HOROSCOP 5 iulie 2021. Semne bune pentru zodii. Cine are noroc?

Începutul de săptămână vine cu un trigon armonios între Luna din Taur şi Pluto retrograd din Capricorn, semn bun pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) care fac azi demersurile necesare pentru a trece peste un mare obstacol cu care se confruntă de multă vreme.

26501 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 iulie 2021. Semne bune pentru zodii. Cine are noroc?

HOROSCOP 5 iulie 2021

Horoscop 5 iulie 2021 - Berbec

Din câte se pare, stai bine la început de săptămână cu randamentul de care dai dovadă. Parcă nici nu este luni în ceea ce te priveşte pentru că, încă de la începutul zilei, te mobilizezi în mod exemplar şi profiţi de toate oportunităţile care apar la locul de muncă. În felul acesta, este de aşteptat să faci progrese foarte mari în privinţa treburilor de care te ocupi, dar şi să începi proiecte care te-ar putea ajuta să îţi rotunjeşti bugetul pe săptămâna aceasta. Pe de altă parte, trebuie să nu uiţi de odihnă, mai ales dacă te aşteaptă zile aglomerate.

Horoscop 5 iulie 2021 - Taur

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care încep ziua cu un suflu bun şi bateriile încărcate la maximum. Te simţi în controlul lucrurilor care se întâmplă acum în viaţa ta şi simţi că ai luat cele mai bune decizii în legătură cu situaţiile cu care te confrunţi perioada aceasta. În cazul în care începi astăzi oficial concediul, fii sigur(ă) că va fi aşa cum ţi l-ai imaginat, căci astrele se vor îngriji de acest lucru. Dacă urmează să susţii o restanţă sau să te înscrii la facultate, vei obţine rezultatele scontate. Şi procese birocratice se desfăşoară mult mai uşor azi.

Horoscop 5 iulie 2021 - Gemeni

Eşti într-o formă mentală destul de bună astăzi, dar destul de sensibilă la lucruri care, de regulă, te lasă destul de indiferent(ă). Aşadar, poate nu ar fi rău dacă ai încerca să ai grijă la ce medii te expui, cu ce fel de persoane te întreţii astăzi. Există riscul să te alimentezi cu energie negativă dacă nu eşti atent(ă) sau chiar să se profite de tine în cazul în care te impresionează o situaţie prea tare. Pentru a evita situaţiile de acest gen, limitează contactul cu persoanele în care nu poţi avea încredere sau a căror prezenţă nu-ţi face bine.

Horoscop 5 iulie 2021 - Rac

Se întrevede astăzi o zi perfectă pentru a te ocupa de proiectele tale de viitor, fie că eşti doar implicat(ă) în ele sau le coordonezi. Gândeşti la unison cu cei cu care lucrezi şi primeşti sfaturi din parte prietenilor şi/ sau a unor persoane care te inspiră. Dacă vrei să faci o investiţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care colaborezi, fă-ţi timp astăzi să discutaţi despre beneficiile şi potenţialele riscuri la care vă expuneţi. S-ar putea să se ajungă la nişte idei care pot constitui soluţii pentru probleme pe care nu le-aţi luat în calcul pân-acum.

Horoscop 5 iulie 2021 - Leu  

Te afli printre nativii(ele) care dau dovadă astăzi de un nivel de productivitate foarte ridicat pentru o zi de luni. Poate că acest lucru se datorează unor motivaţii extrinseci de ordin financiar sau care vizează ascensiunea ta profesională ori probabil că ţi-ai aşternut bine încă de săptămâna trecută şi acum îţi este uşor să te apuci de treabă. În orice caz, eşti într-o formă mentală şi fizică foarte bună, ceea ce îţi permite să te mobilizezi în timp record şi să generezi rezultatele pe care le ai în plan. Puţină mişcare nu ţi-ar strica după program pentru a elibera stresul.

Horoscop 5 iulie 2021 - Fecioară

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi, iar acest lucru s-ar putea datora unor factori din viaţa personală, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Sau poate că ai descoperit un hobby nou care te încarcă de energia necesară pentru lucruri care nu îţi aduc la fel de multe satisfacţii. În orice caz, eşti inspirat(ă) şi pozitiv(ă), iar acest lucru atrage tot felul de lucruri bune în viaţa ta, la locul de muncă inclusiv. În cazul în care eşti în concediu, s-ar putea ca o experienţă pe care o trăieşti astăzi să îţi ofere o lecţie de viaţă.

Horoscop 5 iulie 2021 - Balanţă

Se întrevede astăzi o zi foarte bună pentru nativii(ele) acestui semn care au proiecte pe rol cu familia sau care se ocupă de unele chestiuni legate de o succesiune. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi şi se ajunge la o concluzie destul de repede în legătură cu cea mai bună abordare în cazul situaţiilor cu care vă confruntaţi. În cazul în care ai trecut printr-o perioadă mai tensionată în plan domestic, lucrurile vor reveni încetul cu încetul la normal începând de astăzi. Cu toate că mai există în subteran nişte tensiuni, situaţia se ameliorează pe parcursul zilei.

Horoscop 5 iulie 2021 - Scorpion

Se prefigurează astăzi o zi numai bună pentru nativii(ele) acestui semn care trebuie să poarte unele discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşoară activităţi în plan profesional. Păreţi să fiţi pe aceeaşi frecvenţă şi nu veţi întâmpina diferenţe de viziune prea mari. Aşadar, dacă ai în program astăzi negocieri, şedinţe sau interviuri de angajare, nu îţi va fi deloc greu să convingi, să ieşi în evidenţă. În plan sentimental, pentru nativii(ele) acestui semn care sunt single, se întrevăd oportunităţi de flirt, de a lua contactul cu scena de dating după o perioadă lungă de absenţă.

Horoscop 5 iulie 2021 - Săgetător

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi perfecte de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de nişte comisioane, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele) de proiecte extraprofesionale în domeniul lor de activitate sau într-un altul cu care cochetează în timpul liber. În orice caz, stai destul de bine pe plan financiar şi profesional, dar te lauzi şi cu faptul că ai totul sub control. Ştii exact ce să faci şi ai un plan bine pus la punct pentru orice situaţie.

Horoscop 5 iulie 2021 - Capricorn

Ai o stare de spirit de invidiat astăzi şi se vede inclusiv din modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor care se întâmpla acum în viaţa ta, şi graţie acestui lucru, s-ar putea să simţi că şi nivelul tău de popularitate creşte destul de mult. Mai exact, ceilalţi par să graviteze în jurul tău mulţumită energiei pe care o emani. În cazul în care eşti single, s-ar putea să sesizezi că atragi şi-un alt fel de atenţie, care seamănă mai degrabă cu flirtul. Fie că-i dai curs sau nu, îţi face bine.

Horoscop 5 iulie 2021 - Vărsător

Se aşterne astăzi o atmosferă foarte armonioasă în planul domestic, vizibil(ă) mai ales în cazul nativilor(elor) care s-au confruntat cu unele tensiuni acasă. De asemenea, este un moment bun să reflectezi la atitudinea ta în acest sector, să vezi ce rezultate ţi-a adus în raport cu cei dragi în ultima vreme. S-ar putea să fie nevoie de nişte ajustări, mai ales dacă lucrurile dau semne că sunt pe calea cea bună. Unele momente trăite peste zi s-ar putea să îţi aducă aminte de cineva drag care nu mai este în peisajul vieţii tale actuale, de care îţi este foarte dor.

Horoscop 5 iulie 2021 - Peşti

Comunicarea este un aspect foarte important al acestei zile. Vei avea parte de ea din plin cu prietenii sau cu persoanele cu care desfăşori proiecte. S-ar putea să primeşti nişte idei foarte bune, care te vor ajuta să îţi transferi anumite viziuni în practică. Pe plan profesional, aspectele astrale ale zilei s-ar putea să ajute eventualele negocieri pe care le ai programate astăzi sau în cadrul unui interviu profesional de la care ai mari speranţe. Tot azi, cei(le) născuţi(te) în această zodie s-ar putea să cunoască pe cineva care le inspiră să revină la un plan pus cândva în aşteptare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici