HOROSCOP 30 noiembrie | Ultima eclipsă de Lună din 2020 are loc azi. Vezi aici ce surprize îţi rezervă

Săptămâna începe cu o eclipsă de Lună prin penumbră, adică cu o Lună Plină în semnul Gemenilor. Zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) li se solicită să fie mai bine ancorate în realitate, să dea dovadă de prezenţă de spirit atunci când se confruntă cu subiecte de discuţie care nu credeau că vor fi abordate.

8398 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 noiembrie | Ultima eclipsă de Lună din 2020 are loc azi. Vezi aici ce surprize îţi rezervă

HOROSCOP 30 noiembrie | Ultima eclipsă de Lună din 2020 are loc azi. Vezi aici ce surprize îţi rezervă

HOROSCOP 30 noiembrie Berbec

Prima zi a acestei săptămâni aduce o Lună Plină pe axa comunicării şi a deplasărilor. Asta înseamnă că, până la mijlocul săptămânii cel puţin, trebuie să ai grijă cum interacţionezi cu cei din jur. Ar putea exista tendinţa să spui lucrurile care nu se zic sau să le verbalizezi într-o formă care-ţi atrage destul de multe deservicii. De asemenea, încearcă să dai dovadă de mai multă flexibilitate, să admiţi că anumite perspective trebuie să sufere ajustări pentru a se potrivi la cele din jur. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele călătorii să-ţi rezerve surprize, deşi le-ai programat pe-ndelete.

HOROSCOP 30 noiembrie Taur

Lunea aceasta se perfectează Luna Plină pe axa finanţelor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că se pune accentul pe finanţe până miercuri cel puţin. Pe de-o parte, acest eveniment astral denotă faptul că s-ar putea concretiza unele eforturi îndreptate spre domeniul economic sau apar noi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi tot felul de cheltuieli, unele la care te aşteptai, altele pe care nu aveai cum să le anticipezi. În orice caz, cert este că se întâmplă tot felul de lucruri pe acest plan.

HOROSCOP 30 noiembrie Gemeni

Astăzi se formează Luna Plină în semnul naşterii tale, motiv pentru care începutul de săptămână te surpinde mai energic(ă) decât oricând, dar mai predispus(ă) ca de obicei să direcţionezi acest potenţial către scopuri nerealizabile sau chiar să îl cheltuieşti certându-te cu cei de lângă tine. De regulă, eşti o persoană cu care se poate comunica şi eşti dispus(ă) să îţi lărgeşti orizonturile explorând alte perspective, dar pe fondul acestui eveniment astral, nu îţi va fi uşor să gestionezi dezbaterile sau polemicile în care se întâmplă să intri azi sau cândva până la mijlocul săptămânii. Încearcă să dai dovadă de adaptabilitate.

HOROSCOP 30 noiembrie Rac

În prima zi a acestei săptămâni, domină ca influenţă Luna Plină de pe axa sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care trebuie să te preocupi intens de acest aspect în zilele care urmează. Pe fondul acestui eveniment astral, nivelul tău de energie este mai mare decât de obicei, iar asta înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă cum îl gestionezi. Provocările nu se lasă aşteptate la serviciu, stresul nu te ocoleşte nici el, deci trebuie să ai grijă să nu-l somatizezi. Este important, de asemenea, să îţi structurezi o agendă echilibrată, astfel încât să-ţi permiţi câte o pauză.

HOROSCOP 30 noiembrie Leu

Cu Luna Plină pe axa planurilor de viitor şi a preocupărilor de moment, s-ar putea să îţi fie greu să te împarţi între cele două. Este de înţeles efectul acestui eveniment astral în ceea ce te priveşte, mai ales în circumstanţele actuale, când nu te mai entuziasmează mare lucru cu privire la proiectele pe termen lung. Ar fi indicat totuşi să nu-ţi pierzi avântul în ceea ce le priveşte, să nu le laşi deoparte. Ai făcut progrese importante şi rezultatele vor apărea mai devreme decât te-ai aşteptat. Trebuie doar să ai răbdare şi să îţi faci timp şi pentru tine.

HOROSCOP 30 noiembrie Fecioară

Luna Plină de azi se perfectează pe axa vieţii de familie şi a carierei, dar energia sa se face simţită mai ales în cel de-al doilea domeniu de viaţă, acolo unde se fructifică o serie de eforturi depuse de curând, unde vei vedea zilele acestea rezultatul investiţiilor de energie şi timp pe care le-ai făcut în acest sector. Totuşi, acest eveniment astral trage atenţia şi asupra planului domestic, pe care trebuie să ai grijă să nu îl neglijezi în zilele urmează. Ai fost tentat(ă) să tot amâni aranjamente făcute cu familia sau îndatoriri casnice şi s-ar putea să primeşti reproşuri.

HOROSCOP 30 noiembrie Balanţă

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor, semn că multe din evenimentele acestei primei părţi din săptămână au legătură cu aceste aspecte. Pe de-o parte, s-ar putea clarifica unele probleme birocratice sau aranjamente cu privire la o deplasare care au rămas în coadă de peşte. Examenele programate în aceste zile sau negocierile ar trebui însă abordate cu mai multă atenţie şi pregătire în prealabil. S-ar putea ca climatul să fie încă destul de incert pentru a putea intui cu acurateţe cum vor evolua acestea astăzi sau în zilele care urmează.

HOROSCOP 30 noiembrie Scorpion

Luna Plină din această zi se formează pe axa banilor din horoscopul tău general, dar acest eveniment astral s-ar putea să nu fie unul prea îmbucurător pentru tine. De exemplu, este posibil să apară cheltuieli pe care nu aveai cum să le intuieşti din timp sau pe care nu ai reuşit să le anticipezi. Ori poate că înregistrezi pierderi din cauza unor parteneriate care întârzie să producă profitul scontat. Dacă se adevereşte acest din urmă scenariu, trebuie să porţi o discuţie serioasă cu cei cu care colaborezi sau cu persoana iubită, în cazul în care resursele voastre sunt la comun.

HOROSCOP 30 noiembrie Săgetător

Luna Plină de astăzi se formează pe axa socială din harta ta solară, motiv pentru care interacţiunile cu ceilalţi ar trebui să constituie o prioritate pentru tine până la mijlocul acestei săptămâni cel puţin. Ai grijă ce atitudine abordezi în raport cu interlocutorii şi cum te exprimi, căci există riscul să fii înţeles(asă) greşit de unele persoane, cum ar fi cei cu care desfăşori activităţi profesionale sau partenerul de viaţă. În plus, s-ar putea să resimţi mai puternic competiţia la serviciu, dar acest lucru n-ar trebui să te îngrijoreze. Încearcă să consideri această situaţie drept un stimulent pentru productivitatea ta.

HOROSCOP 30 noiembrie Capricorn

Luna Plină de azi se perfectează în casa sănătăţii din horoscopul tău general, semn că zilele acestea vei simţi efectul stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Dacă nu te simţi chiar în cea mai bună formă, înseamnă că a venit momentul să faci ceva în această privinţă. Adu-le nişte ajustări sustenabile şi caută să îţi îmbunătăţeşti etica profesională. S-ar putea să descoperi, de exemplu, că dacă te organizezi ceva mai bine la serviciu, nivelul tău de energie şi stare de bine vor fi la cotele optime pentru a te putea bucura de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie.

HOROSCOP 30 noiembrie Vărsător

Luna Plină de astăzi se formează în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, iar prin asta ţi se atrage atenţia că trebuie să valorifici timpul petrecut cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Dacă aceştia nu se află (încă) în peisaj, încearcă să îţi faci mai mult timp pentru tine, pentru hobby-urile tale. Este drept că circumstanţele actuale te limitează într-o anumită măsură, dar caută să întorci situaţia în favoarea ta. Până la urmă, nu-i decât o chestiune de perspectivă cum alegi să vezi lucrurile şi să le tratezi. Ia-le aşa cum sunt şi va fi bine.

HOROSCOP 30 noiembrie Peşti

Luna Plină de azi se perfectează plenar în casa familiei din horoscopul tău general, semn că se anunţă o primă parte a săptămânii plină de evenimente în acest domeniu de viaţă. Unele din ele s-ar putea să mişte lucrurile într-un domeniu casnic sau domestic care a stagnat sau chiar a involuat în ultima perioadă, dar altele s-ar putea să producă tensiune între tine şi cei dragi. Ies la iveală, cu ocazia acestora din urmă, diferenţe de viziune şi caracter între tine şi cei dragi, iar asta poate conduce la certuri sau chiar la o tăcere apăsătoare în loc de dialog.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici