii tale, astfel că te bucuri de un plus de încredere în forţele proprii, de carismă şi şarm în săptămânile care urmează. Nu depui prea multe eforturi pentru a ieşi în evidenţă şi a face o figură frumoasă în raport cu ceilalţi. Ştii cum să te pui în evidenţă, iar atmosfera pe care o creezi în jurul tău te ajută să-ţi faci prieteni cu uşurinţă. În plus, dai dovadă de multă deschidere şi de o atitudine jovială, iar acest lucru îţi permite să laşi impresia unei persoane autentice, care dă dovadă de naturaleţe.
 

HOROSCOP 3 ianuarie – Peşti

 
Venus ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să îţi fugă gândul în această perioadă la persoane din trecut, poate chiar la un fost partener sau o relaţie care s-a încheiat de ceva vreme. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de rememorarea unor episoade importante din actuala relaţie de cuplu. Importante este să ai grijă cum gestionezi aceste incursiuni în trecut. Ele te pot ajuta să închizi capitole relaţionale care nu te mai ajută să evoluezi, dar să rămâi totuşi cu nişte lecţii care te pot duce mai aproape de potenţialul tău.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici