HOROSCOP 31 AUGUST 2020: Luna merge azi în gol. Patru zodii, ţinta şocurilor pe mai multe planuri

Săptămâna se deschide cu fenomenul de ,,Lună vidă”, care este atunci când Luna se mişcă în gol, adică nu formează niciun aspect până când intră în semnul următor. Acest eveniment astral are loc azi în zodia Vărsătorului, indiciu că semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) nu le este recomandat să-şi asume riscuri.

8682 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 AUGUST 2020: Luna merge azi în gol. Patru zodii, ţinta şocurilor pe mai multe planuri

HOROSCOP BERBEC, 31 AUGUST

Luna tranzitează azi în gol casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că, la începutul acestui săptămâni, nu vei vedea progrese prea mari la nivelul acestora, indiferent de investiţiile de timp şi energie pe care le faci. Strategiile tale se împotmolesc la un moment dat, nu dai de persoanele la care te-ai fi aşteptat la ajutor, iar toate acestea conduc la obstacole pe care nu le-ai luat în calcul, pe care nu ştii de unde să le apuci pentru a le elimina. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de tensiuni în raport cu prietenii.

HOROSCOP TAUR, 31 AUGUST

Luna se deplasează azi în gol prin casa carierei din horoscopul tău general, fapt care denotă că nativii(ele) care se aşteaptă la recompense în plan profesional - la aprecieri din partea superiorilor, la o îmbunătăţire a condiţiilor de muncă sau la o promovare, de ce nu - nu vor primi azi veşti bune. Ziua pare să se deruleze ca oricare alta, cu toate că au depus eforturi uriaşe pentru finalizarea unui proiect dificil sau şi-au asumat sarcini evitate de toţi ceilalţi colegi. Nu este însă cazul să dispere, căci recompensele vor apărea curând. În cazul altora, apar tensiuni în relaţia cu şefii.

HOROSCOP GEMENI, 31 AUGUST

În ceea ce te priveşte, Luna tranzitează în gol casa călătoriilor, a studiilor şi a relaţiei cu instituţiile publice. Este de reţinut că, în astfel de zile, nu este recomandat să depui dosare în vederea obţinerii unei autorizaţii sau a unei aprobări şi nu este indicat să întreprinzi călătorii, mai ales de ordin profesional. Dacă totuşi nu le poţi amâna, verifică de două ori să te asiguri că ai toate documentele solicitate sau că nu faci drumul degeaba. În cazul în care susţii un examen, ţine minte că graba strică treaba; caută deci să-ţi stăpâneşti emoţiile cât de bine poţi.

HOROSCOP RAC, 31 AUGUST

Luna merge azi în gol prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că nu este indicat astăzi să se facă investiţii din resursele comune, pe care le-ai câştigat şi/ sau le deţii în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi de ordin profesional. Entuziasmul unuia sau al altuia riscă să-ţi înceţoşeze judecata, să nu vezi că vă grăbiţi să faceţi un angajament financiar important. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de cheltuieli inevitabile, pe care nu puteau sau nu au reuşit să le intuiască la timp. Este recomandată multă precauţie în plan financiar.

HOROSCOP LEU, 31 AUGUST

Luna se mişcă azi în gol prin casa parteneriatelor, semn că interacţiunile tale cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi pot fi tensionate sau încărcate de o agresivitate pasivă pe care nu ştii cum să o gestionezi. Este greu de spus de la ce pleacă această stare, dacă ea este în întregime generată de astre sau dacă vidul Lunii doar activează un punct sensibil deja existent. În orice caz, trebuie să ai mare grijă cum te porţi în preajma lor. Ca recomandare generală, încearcă să eviţi subiectele sensibile şi fă-le cunoscut că eşti acolo pentru ei.

HOROSCOP FECIOARĂ, 31 AUGUST

Cu Luna vidă în casa sănătăţii şi a muncii, nu stai prea bine nici cu randamentul la începutul acestei săptămâni, nici cu nivelul de energie. Nu este exclus ca cele două stări de fapt să fie strâns legate, în sens că nu eşti productiv(ă) pentru că nu te-ai refăcut complet după weekend. De asemenea, există riscul să îţi foloseşti haotic resursele de forţe şi aşa reduse, indiciu cum că nu te-ai prea pregătit pe azi, că nu ţi-ai conturat o agendă clară a obiectivelor pe care vrei să le duci la bun sfârşit. În plus, se anunţă tensiuni la muncă.

HOROSCOP BALANŢĂ, 31 AUGUST

Luna se mişcă azi în gol prin casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, ceea ce ar putea însemna că, în raport cu partenerul de viaţă şi cei mici, ai parte de o atmosferă tensionată. S-ar putea să nu fie însă vorba de conflicte în adevăratul sens al cuvântului, ci de o stare de tensiune pasivă, a cărei sursă nu este vizibilă cu ochiul liber. În loc să te mişti toată ziua ca pe coji de ouă, mai bine invită-i la un dialog. Dacă vrei să joci la loto sau să te implici în speculaţii financiare, nu-i momentul.

HOROSCOP SCORPION, 31 AUGUST

Luna tranzitează azi în gol casa familiei din horoscopul tău general, fapt care denotă că, în cazul tău, mediul tensionat este cel din familie, şi mai ales din familia de origine. Pe un fundal ca acesta, ies la iveală incompatibilităţi de viziune între tine şi apropiaţi, convingeri şi idei de care sunteţi într-atât de legaţi încât nici nu se pune problema să faceţi concesii în privinţa lor. Asta poate conduce fie la discuţii în contradictoriu, fie la agresivitate pasivă, pe care nu ştii cum să o gestionezi. În orice caz, ar fi bine să faci tu primul pas spre împăcare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 31 AUGUST

Cu Luna vidă prin casa comunicării, este de aştepta ca, în anumite contexte sociale sau în raport cu unii interlocutori, să nu îţi găseşti prea uşor cuvintele. Sau poate că se abordează sistematic subiecte sensibile, teme de discuţie care te deranjează sau care îţi trezesc trăiri intense. În acelaşi timp însă, s-ar putea ca dialogurile de azi să nu iasă din tipar, ci să te lezezi tu mai uşor decât de obicei la auzul anumitor vorbe, la văzul unor gesturi. Din acest motiv, nu se recomandă să îţi programezi azi interviuri de angajare sau negocieri de la care ai speranţe.

HOROSCOP CAPRICORN, 31 AUGUST

Luna se mişcă azi în gol prin casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară. Pe de-o parte, asta înseamnă că unele oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a economiilor s-ar putea lăsa aşteptate, cu toate că erai aproape sigur(ă) că vor apărea la începutul acestei săptămâni. În cazul cel mai puţin bun, te confrunţi (şi) cu pagube sau cu plăţi pe care nu le poţi evita, pe care nu aveai cum să le anticipezi sau nu ai reuşit să le prefigurezi mai din timp. Aşadar, trebuie să ai foarte mare grijă cum îţi gestionezi resursele.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 31 AUGUST

Luna merge azi în gol prin chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că rişti să îţi utilizezi rezervele de energie haotic la începutul acestei săptămâni. În plus, eşti mai predispus(ă) să dai curs metehnelor zodiei tale, cum ar fi luare deciziilor sub impulsul momentului sau agresivitatea verbală. Aşadar, este foarte important să îţi analizezi comportamentul pe durata întregii zile, să nu te expui inutil riscurilor printr-o atitudine care trădează lipsa unei organizări mentale şi în program. Fii cu ochii pe reacţiile tale şi ai grijă asupra căror obiecte te apleci. Caută nu îţi disipezi forţele aiurea, fără nicio finalitate.

HOROSCOP PEŞTI, 31 AUGUST

În cazul tău, mersul în gol al Lunii are loc prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că anumite persoane sau conjuncturi ţi-ar putea activa tendinţele pasiv-agresive. De regulă, ai o răbdare aproape infinită, dar astăzi s-ar putea să i se atingă limitele. Sau poate că deranjează lucruri azi pe care altfel le-ai ignora. În orice caz, eşti ca o bombă cu ceas, care aşteaptă să explodeze la cel mai insignifiant factor declanşator. Încearcă să vezi dacă asta se datorează tranzitului Lunii sau unor motive mai serioase, unor probleme internalizate sau insuficient procesate atunci când au apărut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici