HOROSCOP 31 iulie 2021. Nemulţumiri şi neajunsuri în vieţile acestor zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

Luna din Taur aderă azi la un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător, ceea ce ar putea să scoată la iveală unele neajunsuri în viaţa zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

22479 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 iulie 2021. Nemulţumiri şi neajunsuri în vieţile acestor zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP 30 iulie 2021. Nemulţumiri şi neajunsuri în vieţile acestor zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Berbec

Nu este recomandat astăzi să faci investiţii în proiecte. De precauţie ar trebui să dai dovadă şi dacă îţi faci planuri cu prietenii. Din acest motiv, nu este o idee bună să faci rezervări care implică un avans. S-ar putea ca unele persoane să se retragă din activitatea pe care v-aţi propus-o şi astfel să fie nevoie să anulezi, ceea ce ţi-ar putea aduce o pierdere financiară. Aşadar, se recomandă prudenţă în astfel de situaţii.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Taur

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară tensiuni între tine şi superiori. În cazul în care eşti în concediu sau te bucuri de o zi obişnuită de weekend, ar fi de dorit să nu intri în discuţii pe teme sensibile cu cei dragi, dar mai ales cu figurile de autoritate din familie. S-ar putea ca spiritele să se încingă şi să se ajungă la conflicte aprinse, fără să le mai poţi opri înainte să înceapă.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Gemeni

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. Poate că te supără cineva astăzi sau ai adunat nişte frustrări de peste săptămână. În orice caz, trebuie să ştii că dac persişti prea mult în această stare, starea ta de spirit s-ar putea să devină şi mai neplăcută. Aşadar, poate că ar fi bine să discuţi cu cineva apropiat, să îi spui ce te deranjează. Şi alege să îţi petreci timpul cu persoane pozitive, care îţi ridică vibraţia.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Rac

S-ar putea să observi astăzi că un proiect, un plan de viitorm o relaţie de prietenie sau chiar cea de cuplu nu merg în direcţia potrivită. Este greu de spus cum anume s-a ajuns în această situaţie, dar timpul nu este pierdut şi poţi aduce lucrurile din nou pe calea cea bună. Trebuie doar să iei decizia potrivită, iar dacă faci o alegere acum, s-ar putea să nu fie cea mai potrivită. Aşteaptă puţin.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Leu

Se întrevede azi o zi dificilă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează sâmbăta aceasta. Există riscul să intre în discuţii contradictoriu cu superiorii, ceea ce le afectează capitalul de simpatie de care se bucură la locul de muncă. În cazul în care eşti liber(ă) azi, este posibil însă ca tu sau persoana iubită să aduceţi în cuplu comportamente de la serviciu care nu vă fac deloc bine, deşi la serviciu dau roade de multe ori.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Fecioară

În cazul în care lucrezi, s-ar putea să ai parte de o zi solicitantă şi aglomerată, deloc obişnuită pentru acest moment din săptămână. Aşadar, trebuie să ai grijă cum îţi ordonezi treburile pentru a le putea duce pe toate la bun sfârşit. Dacă eşti liber(ă), te resimţi totuşi destul de puternic după zilele lucrătoare care au trecut. Este cât se poate de clar că ai nevoie de odihnă înainte să îţi faci orice alt plan.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Balanţă

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, cel mai probabil pentru că nu comunicaţi care vă sunt nevoile şi dorinţe, astfel încât celălalt să ştie care sunt aşteptările voastre de la el/ea. Aşadar, poate ar fi bine dacă ai încerca să lucrezi la acest aspect astăzi, mai ales dacă aveţi planuri şi nu vrei ca o ceartă să le strice înainte să le fi pus în aplicare.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Scorpion

Se întrevăd astăzi neînţelegeri între tine şi partenerul de viaţă cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Sau poate că problemele de comunicare la acest nivel apar între persoana iubită şi alţi membri ai familiei. Oricare ar fi situaţia, este cert că trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi astfel de situaţii, chiar şi atunci când nu eşti implicat(ă) în ele. Intenţiile bune chiar nu sunt suficiente în anumite contexte.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Săgetător

Se arată azi o atmosferă încărcată în plan profesional pentru nativii(ele) care merg la serviciu. Le este greu să comunice cu unii colegi de serviciu sau le ridică tot felul de probleme aparatura ori programele pe care le utilizează la locul de muncă. Încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de astfel de lucruri şi caută să-ţi duci treaba la bun sfârşit, astfel încât să nu îţi rămână restantă pe prima parte a săptămânii.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Capricorn

Se prefigurează astăzi o zi în care rişti să te laşi dus(ă) de val la cumpărături sau în ceea ce priveşte cheltuielile. Ai un buget pe acest final de săptămână - sau ar trebui să ai -, iar dacă nu te ţii de el, s-ar putea să nu îţi poţi pune în aplicare toate planurile de weekend ori te vei confrunta cu probleme de ordin financiar în zilele care urmează. Aşadar, se recomandă ceva mai multă cumpătare. 

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Vărsător

Ies astăzi la iveală diferenţe destul de mari de viziune între tine şi unele persoane din familie. Ele au existat dintotdeauna, dar pe fondul unor discuţii de astăzi, s-ar putea să devină şi mai evidente. Aşadar, încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare şi înţelegere la adresa lucrurilor în privinţa cărora nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Altfel, se poate ajunge la conflicte destul de aprinse, care nu vor duce în nicio direcţie.

HOROSCOP 31 iulie 2021 - Peşti

Ai mare grijă la informaţiile cu care intri astăzi în contact. S-ar putea ca unele din ele să fie false, fie pentru că aşa s-a vrut, fie pentru că cineva anume nu ştia de fapt cum stăteau lucrurile. Înainte să acţionezi pe seama unor informaţii cu care ai intrat azi în contact, încearcă să faci nişte cercetări pe cont propriu, să vezi dacă lucrurile stau într-adevăr aşa cum ţi-au fost descrise. Poate sunt diametral diferite.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici