HOROSCOP 5 decembrie. O zi de duminică pe cinste pentru trei zodii. Toate planurile ies aşa cum şi-au imaginat

Săptămâna se încheie cu intrarea Lunii în Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o zi de duminică pe cinste, fix aşa cum au plănuit-o.

3397 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 decembrie. O zi de duminică pe cinste pentru trei zodii. Toate planurile ies aşa cum şi-au imaginat

HOROSCOP 5 decembrie 2021

HOROSCOP 5 decembrie – Berbec

Luna intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că te întâlneşti într-un cadru informal cu unul dintre superiori sau cu o persoană foarte importantă din comunitatea ta sau de la serviciu. O astfel de întrevedere poate avea efecte importante pe termen lung, mai ales dacă vizează un proiect sau ceva important, cum ar fi o colaborare sau o altă şansă de a fi mai vizibl(ă) în sectorul profesional.

HOROSCOP 5 decembrie – Taur 

Luna ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să ieşi împreună cu cei dragi în afara junglei urbane, undeva la ţară sau la munte. Sau poate că vizitaţi pe cineva dintr-o altă localitate, cum ar fi socrii sau alte persoane dragi. Ţi-ar prinde bine să schimbi puţin peisajul şi să te detaşezi de acele chestiuni care ţi-au acaparat atenţia destul de mult în ultima perioadă.

HOROSCOP 5 decembrie – Gemeni

Luna poposeşte azi în casa raporturilor de forţe din astrograma ta generală, ceea ce poate însemna că se manifestă o oarecare tensiune între tine şi persoana iubită. Acest lucru s-ar putea datora faptului că unul dintre voi încearcă să se impună în faţa celuilalt şi să demonstreze că ideile sale sunt mai bune. Pe de altă parte, nu se va termina cu bine dacă se continuă pe această traiectorie deloc echitabilă în luarea unor decizii.

HOROSCOP 5 decembrie – Rac 

Luna ajunge astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, prilej numai bun să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Aşadar, dacă programul vă permite, încercaţi să concepeţi nişte activităţi care vă aduc mai aproape şi care vă permit să vă revanşaţi pentru faptul că, în ultima perioadă, a trebuit să vă concentraţi pe alte lucruri, care nu au ţinut în niciun fel de viaţa sentimentală. Meritaţi din plin să faceţi acest lucru.

HOROSCOP 5 decembrie – Leu

Luna poposeşte azi în casa sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că astăzi te îndeamnă astrele să te odihneşti, dar şi să faci puţină mişcare, să ai mai multă grijă ce mănânci, iar dacă programul îţi permite, să te retragi la culcare la o oră mai potrivită. În felul acesta, te vei reface complet după săptămâna care tocmai a trecut şi vei începe cu dreptul pe cea care urmează. Impune-ţi un ritm sănătos.

HOROSCOP 5 decembrie – Fecioară 

Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că ţie îţi este recomandat astăzi să petreci mai mult timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Dacă nu aţi prea avut vreme unul de celălalt în ultimele zile, acum este momentul să te revanşezi pentru acest lucru şi să vezi ce v-ar plăcea tuturor să faceţi. Cu siguranţă aveţi în minte ceva fiecare.

HOROSCOP 5 decembrie – Balanţă 

Luna poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci astăzi timpul cu cei dragi. Fie că este vorba de o masă extinsă ori de alte activităţi care vă aduc împreună, este clar faptul că aveai nevoie de o astfel de oportunitate de a petrece mai mult timp împreună cu ei, fără să te gândeşti la tot felul de alte lucruri pe care le ai de făcut în plan profesional.

HOROSCOP 5 decembrie – Scorpion 

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să interacţionezi mai bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu rudele apropiate. Aşadar, se arată o zi optimă pentru a ieşi alături de cei dragi la o cafea sau la masă ori de-a le face o vizită. Sau poate că tu eşti cel(a) care îi invită să treacă pe la tine şi să luaţi masa de duminică împreună.

HOROSCOP 5 decembrie – Săgetător

Luna ajunge azi în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te numeri printre norocoşii(oasele) zilei, care se întâlnesc astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. Este drept că s-ar putea să ai mai puţin timp la dispoziţie pentru tine şi cei dragi, dar îţi prinde bine să ai un plus de finanţe pe care să te poţi baza zilele acestea.

HOROSCOP 5 decembrie – Capricorn

Luna poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că eşti într-o stare de spirit de invidiat, care se vede din modul în care interacţionezi cu toată lumea cu care iei contactul astăzi. Profită de această oportunitate şi încearcă să petreci mai mult timp cu cei care contează pentru tine şi cu care poate că nu ai mai avut de multă vreme momente de calitate, cel mai probabil din cauza programului tău profesional.

HOROSCOP 5 decembrie – Vărsător

Luna îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că această duminică s-ar putea să te surprindă introspectiv(ă), destul de nepregătit(ă) să iei contactul cu multă lume. Cu alte cuvinte, ţi-ar prinde mult mai bine să petreci astăzi timpul în compania restrânsă a celor dragi, cărora nu trebuie să le explici prea mult ce simţi pentru a-şi da seama în ce ape te scalzi, de fapt, în această zi.

HOROSCOP 5 decembrie – Peşti

Luna ajunge în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ar fi indicat astăzi să faci loc în programul tău pentru o întâlnire cu prietenii, fie că mergeţi la o cafea sau îi inviţi pe la tine. Momentele cu ei te vor ajuta să te detensionezi şi să începi săptămâna care urmează cu o energie mult mai bună. În plus, s-ar putea să îţi prezinte pe cineva nou, cu totul interesant.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici