HOROSCOP 5 IULIE 2020: Zodiile Cardinale resimt într-un sens bun finalul săptămânii

Săptămâna se finalizează cu revenirea lui Mercur la mersul direct prin Rac, eveniment pe care îl resimt cel mai intens, dar într-un sens bun, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn). Ele reuşesc să comunice mai bine cu cei din jur şi scade riscul unor eşecuri în ceea ce priveşte negocierile.

15272 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 IULIE 2020: Zodiile Cardinale resimt într-un sens bun finalul săptămânii

HOROSCOP 5 IULIE 2020: Săptămâna se finalizează cu revenirea lui Mercur la mersul direct prin Rac, eveniment pe care îl resimt cel mai intens

Berbec

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te vei înţelege mai bine în următoarea perioadă cu anumiţi membri ai familiei şi mai ales cu aceia cu care nu prea ai viziuni în comun. Tot de azi încolo, este de bun augur să readuci în discuţie posibilitatea unei relocări ori a unor lucrări de contrucţie/amenajare/ redecorare acasă, dacă aţi avut aşa ceva în plan de curând.

Taur

Mercur se întoarce azi la traiectoria firească prin casa comunicării din harta ta solară, ceea ce indică faptul că interacţionezi mai bine decât în ultimele săptămâni cu cei din jurul tău, atât pe plan social, cât şi profesional. Negocierile se vor derula într-un ritm mai bun, te părăsesc emoţiile care ţi-au dat târcoale de curând în anumite contexte şi se ridică acel cod roşu în ceea ce priveşte semnarea de contracte şi încheierea de înţelegeri.

Gemeni

Mercur încetează astăzi să mai retrogradeze prin casa banilor din horoscopul tău general, iar acest lucru denotă faptul că, în perioada care urmează, vor apărea mai multe oportunităţi în plan financiar. Ba mai mult, s-ar putea ca, pe fundalul tranzitului său direct, să acoperi o parte din golurile din buget survenite în săptămânile din urmă sau să amortizezi nişte investiţii despre care nu credeai că se vor întoarce prea curând sub forma unor profituri îmbucurătoare.

Rac

Mercur revine azi la mersul direct prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că dai dovadă de mai multă încredere în tine în felul în care interacţionezi cu cei din jur. Anxietatea socială şi emoţiile experimentate în ultima vreme se mai risipesc, ceea ce îţi permite să te poziţionezi ferm vis-a-vis de unele chestiuni în raport cu persoane care altfel te-ar fi intimidat din varii motive. Iar pe acest fundal, apar tot felul de beneficii.

Leu

Mercur se întoarce astăzi la tranzitul firesc prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că îţi va fi mai uşor să îţi gestionezi trăirile în următoarea perioadă. După o perioadă de câteva săptămâni în care ai fost mai sensibil(ă) decât în mod normal, luând în nume personal lucruri pe care altfel le-ai fi ignorat, un control mai mare pe acest plan te ajută să te poziţionezi altfel în interacţiunile cu ceilalţi.

Fecioară

Mercur îşi reia azi mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară, iar acest lucru înseamnă că acestea îşi reiau evoluţia după o perioadă în care fie că au stagnat, fie că au făcut ceva paşi înapoi. De asemenea, fac progrese şi colaborările începute pe baza acestora ori prieteniile care au suferit pe seama lipsei de comunicare sau a unor interacţiuni lipsite de conţinut în ultima perioadă.

Balanţă

Mercur revine azi la traiectoria firească prin casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care vei comunica mai bine cu superiorii la locul de muncă. În plus, dacă te afli într-o poziţie de conducere, te faci mai uşor înţeles(asă) de cei care îţi sunt în subordine. Această schimbare de sens de mers a lui Mercur are efecte benefice şi asupra ascensiunii tale profesionale, care o ia din loc şi se îndreaptă în direcţia potrivită.

Scorpion

Cu Mercur înapoi la mersul direct prin casa filozofiei de viaţă, a examenelor, chestiunilor birocratice şi călătoriilor, este de aşteptat să apară veşti bune pe toate aceste planuri. Pe deoparte, priveşti cu mai mult optimism către perspectivele tale actuale şi gestionezi mai uşor stresul asociat cursurilor sau testelor. În plus, se clarifică aspecte în ceea ce priveşte o deplasare sau un litigiu în care eşti implicat(ă) în această perioadă. Apar tot felul de revelaţii pozitive.

Săgetător

Mercur se întoarce astăzi la mersul direct printr-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, fapt pentru care îţi va fi mai uşor să discuţi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale pe seama proiectelor sau a oportunităţilor care implică investiţii comune de resurse. În ultima vreme, nu v-a fost prea uşor să atacaţi asemenea subiecte, dar de data aceasta s-ar putea să ajungeţi la unele concluzii foarte satisfăcătoare.

Capricorn

Mercur îşi reia azi traiectoria firească prin casa parteneriatelor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că şi tu vei comunica mai eficient cu persoana iubită şi/ sau cu clienţii, colaboratorii sau colegii de muncă. După câteva săptâmnâni în care s-a ajuns destul de uşor la discuţii în contradictoriu, este binevenită această perioadă în care vă înţelegeţi mai bine pe temele de interes comun pentru cei implicaţi în aceste relaţii profesionale sau de ordin sentimental.

Vărsător

Mercur revine astăzi la mersul obişnuit prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te bucuri de mai multă energie decât în ultimele săptămâni, iar acest lucru înseamnă şi că vei da dovadă de un randament mai ridicat la locul de muncă. De asemenea, se constată o mai mare lejeritate şi eficienţă în felul în care interacţionezi cu colegii de la locul de muncă. Atmosfera este mai armonioasă.

Peşti

Cu Mercur înapoi la mersul direct prin casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, este de aşteptat să te înţelegi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este posibil ca în ultimele săptămâni să vă fi ciondănit destul de mult, pe teme care altfel nu ar constituit o pricină de discordie. E drept că acest fenomen astral nu rezolvă ca prin minune problemele de comunicare existente, dar le ameliorează considerabil.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici