HOROSCOP 3 noiembrie. O zi ca un rollercoaster pentru o zodie. Imprevizibilul o obligă să se adapteze

Luna din Balanţă aderă astăzi la un trigon armonios cu Jupiter din Vărsător şi la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, indiciu că zodiile de Aer (Gemeni, Vărsător), cu excepţia Balanţei, au parte astăzi de reuşitele pe care le aşteptau. Balanţele şi celelalte semne Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn) au parte şi de unele tensiuni sau probleme greu de gestionat. Până la finalul zilei, însă, graţie conjuncţiei Lunii cu Mercur, s-ar putea ca totul să se termine cu bine.

11375 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 noiembrie. O zi ca un rollercoaster pentru o zodie. Imprevizibilul o obligă să se adapteze

HOROSCOP 3 noiembrie. O zi ca un rollercoaster pentru o zodie. Imprevizibilul o obligă să se adapteze

HOROSCOP 3 noiembrie - Berbec

Comunici astăzi foarte bine cu cei cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă, cu care împărtăşeşti viziuni şi idealuri comune. S-ar putea, totuşi, să nu reacţionezi prea bine atunci când cineva încearcă să îşi manifeste autoritatea asupra ta. Aşadar, s-ar putea ca discuţiile cu superiorii, cu colegii mai vechi de la serviciu sau chiar cu partenerul de viaţă, în anumite circumstanţe, să nu meargă într-atât de bine. Într-un final, până şi acele conversaţii vor ajunge la o concluzie, dar dacă se ajunge la tensiuni, înseamnă că ar trebui să schimbi ceva la atitudinea ta şi ei la a lor.

HOROSCOP 3 noiembrie - Taur

Ziua s-ar putea să înceapă bine în plan profesional, în sensul în care nu duci lipsă de productivitate şi pare că socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. S-ar putea, însă, ca lucrurile să nu meargă în aceeaşi direcţie pe tot parcursul zilei. Poate că se ivesc urgenţe pe parcurs, care nu-ţi mai permit să te ţii de planurile pe care le-ai avut la început. Sau poate că se complică unele sarcini de serviciu care păreau să nu fie ieşite din comun în vreun fel sau altul. Aşadar, trebuie să fii pregătit(ă) pentru orice şi să te adaptezi.

HOROSCOP 3 noiembrie - Gemeni

Interacţionezi bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, iar programul pe care îl ai îţi permite să strecori şi activităţi care, cel puţin în teorie, îţi fac plăcere sau te destind. S-ar putea, totuşi, să apară unele tensiuni între tine şi cei dragi, iar acele preocupări care, de regulă, îţi aduc satisfacţii par să nu fie chiar atât de ofertante la finalul zilei. Aşadar, există riscul ca ziua să nu meargă aşa cum ţi-ai imaginat, ceea ce riscă să vină la pachet cu unele frustrări. Încearcă să nu le verşi pe cei apropiaţi sau pe tine însuţi(ăţi).

HOROSCOP 3 noiembrie - Rac

Şi tu pari să te numeri printre nativii(ele) care comunică eficient astăzi cu cei din jur, dar s-ar putea ca unele subiecte de discuţie să genereze tensiuni. Altfel spus, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă până când se ajunge să vorbiţi despre unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Fiecare încearcă să îşi impună punctul de vedere, să îl facă pe celălalt să vadă că punctul său de vedere este mai bun. Încearcă totuşi să insişti asupra unui compromis, mai ales dacă urmările deciziei care se aşteaptă din partea voastră are urmări pe termen lung.

HOROSCOP 3 noiembrie - Leu

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate financiară de care ai vrea să profiţi cât mai repede, dar din câte se pare, ea presupune să colaborezi eficient cu unele persoane cu care nu rezonezi prea bine. Aşadar, există riscul să apară tensiuni care te-ar putea face să renunţi, cu toate că ai tot interesul să duci la bun sfârşit un asemenea proiect. Încearcă să laşi de la tine acolo unde nu ţii neapărat ca punctul tău de vedere să primeze şi la un moment dat, se va ajunge la o viziune de compromis care îţi convine, per ansamblu.

HOROSCOP 3 noiembrie - Fecioară

Ai o stare foarte bună de spirit la începutul acestei zile, dar s-ar putea ca ea să te împingă să faci lucruri care nu sunt tocmai înţelepte în această perioadă. De exemplu, s-ar putea să le faci mai greu faţă tentaţiilor care nu se încadrează în bugetul acestor zile ori poate că cedezi în faţa celor dragi şi le faci o bucurie destul de costisitoare. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi impulsurile, cu toate că intenţiile pe care le ai sunt bune. Săptămâna nu este încă la sfârşit şi pot apărea cheltuieli care riscă să te destabilizeze.

HOROSCOP 3 noiembrie - Balanţă

Starea ta de spirit s-ar putea să fluctueze astăzi destul de mult, cu toate că începi destul de bine ziua din acest punct de vedere. O discuţie cu cei dragi sau un gest din partea lor s-ar putea să îţi activeze un punct sensibil şi să te facă să te simţi destul de vulnerabil(ă). Din acest motiv, poate că ar fi mai bine pentru tine dacă ai evita discuţii despre care ştii că riscă să conducă la tensiuni în raport cu cei dragi. Este drept că problemele nu se pot rezolva decât prin conversaţii deschise, dar nu este momentul acum.

HOROSCOP 3 noiembrie - Scorpion

Ai parte astăzi de conversaţii productive cu cei dragi, dar şi cu cei cu care colaborezi, atâta timp cât ele se axează pe planuri de viitor sau proiectele pe care le aveţi împreună. Evită să aduci aminte de situaţii din trecut, care nu au evoluat bine, care au scos la iveală puncte sensibile în relaţia voastră. Prin extensie, nu este deloc un moment bun în care să faci comparaţii cu momente de mai demult, care nu au condus la un deznodământ îmbucurător. Dacă ai temeri sau frustrări în legătură cu situaţii din prezent, discută deschis despre ele şi nu internaliza.

HOROSCOP 3 noiembrie - Săgetător

Cu toate că starea ta de spirit este una bună astăzi şi ai o viziune corectă asupra situaţiilor cu care te confrunţi în prezent, superiorii s-ar putea să nu îţi dea dreptate în anumite privinţe sau poate că se îndoiesc de judecata ta. Din acest motiv, este foarte important să dai dovadă de tact şi diplomaţie, să fii mai atent(ă) decât de obicei cum îmbraci în cuvinte unele păreri care s-ar putea dovedi nepopulare în rândul lor. Vei reuşi să îi faci să vadă lucrurile din perspectiva ta, dar doar dacă reuşeşti să abordezi discuţia cu mult calm şi profesionalism.

HOROSCOP 3 noiembrie - Capricorn

Dispoziţia ta s-ar putea să oscileze mult astăzi, iar dacă te laşi prea afectat(ă) de unele cuvinte sau gesturi, există riscul să vireze brusc spre o pantă descendentă, de pe care nu vei mai reuşi să te redresezi până la finele acestei zile. Din acest motiv, poate că ar fi mai bine să eviţi mediile negativiste sau persoanele care au obiceiul de a te face să te simţi foarte obosit(ă) după ce ai interacţionat cu ele. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi să nu iei unele lucruri prea în serios. Altfel, s-ar putea să ai mult de pierdut.

HOROSCOP 3 noiembrie - Vărsător

În prima parte a zilei, s-ar putea să interacţionezi bine atât cu cei cu care lucrezi, cât şi cu partenerul de viaţă, dar s-ar putea ca, pe parcursul zilei, lucrurile să evolueze prost. Poate că nu s-au ţinut de un angajament pe care şi l-au luat faţă de tine acum nu de mult sau poate că ai dubii cu privire la bunele lor intenţii cu privire la unele proiecte comune. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să deschizi acele discuţii pe care le-ai amânat de multă vreme. În caz contrar, s-ar putea ca ruptura să se adâncească mult.

HOROSCOP 3 noiembrie - Peşti

În plan profesional, ai parte astăzi de o zi productivă, cu rezultate care te mulţumesc, dar când vine vorba să colaborezi cu ceilalţi, s-ar putea să iasă la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate greu de gestionat în acest context astral. Ţii foarte mult la viziunile tale, la strategiile care crezi că ar trebui aplicate în situaţiile de faţă, iar din acest motiv, s-ar putea să îţi fie greu să ajungi la un compromis. Aşadar, dacă agenda ta suprotă modificări pe ultima sută de metri, ar fi indicat să te ocupi astăzi de sarcinic are nu presupun colaborare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici