HOROSCOP 6 AUGUST: Peştii au noroc şi ghinion în aceeaşi zi. Vezi ce li se întâmplă lor şi altor zodii

HOROSCOP 6 AUGUST: Luna din Peşti aderă astăzi la două aspecte armonioase de sextil: cu Uranus din Taur de dimineaţă şi cu Jupiter retrograd în Capricorn spre seară.

12480 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 AUGUST: Peştii au noroc şi ghinion în aceeaşi zi. Vezi ce li se întâmplă lor şi altor zodii

HOROSCOP 6 AUGUST: Peştii au noroc şi ghinion în aceeaşi zi. Vezi ce li se întâmplă lor şi altor zodii

Graţie acestora, zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) înregistrează realizări extrem de importante, mai ales dacă lucrează împreună. În a doua parte a zilei, conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd poate conduce însă şi la asumarea unor riscuri în cazul semnelor de Apă.

Berbec 

Intuiţia ta merge ca unsă astăzi. Astrele îţi oferă azi accesul la resurse interioare nebănuite, care te ajută să descoperi oportunităţi de afirmare în plan profesional şi surse de profituri la care nici nu te-ai fi gândit. La fel de posibil este însă ca acestea să îţi cadă practic în braţe, să te dovedeşti a fi fost omul potrivit la locul potrivit. În orice caz, cert este că vei dispune de un buget mai mare în weekend şi că îţi vei atrage unele aprecieri la locul de muncă. Acestea din urmă te ajută să te apropii de obiectivul tău ierarhic.

Taur

Eşti entuziast(ă) astăzi cu privire la viitor şi ai lângă tine persoane care te încurajează să ai încredere în ideile şi viziunile tale. Prin discuţiile cu cei care îţi împărtăşesc idealurile şi/ sau cu care colaborezi în cadrul unor proiecte, faci astăzi progrese mari în direcţia planurilor tale de viitor. Ba chiar s-ar putea să cunoşti oameni dispuşi să îţi dezvăluie unele informaţii extrem de utile ori să te ajute cu un împrumut pentru a-ţi transpune visul în realitate. Eşti pe drumul cel bun, dai dovadă de optimism, iar pe un fundal ca aceasta, nu pot veni decât lucruri bune.

Gemeni 

Orice s-ar întâmpla astăzi, cert este că reuşeşti mereu să te poziţionezi deasupra evenimentelor cu care ai de-a face. Astrele te ajută să nu te impacientezi în momentele de cotitură, să întreţii o atitudine cerebrală şi responsabilă, indiferent de ce urmează să se întâmple. În plan relaţional, la serviciu mai ales, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze bine, iar din această cauză, s-ar putea să ai de-a face cu nişte situaţii care te pun în dificultate. Dar pentru că ai această viziune realistă, niciun eveniment nu riscă să te destabilizeze de tot, din punct de vedere emoţional mai ales.

Rac

Te trezeşti astăzi cu senzaţia foarte intensă că lucrurile se vor aşeza astăzi în favoarea ta într-un fel sau altul. Ai încredere în tine şi în providenţă, în faptul că dacă ceva nu este dat să se întâmple, nu va avea loc. În cazul altor nativi(e), această convingere ar putea veni prin intermediul unor discuţii, al unor persoane foarte apropiate cu care au astăzi conversaţii revelatoare. Tot astăzi se creează un climat propice pentru a începe colaborări, pentru a veni cu propuneri noi în cadrul parteneriatului de viaţă şi/ sau al relaţiilor pe care le ai la locul de muncă.

Leu 

Dai dovadă astăzi de o hotărâre şi de o consecvenţă care te uimesc până şi pe tine. Pur şi simplu nu te laşi până când lucrurile nu se finalizează cum ţi-ai închipuit, până nu ajungi acolo unde ţi-ai propus. Asta te ajută atât la nivel profesional, unde dai dovadă de performanţe mari şi de o atitudine proactivă, cât şi în planul sănătăţii, dacă ţi-ai propus, de exemplu, să te laşi de fumat ori să dai jos câteva kilograme. Profită de acest plus de ambiţie pentru a-ţi seta obiective noi pentru viitorul apropiat sau pentru finalul acestei săptămâni, de ce nu.

Fecioară

Pe tine te aşteaptă o zi extrem de reuşită în plan relaţional. Comunici bine atât cu persoana iubită, cât şi cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Aveţi aceleaşi interese, vă animă aceleaşi idei şi preocupări în acest moment. Pe un fundal ca acesta, orice proiect de care vă ocupaţi împreună va face paşi siguri către o materializare rapidă. Dacă nu ai găsit încă pe acel cineva special sau cauţi momentul potrivit să îi propui cuiva important o colaborare, nu mai aştepta. Ieşi, afişează-te, ia-ţi inima în dinţi şi propune o întâlnire sau o negociere în privinţa legării unui parteneriat.

Balanţă

Oricare ar fi planurile tale astăzi, cert este că eşti foarte implicat(ă) şi muncitoare. La serviciu, nicio sarcină de muncă nu este prea grea pentru tine. Ai energie suficientă să stai ore în şir concentrat(ă), să obţii ceea ce ţi-ai dorit. După programul de la birou, s-ar părea că dai dovadă de o atitudine similară şi acasă, unde te îndeletniceşti cu tot felul de treburi şi nu laşi nimic restant pe mâine. Prin urmare, nu îţi poate reproşa nimeni nimic astăzi, dar ai grijă totuşi să îţi faci timp şi pentru odihnă. Altfel, s-ar putea să te resimţi zilele următoare.

Scorpion

Afişezi astăzi o atitudine jucăuşă şi spontană, cu care nu te întâlneşti prea des. Persoana iubită şi/ sau copiii se vor bucura mult de această dispoziţie a ta, întrucât nici lor nu li se întâmplă prea des să te vadă într-o astfel de stare de spirit. Prin felul în care vorbeşti şi te porţi, emani mult optimism şi veselie, iar printr-o atitudine de genul acesta vei atrage şansa de partea ta şi pe alte planuri. În cazul în care nu ţi-ai întâlnit încă jumătatea, fii atent(ă) căci s-ar putea ca unii(ele) admiratori(e) să îţi dea astăzi târcoale. Intră-n jocul seducţiei.

Săgetător

Când acasă lucrurile merg bine, te bucuri şi tu de echilibru la nivel interior. Iar dacă există armonie pe plan emoţional, dai dovadă de un randament mai mare la serviciu şi de un plus de intuiţie când vine vorba de cheltuieli pentru casă ori familie. În fond, nu ar fi rău să colaborezi mai mult cu cei dragi în privinţa activităţilor din planul casnic. Propune-le, de exemplu, să faceţi împreună lista de cumpărături pentru weekend sau să meargă fiecare la un alt magazin, pentru a termina mai repede pregătirile. Aţi putea utiliza o metodă similară şi în privinţa curăţeniei/ gătitului.

Capricorn

Felul în care comunici cu ceilalţi astăzi face diferenţa în mai toate interacţiunile de care ai parte în plan social. Ştii când, cum şi ce să spui pentru a te pune într-o lumină favorabilă, dar şi pentru a intra în graţiile partenerului de viaţă, ale copiilor sau ale unei persoane după care ţi s-au aprind călcâiele. Aşadar, se prefigurează o zi bună pentru întâlniri romantice, întrevederei de tot soiul, dar şi alte iniţiative menite să cultive relaţii deja existente ori să stabilează noi legături, indiferent de natura lor. Profită de contextul astral de astăzi şi fă un pas către ceilalţi.

Vărsător

Aceasta este o zi numai bună pentru mici investiţii. Sunt favorizate mai ales cursurile de dezvoltare personală, cărţile de self-help sau terapiile ori tratamentele care te ajută să îţi reumpli bateriile, să îţi recapeţi starea de echilibru la nivel interior. Dacă dispui de un buget mai substanţial, încearcă să cumperi ceva pentru casă, un articol care crezi că te-ar bucura şi pe tine, şi pe cei din familie. Fie că investeşti în tine sau într-un plus de confort în spaţiul de locuit, cert este că te vei simţi bine cu alegerea pe care ai făcut-o. Răsfaţă-te puţin, nu vei regreta.

Peşti

Luna este astăzi în chiar semnul naşterii tale, iar tranzitul său prin zodia ta are multiple efecte benefice asupra ta. De exemplu, ţi-ar putea (re)aprinde interesul cu privire la unele perspective de colaborare, proiecte individuale sau de grup ori planuri de viitor pe care le-ai lăsat în stand-by. De asemenea, atragi în jurul tău persoane care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile, care te inspiră şi care îţi pot oferi ajutor şi ghidaj dacă ai nevoie. Din toate aceste experienţe pozitive, ar trebui să înveţi că trebuie să ai mereu încredere în ce poţi realiza şi în ceea ce-ţi zice intuiţia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici