HOROSCOP 30 octombrie. Marte în Scorpion. Aceste zodii se mobilizează, chiar cu preţul unor sacrificii

Marte ajunge azi în semnul Scorpionului, domiciliul său nocturn, unde va rămâne până pe 13 decembrie. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se mobilizează pe parcursul şederii sale în această zodie.

8249 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 octombrie. Marte în Scorpion. Aceste zodii se mobilizează, chiar cu preţul unor sacrificii

HOROSCOP 30 octombrie. Marte în Scorpion. Aceste zodii se mobilizează, chiar cu preţul unor sacrificii

HOROSCOP 30 octombrie - Berbec

Marte intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca discuţiile despre finanţe din cadrul parteneriatelor profesionale sau al relaţiei de cuplu să se ducă mai greu decât de obicei. S-ar putea să se fi făcut lucruri pe care nu le cunoşti în întregime, dar care s-ar putea să iasă la iveală în perioada următoare şi să demonstreze că trebuie restructurate pe alte baze aceste relaţii.

HOROSCOP 30 octombrie - Taur

Marte se mişcă de azi încolo prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate conduce la apariţia unui spirit de competiţie între tine tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. De asemenea, s-ar putea să apară tendinţa de a ascunde unele lucruri de celălalt, fie din dorinţa de a evita unele tensiuni, fie pentru a avea un avantaj în anumite situaţii. Ar putea apărea însă probleme din această cauză.

HOROSCOP 30 octombrie - Gemeni

Marte începe azi să tranziteze casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să înceapă o perioadă mai solicitantă la serviciu. Trebuie să tragi mai tare decât de obicei pentru a obţine aceleaşi rezultate sau poate că faci mai greu faţă stresului la locul de muncă. În plus, dacă practici vreun sport, trebuie să ai grijă să nu te suprasoliciţi, să nu urmăreşti să-ţi încerci limitele în perioada următoare.

HOROSCOP 30 octombrie - Rac

Marte tranzitează de azi încolo casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea ca relaţia cu cei mici şi/ sau cea de cuplu să fie mai imprevizibilă în perioada care urmează. Din acest motiv, este foarte important să fii mai atent(ă) decât de obicei cu privire la modul în care reacţionezi în anumite situaţii. Dacă ai început recent o relaţie, caută să remediezi de pe-acum problemele apărute în cuplu.

HOROSCOP 30 octombrie - Leu

Marte începe să se mişte astăzi prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate tensiona destul de mult relaţiile cu unele persoane dragi. S-ar putea, de exemplu, ca atmosfera între tine şi ei să devină mai încărcată, fără a izbucni vreun conflict între tine şi ei. Încearcă să vezi de unde vine această încrâncenare şi dacă poţi să o remediezi într-o formă sau alta, fie prin a face compromisuri, fie prin alte metode.

HOROSCOP 30 octombrie - Fecioară

Marte tranzitează de azi înainte casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face mai asertiv(ă) în felul în care comunici cu cei din jurul tău. Pe de-o parte, acest lucru îţi va cădea foarte bine în cadrul şedinţelor sau negocierilor, dar în acelaşi timp, s-ar putea să îţi fie mai dificil decât de obicei să ajungi la o oarecare formă de compromis cu cei cu care porţi diverse conversaţii în perioada care urmează.

HOROSCOP 30 octombrie - Balanţă

Marte începe azi să se mişte prin casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să cheltuieşti ceva mai mult în perioada care urmează. S-ar putea, de exemplu, să se potenţeze şi riscul de a încasa unele pagube, motiv pentru care ar fi de dorit să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi resursele şi în ce anume investeşti. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti cu pierderi.

HOROSCOP 30 octombrie - Scorpion

Marte poposeşte astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că nu vei sta deloc rău cu energia de care dispui în perioada care urmează. Pe de altă parte, însă, există riscul să crească şi gradul de nervozitate de care dai dovadă, aşa că trebuie să ai grijă cum reacţionezi în anumite situaţii. În caz contrar, rişti să îţi construieşti o reputaţie care nu este deloc conformă cu cine eşti tu de fapt.

HOROSCOP 30 octombrie - Săgetător

Marte ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea ca unele lucruri sau persoane din trecut să revină în peisajul tău prezent. Acest lucru nu îţi face deloc bine, mai ales dacă au rămas un punct sensibil pentru tine. Încearcă să nu te laşi mânat(ă) de primul instinct, ci să dai dovadă de maturitate. În caz contrar, s-ar putea să faci lucruri pe care le vei regreta.

HOROSCOP 30 octombrie - Capricorn

Marte începe astăzi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, motiv pentru care s-ar putea ca o bună parte din timpul şi energia ta să meargă în direcţia acestora. Consumul nervos şi fizic este destul de mare şi trebuie să ai grijă să te şi odihneşti. În raport cu prietenii, dă dovadă de mai multă precaţie, căci s-ar putea ca unii dintre ei să fie altfel decât par acum.

HOROSCOP 30 octombrie - Vărsător

Marte tranzitează de azi înainte casa carierei din horoscopul tău solar, semn că te preocupă şi mai mult decât până acum ascensiunea pe plan profesional şi vizibilitatea la locul de muncă. Pe de altă parte, însă, trebuie să ştii când este cazul să laşi de la tine, mai ales în raport cu superiorii. S-ar putea să-ţi atragi unele antipatii dacă insişti prea mult cu unele punct de vedere care nu sunt chiar atât de populare.

HOROSCOP 30 octombrie - Peşti

Marte începe azi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Indiferent dacă urmează să susţii un examen, să pleci într-o delegaţie ori să demarezi un proces birocratic, este important să nu forţezi lucrurile, să nu insişti prea mult. În plus, s-ar putea să ai parte de mai mult succes dacă îţi urmezi instinctul şi încerci să profiţi de mesajele pe care ţi le trimite acesta.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici