HOROSCOP 4 noiembrie: Aceste zodii sunt norocoasele zilei. Vezi cu cine intră în contact şi de ce realizări au parte

Luna din Gemeni aderă azi la un trigon armonios cu Mercur din Balanţă, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sunt comunicative azi şi bine ancorate în cotidian. Pe de altă parte, seara acestei zile este a semnelor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), care sunt sub protecţia tranzitului Lunii prin Rac.

17502 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 noiembrie: Aceste zodii sunt norocoasele zilei. Vezi cu cine intră în contact şi de ce realizări au parte

HOROSCOP 4 noiembrie - Berbec

Comunici astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact, atât la nivel profesional, cât şi în viaţa ta personală. Ştii cum să te adresezi fiecărui interlocutor în parte şi asta te ajută să îţi impui punctul de vedere fără a da impresia că faci acest lucru. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa familiei, semn că dacă nu ţi-ai făcut planuri după serviciu, ar fi bine să îţi petreci dup-amiaza sau seara în compania celor dragi. În felul acesta, te revanşezi cu succes pentru faptul că, în restul zilei, nu prea ai timp de ei.

HOROSCOP 4 noiembrie- Taur

În prima parte a zilei, ai putea să intri în contact cu unele oportunităţi financiare destul de importante. S-ar putea să nu fie vorba de sume prea mari, dar sunt suficiente cât să merite osteneala suplimentară, mai ales dacă ai de făcut mici investiţii zilele acestea. Spre dup-amiază, Luna migrează în casa comunicării, ceea ce face să interacţionezi eficient cu cei de lângă tine. Ştii exact ce şi când să spui pentru a face o figură frumoasă, pentru a-ţi atrage tot felul de beneficii. Aşadar, dacă ai posibilitatea, programează-ţi pe a doua jumătate a acestei zile întâlnirile importante de afaceri.

HOROSCOP 4 noiembrie- Gemeni

Eşti într-o dispoziţie bună în această dimineaţă şi cotele inspiraţiei tale se ridică la standarde neobişnuit de mari. Profită aşadar de acest context pentru a găsi soluţii originale la problemele cu care te confrunţi de ceva timp încoace la serviciu. În a doua jumătate a acestei zile, Luna se mută în casa banilor şi a bunurilor, semn că s-ar putea să te alegi cu unele beneficii de pe urma performanţelor înregistrate astăzi. Ar putea fi vorba de un bonus sau o primă ori de un proiect (extra)profesional pentru care eşti recomandat(ă) şi care îţi va băga nişte bănuţi în buzunar.

HOROSCOP 4 noiembrie- Rac

În prima parte a zilei, te bucuri de o dimineaţă liniştită în mijlocul familiei, cu toate că anumite momente te duc cu gândul la trecut şi îţi trezesc sentimente amestecate. După orele prânzului, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă o infuzie binemeritată de energie. Pe de altă parte, s-ar putea să fii şi mai sensibil(ă) decât de obicei la energiile din jurul tău, ceea ce denotă faptul că administrezi greu anumite context sociale. În condiţii ca acestea, caută mai degrabă prezenţa oamenilor pozitivi, care te inspiră şi redu la maximum interacţiunea cu cei care te vampirizează.

HOROSCOP 4 noiembrie- Leu

Dimineaţa acestei zile este perfectă pentru a discuta planuri de viitor sau idei de proiecte cu prietenii sau cei cu care derulezi ori intenţionezi să desfăşori astfel de iniţiative. Eşti foarte entuziasmat(ă) în privinţa lor, iar asta te ajută să le plănuieşti în cel mai mic detaliu, să colaborezi bine cu toţi cei implicaţi. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului, ceea ce te face mai puţin comunicativ(ă). Eşti mai degrabă introspectiv(ă) şi concentrat(ă) pe lucruri care ţin de trecut. Ţine minte însă că nu are rost să-l revizitezi decât dacă faci ceva în privinţa lui.

HOROSCOP 4 noiembrie- Fecioară

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Aşadar, dacă ţi se propune un proiect extra, nu-i da cu piciorul. E drept că poate ai programul aglomerat, dar dacă urmăreşti să creşti în ierarhie şi să obţii beneficii materiale rapide, poate ar fi bine să nu le treci cu vederea. Dup-amiază, Luna trece în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce te ajută să vezi lucrurile în perspectivă, să gândeşti pe termen lung. În acest sens, te ajută şi persoanele pe care le cunoşti azi.

HOROSCOP 4 noiembrie- Balanţă

De dimineaţă, te bucuri de o stare de spirit bună şi de agilitate mentală, ceea ce îţi permite să abordezi cu succes tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi. În a doua parte a zilei, Luna migrează în casa carierei din harta ta solară, ceea ce înseamnă că înregistrezi progrese mari pe plan profesional graţie atitudinii pe care o ai faţă de munca pe care o întreprinzi. În felul acesta, evoluezi sigur către obiectivele pe care ţi le-ai setat la acest nivel. De asemenea, ai parte de succese importante pe plan birocratic, făcând anumite procese să decurgă mai uşor.

HOROSCOP 4 noiembrie- Scorpion

În prima parte a zilei, s-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea grozavă. Absorbi ca un burete energiile cu care intri în contact, iar din această cauză, este foarte posibil să îţi schimbi destul de repede starea de spirit şi nu în bine. Din acest motiv, ar fi bine să eviţi mediile stresante, care pun presiune suplimentară pe tine. După orele prânzului, Luna intră în casa filozofiei de viaţă, semn că te preocupă să tragi nişte concluzii de pe urma experienţelor acestei zile. Graţie acestui nou tranzit al Lunii, sunt favorizate călătoriile îndepărtate, studiile şi interacţiunile cu instituţiile statului.

HOROSCOP 4 noiembrie- Săgetător

În prima jumătate a acestei zile, se întrevede un timp bun în care să porţi discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii cu privire la proiectele voastre comune sau referitoare la planurile tale personale de viitor. Aceste brainstorming-uri te vor ajuta să îţi faci puţină ordine în minte, să vă asiguraţi de succesul activităţilor pe care le-aţi întreprins împreună. Spre amiază, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor, indiciu cum că se aduce în discuţie şi componenta financiară. Important este să tinzi către echitate din acest punct de vedere, să nu tragi prea mult oala către focul tău.

HOROSCOP 4 noiembrie- Capricorn

De dimineaţă, te bucuri de un nivel ridicat de randament, deci caută să te ocupi atunci de sarcinile de muncă solicitante din punct de vedere mental sau fizic. În felul acesta, îţi rezervi dup-amiaza pentru cele care te solicită creativ mai mult, care te provoacă să găseşti soluţii inedite la problemele cu care te confrunţi. În a doua jumătate a acestei zile, Luna trece în casa cuplului, prilej numai bun să faci planuri cu partenerul după programul de la serviciu. Nu prea contează ce alegi să faceţi; important este să vorbiţi, să petreceţi timp de calitate unul în compania celuilalt.

HOROSCOP 4 noiembrie- Vărsător

În prima parte a zilei, atmosfera de acasă este uşor volatilă şi poate că nu este o idee prea bună să agiţi apele. Tatonează aşadar atent terenul înainte să abordezi subiecte de discuţii care conduc la reacţii puternice din partea apropiaţilor. Spre dup-amiază, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii. Dacă lucrezi în a doua parte a zilei, asta înseamnă că nu îţi lipseşte productivitatea, iar dacă programul de la serviciu ţi se termină atunci, organizează-te astfel încât să te pui la somn la o oră corespunzătoare. Nu ar strica nici să găteşti ceva sănătos sau să faci mişcare.

HOROSCOP 4 noiembrie- Peşti

Discuţiile pe care le porţi în această dimineaţă se finalizează în favoarea ta, indiferent dacă este vorba de cele purtate la serviciu, cu colaboratori mai noi sau mai vechi, ori cu partenerul de viaţă. Ştii să vorbeşti pe limba tuturor, să te faci înţeles(asă) şi apreciat(ă) pentru punctele de vedere pe care le vehiculezi. În a doua parte a zilei, Luna migrează în casa iubirii şi a copiilor, semn că termini ziua într-o notă pozitivă, înconjurat(ă) de cei dragi. Sau poate că îţi găseşti timp în sfârşit pentru preocupările tale din afara serviciului. În orice caz, ai o dup-amiază plăcută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici