HOROSCOP 31 IULIE: Fecioarele, la răscruce de drumuri. Alte trei zodii fac alegeri dificile

În prima parte a zilei, Luna, aflată în ultimele grade din Săgetător, aderă la o opoziţie cu Venus din Gemeni, semn că viziunile zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) intră în contradicţie cu cele pe care le au interlocutorii lor. După-amiază, Luna îşi schimbă semnul şi ajunge în Capricorn, de unde conferă o viziune practică şi randament zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

23606 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 IULIE: Fecioarele, la răscruce de drumuri. Alte trei zodii fac alegeri dificile

HOROSCOP, 31 Iulie

HOROSCOP 31 iulie Berbec 

Unele interacţiuni de care ai parte astăzi cu cei din jur ar putea fi destul de tensionate, iar aceste situaţii se datorează, cel mai probabil, unor incompatibilităţi de viziune sau faptului că tu ori ceilalţi sau poate cu toţii întâmpinaţi dificultăţi în a accepta alte puncte de vedere. Dup-amiază, Luna trece însă în casa carierei, ceea ce îţi dă prilejul să te concentrezi pe altceva, pe sectorul profesional mai exact. Sfârşitul de săptămână îţi oferă oportunitatea să ieşi în evidenţă la serviciu, să te distingi prin performanţele de care ai dat dovadă astăzi ori în zilele care tocmai s-au scurs.

HOROSCOP 31 iulie Taur

Astăzi ar putea apărea unele probleme de ordin financiar, datorate cel mai probabil unor decizii nu tocmai inspirate ori faptului că ai acţionat sub influenţa impulsului. Din acest motiv, bugetul tău de weekend ar putea fi mai redus decât ţi-ai dori. Spre mijlocul zilei, Luna îşi face intrarea în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să îţi schimbi în bine dispoziţia şi să reflectezi la ideea unei evadări din jungla urbană în zilele care urmează. O simplă ieşire la iarbă verde sau o excursie undeva la ţară nu implică cheltuieli atât de mari şi ţi-ar prinde tare bine.

HOROSCOP 31 iulie Gemeni

În prag de weekend, tensiunile se înmulţesc între partenerul de viaţă şi/ sau afaceri ori între tine şi alte persoane cu care derulezi activităţi profesionale. Încearcă să realizezi că nu este vorba despre ceva serios, ci doar despre faptul că s-au acumulat stres şi oboseală în cazul fiecăruia din voi. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce înseamnă că aspectul financiar ar putea pune o presiune suplimentară pe relaţia ta cu cel drag ori cu colaboratorii şi/ sau asociaţii. Invită la un dialog calm şi respectuos cu privire la bugetul comun.

HOROSCOP 31 iulie Rac

Cu toate că sfârşitul de săptămână bate la uşă, s-ar putea ca la serviciu să ai parte încă de agitaţie şi un volum de muncă mare. Din acest motiv, te confrunţi astăzi cu mult stres şi presiune, la care te supun fie ceilalţi din jur, fie tu singur(ă), din dorinţa de a termina unele treburi cu care nu ai mai vrea să te întâlneşti săptămâna viitoare. Vestea bună este că Luna trece în casa parteneriatelor la prânz, semn că discuţiile cu persoana iubită te ajută să scapi de energia negativă. Tot Luna îţi recomandă să soliciţi sprijin dacă ai nevoie.

HOROSCOP 31 iulie Leu

Ţi-ai propus să realizezi destul de multe lucruri astăzi şi este posibil ca unele angajamente să se fi suprapus. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să îţi amâni unele întâlniri şi să te axezi azi pe revederea cu persoanele cu care nu te-ai mai văzut de mult sau cu care nu ai reuşit să petreci timp de calitate de ceva vreme încoace. După-amiază, Luna intră în casa muncii şi a sănătăţii, indiciu că în a doua parte a zilei s-ar putea să ai câte ceva de făcut pe lângă casă ori pentru serviciu. Sau îţi cere corpul mai multă odihnă.

HOROSCOP 31 iulie Fecioară

Îţi poate fi cam greu astăzi să te împarţi între carieră şi viaţa de familie, cu toate că într-o zi de vineri, nu ar fi o atât de mare problemă dacă te-ai concentra mai mult pe nevoile şi dorinţele celor dragi. S-ar putea însă ca la serviciu să apară schimbări de ultimă oră sau evenimente care necesită o mai mare implicare din partea ta. Cu toate acestea însă, Luna prevesteşte o seară frumoasă alături de persoana iubită şi/ sau copii. Poate nu vei reuşi să vizitezi alte rude aşa cum ţi-ai propus, dar măcar reuşeşti să faci ceva cu apropiaţii.

HOROSCOP 31 iulie Balanţă

Se întrevăd astăzi riscuri de tensiuni între tine şi cei cu care intri în contact. Pentru a nu se ajunge la certuri, este foarte important să eviţi dezbaterile fără nicio miză ori încercările de a-i face pe cei de lângă tine să privească altfel lucrurile decât o fac în mod normal. Poţi încerca să le sugerezi o schimbare de perspectivă atunci când par dispuşi să accepte unele opinii diferite. Dup-amiază, Luna intră în casa familiei, recomandându-ţi să îţi faci planuri cu cei dragi pentru a doua parte a zilei. Invită-i pe la tine sau încearcă să le faci o vizită.

HOROSCOP 31 iulie Scorpion

Pentru a realiza tot ce ţi-ai propus pentru acest final de săptămână, este important ca astăzi să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Fără să îţi dai seama, ai putea ajunge în situaţia în care te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Impune-ţi nişte limitele dacă crezi că te va ajuta să îţi gestionezi mai bine bugetul. Spre prânz, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi programezi astăzi să te întâlneşti cu prieteni, rude sau chiar o persoană pe care o placi. Felul în care te exprimi te pune în centrul atenţiei.

HOROSCOP 31 iulie Săgetător

Nu curg azi lapte şi miere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi la serviciu. Puteţi ajunge foarte uşor să vă contraţi şi să începeţi weekend-ul pe un fond tensionat, care riscă să se perpetueze şi în zilele următoare. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa banilor din harta ta solară, semn că atenţia ta se va îndrepta într-o altă direcţie. Înainte să dai curs oricărei propuneri de petrecere a timpului liber, trebuie să îţi faci unele calcule şi să vezi de ce sumă dispui de fapt. Altfel, ai putea exagera.

HOROSCOP 31 iulie Capricorn

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă tocmai bine la serviciu. Te-ai aşteptat probabil să nu fii atât de stresat(ă) azi ori să nu primeşti atât de mult de lucru, dar pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Norocul face însă că Luna ajunge dup-amiază în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că vei primi un impuls binemeritat de energie şi că vei da dovadă de un plus de iniţiativă la serviciu. În felul acesta, nu numai că îţi termini la timp treburile, dar şi întâmpini weekend-ul cu o dispoziţie bună.

HOROSCOP 31 iulie Vărsător

Ţi-ai făcut multe planuri pe astăzi şi există posibilitatea ca timpul să nu îţi ajungă de fapt pentru toate. S-ar putea să nu mai poţi face mare lucru pentru a schimba unele angajamente, dar pe data viitoare, încearcă să îţi aminteşti că este dificil uneori să mulţumeşti pe toată lumea şi că trebuie să îţi setezi unele priorităţi, chiar cu riscul unui refuz. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului, ceea ce denotă că s-ar putea să nu prea ai chef de ieşit în oraş ori de activităţi care riscă să te obosească la nivel fizic.

HOROSCOP 31 iulie Peşti

Este vital astăzi să îţi organizezi bine timpul, să te asiguri că nu îţi lipsesc energia, implicarea şi răbdarea odată ce ajungi acasă. În caz contrar, s-ar putea să îi superi pe cei dragi, mai ales dacă le-ai promis că veţi face ceva special în această dup-amiază. Spre orele prânzului, Luna intră în casa vieţii sociale, semn că poate veni o invitaţie din partea prietenilor să ieşiţi în oraş ori să te alături lor la un grătar. Poate că nu stai prea bine cu energia după această zi grea, dar îţi va prinde bine să îi revezi şi să povestiţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici