HOROSCOP 7 AUGUST 2020: Venus ajunge în Rac. Peştii şi Capricornii, faţă în faţă cu marea iubire

  • HOROSCOP 7 AUGUST 2020: Venus ajunge în Rac. Peştii şi Capricornii, faţă în faţă cu marea iubire
  • Venus intră azi în semnul Racului, unde rămâne până pe 6 septembrie.
  • În următoarele săptămâni, zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de noroc în tot ceea ce-şi propun.
13353 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 AUGUST 2020: Venus ajunge în Rac. Peştii şi Capricornii, faţă în faţă cu marea iubire

HOROSCOP 6 AUGUST: Peştii au noroc şi ghinion în aceeaşi zi. Vezi ce li se întâmplă lor şi altor zodii


Venus intră azi în semnul Racului, unde rămâne până pe 6 septembrie. În următoarele săptămâni, zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de noroc în tot ceea ce-şi propun. În plus, întâlnesc persoane care le ajută să se afirme şi să se împlinească sentimental.

Berbec 

Venus intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce influenţează pozitiv atmosfera din familie. Dacă ai avut parte de tensiuni în acest sector de viaţă, te vei bucura în săptămânile care urmează de bună înţelegere cu cei dragi, de răbdare şi mai multă toleranţă în privinţa ideilor şi a viziunilor diferite pe care le au apropiaţii. Profită aşadar de tranzitul acesta pentru a reinstaura liniştea acasă, pentru a relua legăturile de care te-ai distanţat, din varii motive, în ultima vreme. Îţi va face bine să petreci mai mult timp cu ei, să vezi dincolo de anumite diferenţe.

Taur

  În harta ta solară, Venus va ocupa de azi încolo casa comunicării, ceea ce îţi potenţează abilităţile de interacţiune cu cei din jur. Ştii exact cum să te raportezi la interlocutori, să te faci plăcut(ă) şi să ieşi în faţă. Acest lucru îţi vine într-ajutor atât pe plan profesional, în cadrul negocierilor, respectiv şedinţelor, cât şi la nivel social, unde cunoşti persoane noi, cu care legi imediat relaţii pe baza ideilor şi a viziunilor pe care le aveţi în comun. Tot acest tranzit te ajută şi să cultivi legături deja existente, să le fructifici la maximum. Excelezi în plan social.

Gemeni 

Venus trece astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a realiza profituri de pe urma investiţiilor realizate din economii. Există însă şi o importantă componentă relaţională în această ecuaţie financiară, în sensul că multe din aceste şanse de câştig vin de pe urma unor relaţii sau conjuncturi sociale favorabile. Poate fi vorba despre o recomandare sau despre proiecte comune, care îţi permit să legi relaţii lucrative pe termen lung. În orice caz, banii nu constituie o problemă.

Rac 

Cu Venus în semnul naşterii tale în următoarele săptămâni, tu trebuie să fii principala ta prioritate. Propune-ţi să investeşti mai mult în tine, să te răsfeţi cu unele tratamente de înfrumuseţare, o schimbare de look sau câteva articole noi în garderobă. De pe urma unor mici retuşuri ca acestea, încrederea de sine va atinge cote extrem de ridicate, ceea ce îţi va permite să explorezi noi laturi ale propriei carisme. Iar pentru că te vezi cu alţi ochi, şi ceilalţi te vor privi altfel şi se vor raporta la tine într-un fel care îţi va aduce multe avantaje pe viitor.

Leu

Venus pătrunde azi în casa subconştientului din astrograma ta solară, iar acest lucru poate avea diverse efecte asupra ta în perioada următoare. În cazul unor nativi(e), de exemplu, aduce în prezent foşti parteneri, pentru care aceştia(stea) mai au încă sentimente. Pentru alţii(tele), poate vorba despre o relaţie la început de drum, pe care îşi doresc să o ţină secretă de ochii curioşilor, cel puţin pentru o vreme. Oricare din aceste situaţii implică riscul unor dezamăgiri sau momente de cotitură care îi/le pun în faţa unor decizii dificile. Cântăreşte aşadar avantajele şi dezavantajele şi fă o alegere în cunoştinţă de cauză.

Fecioară

Venus ocupă de astăzi încolo casa planurilor pe termen lung şi a proiectelor de grup, încurajându-te prin diverse mijloace să te concentrezi pe viitor şi viaţa ta socială. Asta s-ar putea realiza prin contacte cu persoane care te inspiră, te încurajează şi te ajută, cu informaţii sau chiar material, să îţi transformi ideile în realitate. În cazul altora, se ivesc oportunităţi de a face progrese în privinţa unor proiecte individuale sau de grup, de a începe o carieră ca liber profesionist(ă). Eşti entuziast(ă) şi ai încredere în ziua de mâine, iar asta te ajută să gândeşti dincolo de limitele convenţionalului.

Balanţă 


În astrograma ta solară, Venus tranzitează de azi începând casa carierei, ceea ce înseamnă că dovedeşti mult şarm şi carismă pe acest plan. Asta te ajută, pe de-o parte, să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu superiorii, să legi relaţii cu personalităţi din domeniul tău de activitate. Pe de altă parte, ţi se dau oportunităţi să te faci cunoscut(ă) în comunitate, să îţi formezi relaţii cu nişte persoane de vază din oraş sau chiar din ţară. Prin toate aceste contacte vei obţine o mulţime de beneficii importante, de conjuncturi prin intermediul cărora să arăţi de ce anume eşti în stare de fapt.

Scorpion


Venus pătrunde astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor, ceea ce denotă că multe sectoare ale vieţii tale ar putea fi influenţate de acest tranzit nou. Dacă pleci în concediu, fii sigur(ă) că vacanţa îţi va prinde bine, că te vei întoarce cu un alt tonus mental de pe urma ei. În cazul în care spui ,,pas” anul acesta plecărilor, ia-n calcul cursurile de dezvoltare personală sau mini-excursiile la lăcaşuri de cult. Ele te vor ajuta să îţi limpzeşti gândurile şi să îţi hrăneşti spiritul. Indiferent de ce faci, te vei alege cu unele revelaţii importante.

Săgetător

  Venus poposeşte azi în sectorul relaţiilor şi al baniilor din astrograma ta solară, marcând debutul unei perioade de câteva săptămâni în care poţi realiza profituri substanţiale de pe urma proiectelor comune cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. La fel de posibil este să cunoşti oameni noi cu idei de business similare, care caută să formeze o colaborare cu cineva ca tine. Dar pentru a ajunge la câştigurile scontate, trebuie să te asiguri că fiecare îşi cunoaşte atribuţiile şi drepturile. În caz contrar, aţi putea ajunge la lupte pentru putere, care nu se termină bine.

Capricorn

Cu Venus în casa parteneriatelor pentru următoarele săptămâni, prioritatea ta ar trebui să fie cuplul pe care îl formezi cu partenerul, respectiv colaborările şi relaţiile cu clienţii. Acest tranzit te ajută să comunici mai uşor cu ei, să gestionezi mai uşor situaţiile sensibile, cu risc crescut de a conduce la certuri. În cazul în care eşti la început de drum cu partenerul, profită de energiile acestui amplasament planetar pentru a-ţi oficializa relaţia, pentru a le-o face cunoscută apropiaţilor. Iar dacă sunteţi de ceva timp împreună, poate nu ar fi rău să te gândeşti ma

Vărsător -

Venus îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. La locul de muncă, ea se va asigura în următoarele săptămâni că ai parte de bună înţelegere în raport cu colegii de serviciu. La celălalt nivel însă, există riscul ca acest tranzit să aibă fie un efect bun, fie unul mai puţin bun. De exemplu, unii(ele) nativi(e) vor simţi imboldul de a avea mai multă grijă de ei/le, de a începe să facă mişcare ori diverse terapii corporale. Alţii(tele), în schimb, pot fi delăsători(oare), poate prea indulgenţi(te) în ceea ce priveşte satisfacea unor pofte culinare.

Peşti

Pe tine, tranzitul lui Venus te avantajează indiferent dacă eşti într-o relaţie, dacă ai copii sau intenţionezi să-ţi măreşti familia sau dacă eşti încă în căutarea partenerului potrivit. Pentru cei(le) stabiliţi(te) deja la casele lor, ajută la instaurarea armoniei în raport cu cei mici, la o revitalizare a flăcării pasiuni între ei/ele şi partener. Iar dacă eşti single, aşteaptă-te la multiple oportunităţi de flirt în săptămânile care urmează. Dacă există deja cineva pe care ai pus ochii, caută să faci primul pas. Vei fi plăcut surprins(ă) să observi că simpatia era reciprocă şi nu era nevoie decât de puţin curaj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici