HOROSCOP 31 MAI - Zodiile trec cu brio peste o perioadă stresantă. Ce rezervă nativilor ultima zi din lună

Luna din Balanţă se confruntă cu Venus în Rac: dstracţia poate fi principala prioritate, însă unele persoane pot fi într-o dispoziţie mai serioasă. Pot avea loc schimbări mari, care ne-ar putea împinge să renunţăm la vechile obiceiuri.

13098 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 MAI - Zodiile trec cu brio peste o perioadă stresantă. Ce rezervă nativilor ultima zi din lună

HOROSCOP 31 MAI 2023

HOROSCOP 31 MAI - Berbec

Vă uimiţi partenerii printr-un discurs foarte onest, prin care aveţi grijă să restabiliţi, fără părtinire, drepturile fiecăruia. Vă motivaţi cu succes faţă de persoana iubită cheltuielile exagerate.

HOROSCOP 31 MAI - Taur

Neînţelegerile familiale tind să se acutizeze în continuare, iar financiar credeţi că puteţi intra oricând în faliment. Este bine să cereţi sfatul unei persoane cu experienţă şi lipsită de invidie.

HOROSCOP 31 MAI - Gemeni

Cu toate că ascultaţi cu sfinţenie de sfaturile celor cu experienţă, nu vă puteţi reţine agresivitatea şi dorinţa de a vă impune opiniile cu orice preţ.

HOROSCOP 31 MAI - Rac

Treceţi în continuare printr-o perioadă susţinută de creativitate şi de schimbări de tot felul, chiar şi a locuinţei familiei. Cei mai energici nu ţin cont de lipsa de fonduri şi trec la treabă!

HOROSCOP 31 MAI - Leu

Sunteţi mai zgârcit ca de obicei, faceţi eforturi de a vă achita toate datoriile acumulate şi treceţi prin momente în care parcă sunteţi singur pe întreaga planetă. Melancolie exagerată.

HOROSCOP 31 MAI - Fecioară

Doriţi să deţineţi controlul total, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj ori familie. Vă simţiţi stânjenit doar de lipsa unei posibilităţi de schimbare mai rapidă a planurilor personale.

HOROSCOP 31 MAI - Balanţă

Mai sobru, mai decent şi mult mai pragmatic, veţi reuşi să vă impuneţi deciziile şi să recăpătaţi măcar o parte din drepturile pe care le-aţi pierdut. Invidiile colegiale sunt la ordinea zilei.

HOROSCOP 31 MAI - Scorpion

Nu mai are nimeni pe pământ şanse ca dv. Inspiraţia este inegalabilă, iar capacitatea a-i convinge pe toţi să se implice în afacerile dv. este uimitoare. Promovaţi noi schimbări profesionale.

HOROSCOP 31 MAI - Săgetător

Mult prea optimişti şi prea vorbăreţi, aceşti nativi sunt excesiv de erotici şi foarte atraşi de experienţe amoroase „excentrice“. Prietenii şi rudele au tendinţa de a-i judeca greşit.

HOROSCOP 31 MAI - Capricorn

Neînţelegerile cu partenerul continuă să vă nedumerească şi să vă neliniştească, cu toate că vor apărea cu siguranţă persoane care să vă susţină deciziile. Doriţi să faceţi o călătorie.

HOROSCOP 31 MAI - Vărsător

Foarte inspirat şi intuitiv, vă reproşaţi că nu aţi acţionat la momentul potrivit pentru a vă exploata ideile financiare, care acum se dovedesc excepţionale, mai ales din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 31 MAI - Peşti

Faceţi planuri peste planuri referitoare la călătorii lungi ori de schimbare a profilului profesional. Chiar dacă aceste planuri vor fi iar amânate, prietenii le vor prelua şi le vor finaliza cu succes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici