HOROSCOP 7 iulie. Zodiile, faţă în faţă cu o decizie dificilă. Ce e de făcut?

Venus din Leu aderă azi la o opoziţie cu Saturn retrograd din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt puse faţă în faţă cu o decizie greu de luat.

18348 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 iulie. Zodiile, faţă în faţă cu o decizie dificilă. Ce e de făcut?

HOROSCOP 7 iulie 2021. Zodiile, faţă în faţă cu o decizie dificilă. Încotro trebuie să o ia

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Berbec

Se întrevede astăzi una din acele zile în care îţi este greu să te împarţi între planurile tale pe termen lung şi ceea ce vrei să faci astăzi sau poate că viaţa socială şi cea sentimentală intră în contracţie într-o formă sau alta. Trebuie să te gândeşti serios care sunt priorităţile tale şi ce anume îţi doreşti mai mult în această perioadă. E drept că nu este uşor să performezi la înălţime pe mai multe planuri în acelaşi timp, dar dacă lucrezi puţin la modul în care îţi împarţi timpul, îţi vei da seama că nu este chiar aşa greu.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Taur

Viaţa profesională şi cea de familie te solicită în egală măsură astăzi şi nu îţi va fi uşor să te împarţi echitabil între cele două. S-ar putea să te preocupe mai mult cel de-al doilea sector, căci se întâmplă tot felul de lucruri care presupun implicare din partea ta, dar ar fi bine să nu îl neglijezi pe cel dintâi, mai ales în contextul în care ai ambiţii de ascensiunea profesională sau de a-ţi îmbunătăţi vizibilitatea la locul de muncă. Dacă încerci să dai dovadă de echilibru, vei vedea că lucrurile vor începe să meargă pe ambele planuri mai bine.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Gemeni

Se prefigurează azi rost de tensiuni în cadrul discuţiilor pe care le porţi cu ceilalţi. În cazul în care nu au o miză reală aceste conversaţii, poate că ar fi mai bine să eviţi dezbaterile, mai ales dacă vizează chestiuni precum principii sau valori la care interlocutorii tăi ţin foarte mult. Dacă porneşti astăzi într-o călătorie, asigură-te că mijlocul de transport are revizia la zi sau că aranjamentele tale sunt în ordine. S-ar putea să apară nişte probleme la acest nivel care riscă să îţi dea peste cap planurile. În definitiv, trebuie să îţi iei măsuri de precauţie din timp.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Rac

Din punct de vedere financiar, se arată o zi mai complicată la orizont. Stai relativ bine ca buget şi s-ar putea să apară unele oportunităţi de câştig astăzi, dar s-ar putea ca lucrurile să nu rămână la acest stadiu. Mai exact, s-ar putea să se ivească cheltuieli şi plăţi pe care nu le-ai luat în calcul, pe care nu le poţi amâna, iar din această cauză, ar fi bine să te limitezi în ceea ce priveşte achiziţiile. Dacă problemele de ordin financiar apar în cuplu sau în cadrul unui parteneriat, poate că va trebui să discutaţi cum vă manageriaţi resursele.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Leu

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi persoana iubită şi/ sau în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Acest lucru s-ar putea să se datoreze atitudinii diferite de care daţi dovadă unul în raport cu celălalt. Tu ai nevoie de apreciere, să ştii că eşti admirat(ă) pentru contribuţia pe care o aduci, dar ceilalţi s-ar putea să aibă nevoie de o altfel de atitudine din partea ta. Încearcă să te concentrezi mai mult pe binele comun al proiectelor pe care le aveţi pe rol şi fii mai deschis(ă) în raport cu ce-ţi doreşti de la ceilalţi.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Fecioară

Se arată azi o zi mai complicată la locul de muncă. Poate că are legătură cu faptul că ai acumulat în zilele anterioare oboseală şi stres pe care le resimţi şi astăzi sau probabil că apar sarcini de lucru greu de executat la standardele cu care eşti obişnuit(ă). Aşadar, concentrează-te astăzi pe starea ta de sănătate şi pe ceea ce faci la serviciu şi nu lăsa ca balanţa să înclină doar în favoarea unuia dintre aceste aspecte. În caz contrar, există riscul să nu poţi performa la standarde ridicate, să somatizezi lipsa de progres care apare la nivelul planului profesional.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Balanţă

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se împart cu greutate între planurile lor de viitor şi planurile lor de astăzi. Îţi doreşti ca lucrurile să meargă bine pe ambele planuri, să primeşti satisfacţii din ambele direcţii, dar s-ar putea să fie dificil să obţii acest lucru dacă priorităţile tale vizează doar unul din aceste domenii. Din acest motiv, este foarte important cum îţi administrezi timpul. S-ar putea ca cele mai mari progrese să se vadă în ceea ce priveşte proiectele pe termen lung, astfel că sacrificiile de timp liber vor merita în cele din urmă.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Scorpion

Se arată azi o zi în care cariera şi viaţa de familie te solicită la maximum. În plan profesional, ai însă parte de nişte oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni prea curând, motiv pentru care este important să îţi faci timp pentru ele, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut şi să dai tot ceea ce ai mai bun. Familia şi cei dragi vor înţele dacă priorităţile tale vizează acest sector astăzi, dar trebuie să fii deschis(ă) în legătură cu planurile tale, astfel încât să ştie care este motivul pentru care vei amâna unele îndatoriri casnice.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Săgetător

Trebuie să ai mare grijă astăzi în ce dezbateri te implici. S-ar putea să fie tentant să le spui anumite lucruri unor persoane, să le expui părerile tale cu privire la unele comportamente sau situaţii în care se regăsesc de o vreme încoace. Dacă nu îţi alegi cu mare atenţie cuvintele, există riscul să faci mai mult rău decât bine, cu toate că intenţiile tale sunt bune. Aşadar, nu este o zi bună pentru negocieri sau discuţii care ar putea deveni aprinse. S-ar putea să nu le controlezi prea bine şi să se ajungă la un fiasco greu de reparat.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Capricorn

Din punct de vedere financiar, se întrevede o zi nu tocmai bună. S-ar putea ca unele cheltuieli sau plăţi să sară de limita bugetului tău şi poate că nici nu este pe deplin vina ta că s-a întâmplat acest lucru. Aşadar, dacă acest lucru se datorează (şi) altor persoane cu care colaborezi sau partenerului de viaţă, este important să aveţi o discuţie pe marginea acestei situaţii, astfel încât să nu vă mai întâlniţi cu situaţii asemănătoare pe acest plan în viitor. De asemenea, este un prilej bun să lucrezi la modul în care să îţi administrezi bugetul, să îl perfecţionezi.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Vărsător

Se arată azi o zi tensionată în viaţa de cuplu şi/ sau în plan profesional. Este destul de greu să vorbeşti cu cei cu care colaborezi şi/ sau cu partenerul de viaţă fără să se ajungă la tensiuni destul de mari. Aveţi idei diferite despre cum ar trebui abordate nişte situaţii de viaţă, iar pe un fundal ca acesta, s-ar putea să se ajungă la alte situaţii care te-au dezamăgit în trecut. Aşadar, poate că ar fi bine dacă ai încerca să deschizi un dialog calm şi să vezi dacă lucrurile nu pot fi ordonate fără să apară aceste animozităţi.

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Peşti

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu au nivelul de energie la cote foarte ridicate şi care au o zi destul de grea la serviciu. În primă fază, poate părea o misiune imposibilă să te ţii de agenda pe care ţi-ai propus-o pentru azi, dar dacă echilibrezi programul cu pauzele de care ai nevoie pentru a-ţi relaxa mintea şi a-ţi umple bateriile, vei face faţă cu brio şi celor mai neaşteptate provocări care riscă să apară în plan profesional. Caută aşadar să îţi adaptezi agenda la realităţile zilei şi vei vedea că dacă te organizezi puţin, nu va fi imposibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici