HOROSCOP 31 martie. Aceste zodii ies dintr-un mare impas. Vezi cine le ajută în acest sens

Soarele din Berbec aderă astăzi la un sextil armonios cu Saturn din Vărsător, ceea ce face ca zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Aer (Gemani, Balanţă, Vărsător) să iasă dintr-un mare impas. Nu este exclus să le ajute chiar o persoană din celălalt segment de semne.

5567 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 martie. Aceste zodii ies dintr-un mare impas. Vezi cine le ajută în acest sens

HOROSCOP 31 martie

HOROSCOP 31 martie - Berbec

Întâmpini această zi cu entuziasm şi cu speranţă în raport cu proiectele tale de grup şi cu planurile pe termen lung. Unele lucruri s-ar putea să nu meargă aşa cum le-ai anticipat, iar pe ajutorul unor persoane s-ar putea să nu te poţi baza, spre dezamăgirea ta, dar găseşti soluţii pentru toate problemele cu care te confrunţi. Obiectivele pe care le ai continuă să te anime, în ciuda obstacole cu care te intersectezi. Ba chiar s-ar putea să faci astăzi mai multe progrese decât te-ai fi aşteptat, ceea ce ar trebui să te convingă să continui exact în aceeaşi manieră.

HOROSCOP 31 martie - Taur

Dacă ţi se pare că te-ai oprit din evoluţie pe plan profesional sau dacă nu te mai înţelegi cu superiorii, rezolvarea s-ar putea să vină astăzi, într-un moment în care te aşteptai cel mai puţin ca universul să îţi surâdă. Ajutorul poate să fie prin intervenţia unei persoane ori printr-un concurs fericit de împrejurări care te ajută să te faci remarcat(ă) ori să deschizi un canal nou de comunicare cu şefii. În orice caz, se pun în mişcare lucrurile pe plan profesional şi capeţi un momentum care te ajută să faci progrese reale în direcţia obiectivelor tale pe plan profesional.

HOROSCOP 31 martie - Gemeni

Se anunţă o zi cu noroc pentru nativii(ele) semnului care au întâmpinat un blocaj într-un proces birocratic ori care au experimentat probleme de o altă natură, care ţin mai degrabă de starea lor de spirit, de dispoziţia pe care au avut-o în ultima perioadă. Poate că te scoate un prieten dintr-o încurcătură ori te încurajează să vezi anumite situaţii dintr-o altă perspectivă. Sau poate că tu eşti cel(a) care încearcă, prin forţele proprii, să privească partea plină a paharului. S-ar putea să apară chiar de azi primele indicii că ai luat-o pe o direcţie bună, care te va duce departe.

HOROSCOP 31 martie - Rac

Încearcă să te concentrezi astăzi pe reglarea rapoartelor de autoritate în cadrul relaţiei de cuplu, a celei cu persoanele cu care lucrezi sau chiar în raport cu superiorii, dacă crezi că s-a mers prea departe în anumite privinţe. Îţi poţi susţine opiniile până la capăt, fără să te deturneze dorinţa de a le face pe plac, de a te face plăcut(ă). ba mai mult, s-ar putea să realizaţi lucuri importante împreună, să atingeţi un obiectiv pe care vi l-aţi propus de comun acord. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de o legitimare din partea unei persoane importante.

HOROSCOP 31 martie - Leu

Întâmplările din această zi scot la iveală noi zone de compatibilitate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Situaţiile la care vă expune viaţa vă arată faptul că aveţi idei şi viziuni similare în raport cu evenimente şi concepte despre care credeaţi vor scoate la iveală diferenţe de mentalităţi şi viziune. Aşadar, se anunţă o zi numai bună să dezbateţi oportunitatea unor afaceri, să întoarceţi pe toate părţile soluţiile de rezolvare a problemelor existente. În plus, oficializarea relaţiilor şi a colaborărilor astăzi este ceva de bun augur şi te bucuri de sprijinul unanim al astrelor.

HOROSCOP 31 martie - Fecioară

Nu te aşteaptă o zi prea uşoară în plan profesional: s-ar putea complica unele sarcini de serviciu, îţi lipsesc materiale, programe sau chiar energia să te ocupi de ceea ce ţi-ai propus ori de treburile care îţi revin. Pe de altă parte, vestea bună este că astrele te ajută să te mobilizezi, să îţi canalizezi forţele pe ceea ce ai de făcut. Asta înseamnă însă un consum mental şi de energie destul de mare, semn că trebuie să îţi faci loc în program de momente de respiro. Nativii(ele) care trec printr-o perioadă de convalescenţă vor constata nişte progrese foarte importante.

HOROSCOP 31 martie - Balanţă

Te înţelegi destul de bine cu partenerul, dar poate că, din punct de vedere sentimental, lucrurile nu mai sunt la fel. A intervenit poate plictiseala ori sentimentele voastre trec, pur şi simplu, printr-un proces de maturizare care poate fi mai greu de înţeles uneori. S-ar putea să fie nevoie de puţin efort din partea ta pentru a repune lucrurile în mişcare, pentru a vă acomoda cu această nouă etapă în care a intrat relaţia voastră. Discutaţi despre schimbările prin care treceţi şi orientaţi-le în avantajul vostru. În cazul altor nativi(e) ai semnului, se anunţă rost de o relaţie cu potenţial.

HOROSCOP 31 martie - Scorpion

Dacă ai zi liberă sau nu ţi-ai făcut planuri pentru după programul de la serviciu, află că se prefigurează o zi numai bună pentru lucrări de construţie, amenajare sau redecorare ori pentru activităţi mai puţin ample, unele care implică investiţii mai mici sau mai mari acasă. Ai energie şi eşti capabil(ă) de efort, inclusiv dacă acesta presupune să îi ajuţi pe cei dragi să se decidă cum ar fi cel mai bine să procedaţi într-o situaţie de familie sau de ordin gospodăresc. În orice caz, te revanşezi cu vârf şi îndesat pentru momentele în care n-ai avut timp de casă.

HOROSCOP 31 martie - Săgetător

S-ar putea să îţi fie greu să vorbeşti despre anumite lucruri, dar s-ar putea să nici nu fie nevoie să faci acest lucru cu anumite persoane apropiate. Nivelul de compatibilitate pe care îl aveţi te ajută să te faci înţeles(asă) fără prea multe cuvinte, cu toate că de dorit este să verbalizezi tu ceea ce îţi doreşti, care sunt nevoile tale la care pot contribui cei dragi. Dacă ai o întâlnire romantică astăzi, aşteaptă-te la unele pauze conversaţionale, dar ai norocul ca acestea să nu interfereze cu şansele tale de a obţine o a doua întrevedere cu acel cineva special.

HOROSCOP 31 martie - Capricorn

Dacă te confrunţi cu unele lipsuri în plan financiar şi ai avea nevoie de un împrumut, poate ar fi o idee bună să vorbeşti cu cineva din familie despre acest lucru. Nu eşti probabil genul care recurgă prea uşor la cei dragi, dar în contextul actual, s-ar putea să fie cea mai bună soluţie. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o problemă de familie sau de ordin gospodăresc pe care reuşesc să o rezvolve destul de uşor, fără să fie nevoie de compromisuri de la propriile valori sau de cheltuieli prea mari.

HOROSCOP 31 martie - Vărsător

Nu eşti poate în cea mai bună formă în această perioadă, iar încrederea în forţele proprii este ceva mai scăzută, dar nu laşi să se vadă acest lucru deloc. Ştii cum să dai bine în raport cu cei cu care porţi astăzi discuţii, să îndrepţi conversaţia în favoarea ta. Aşadar, se arată o zi propice întâlnirilor de afaceri, negocierilor sau interviurilor de angajare. Ţine cont însă că asta implică să te pregăteşti dinainte, să-ţi faci bine temele înainte să pui pe tapet un subiect. Te vei descurca însă mai bine decât te-ai aştepta, ceea ce-ţi va spori stima de sine.

HOROSCOP 31 martie - Peşti

Astăzi îţi surâde norocul atunci când te aştepţi cel mai puţin să se întâmplă acest lucru, iar cel mai probabil, s-ar putea să vină sub forma unor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Este normal să fii circumspect(ă) în privinţa lor, să te gândeşti dacă nu sunt o capcană, dar trebuie să nu duci această atitudine circumspectă prea departe. S-ar putea să te coste destul de mult, la propriu mai ales, căci dacă eziţi, s-ar putea să pierzi unele şanse de câştig cu care nu te mai întâlneşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici