HOROSCOP 7 octombrie 2021. Venus intră în Săgetător. Răsturnări de situaţie cu final fericit

Venus intră azi în semnul Săgetătorului, pe care îl traversează până pe 5 noiembrie. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) simt cel mai puternic influenţa acestui tranzit, care le aduce noi oportunităţi în plan sentimental, profesional sau financiar.

17675 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 octombrie 2021. Venus intră în Săgetător. Răsturnări de situaţie cu final fericit

HOROSCOP 7 octombrie 2021. Venus intră în Săgetător. Răsturnări de situaţie cu final fericit

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Berbec

Venus începe astăzi să tranziteze casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru ar putea însemna că încep o relaţie la distanţă şi/ sau cu o persoană de o altă religie şi/ sau naţionalitate, iar dacă sunt implicaţi(te) deja într-un astfel de aranjament, îi/le va aştepta o perioadă bună pe plan sentimental. De asemenea, dacă vor călători ori vor urma cursuri în perioada care urmează, acest lucru le va prinde bine şi vor cunoaşte oameni de la care au multe de învăţat, care le vor folosi pe viitor.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Taur

Venus tranzitează de azi înainte casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că începe o perioadă de câteva săptămâni care le va prinde extrem de bine nativilor(elor) care sunt implicaţi(te) în proiecte de grup, colaborări sau care au afaceri împreună cu partenerul de viaţă. Nu se confruntă cu probleme de gestionare a raportului de forţe, iar din punct de vedere al comunicării, nu se întrevăd probleme serioase. Cât de curând, vor apărea şi primele profituri, ceea ce-ţi va oferi un motiv în plus să tragi şi mai tare decât până acum, să faci front comun cu ceilalţi.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Gemeni

Venus începe astăzi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea semnala o perioadă foarte bună pentru viaţa de cuplu, dar şi pentru colaborările în care eşti implicat(ă) ori cărora intenţionezi să le dai drumul în săptămânile care urmează. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, aveţi o înţelegere corectă a conceptului de competiţie în cuplu sau în parteneriatul profesional pe care îl formaţi, iar binele comun reprezintă pentru fiecare o prioritate. Dacă se mai întâmplă să aveţi şi proiecte împreună, s-ar putea să observaţi curând şi la nivelul lor o îmbunătăţire destul de semnificativă.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Rac

Venus începe astăzi să tranziteze casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să te bucuri de un randament mai ridicat la locul de muncă în săptămânile care urmează. Acest lucru s-ar putea datora şi faptului că te înţelegi mai bine cu colegii de serviciu, chiar şi cu aceia cu care ţi se întâmplă adesea să experimentezi disensiuni. În plus, ai mai multă energie, iar dacă te-ai confruntat cu o problemă de sănătate, convalescenţa se va derula într-un ritm mai alert decât până acum. Este o perioadă bună şi să faci mai mult sport.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Leu

Venus tranzitează de azi înainte casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că te înţelegi mai bine în această perioadă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, lucru cu atât mai vizibil în cazul nativilor(elor) acestui semn care au avut parte de tensiuni în raport cu cei dragi. În cazul în care eşti single, se deschide o perioadă numai bună de explorat scena de dating locală, de a vedea şi de a fi văzut(ă). S-ar putea să atragi atenţia unei persoane extrem de interesante, care te va da cu totul pe spate.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Fecioară

Venus se mişcă de azi încolo prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de armonie în raport cu majoritatea membrilor familiei, inclusiv cu cei cu care nu vorbeşti prea des, de teamă că diferenţele de viziune şi mentalitate îşi arată colţii. Tot în săptămânile care urmează, se deschide o perioadă bună pentru nativii(ele) acestui semn care desfăşoară ori intenţionează să facă lucrări de amenajare ori redecorare a locuinţei. Au inspiraţie şi le parvin tot felul de surse din care îşi pot cumpăra ce doresc la unele preţuri absolut rezonabile. Îşi construiesc casa visurilor lor.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Balanţă

Venus începe să se deplaseze astăzi prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce poate da de înţeles că, în săptămânile care urmează, eşti mai comunicativ(ă), mai deschis(ă), că te exprimi mai uşor în cadrul şedinţelor, al întâlnirilor de afaceri, negocierilor ori interviurilor de angajare. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine ceea ce urmăreşti de la ceilalţi, iar în ceea ce priveşte emoţiile, le controlezi mult mai bine decât de obicei. Aşadar, te aşteaptă tot felul de victorii personale în perioada care urmează, pe care le vei simţi curând şi la nivel material, respectiv financiar.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Scorpion

Venus ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, semn că, în următoarele săptămâni, s-ar putea să te intersectezi cu tot felul de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Dar cum această casă corespunde, în horoscopul tău general, unui semn de Foc, este important să nu te expui unor riscuri prea mari. Nu trebuie să-ţi fie frică de nou, dar nu ar fi bine nici să te arunci cu capul înainte. Încearcă să dai dovadă de echilibru în tot ceea ce are legătură cu finanţele în această perioadă.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Săgetător

Venus poposeşte astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană, să te simţi mai bine în pielea ta. Starea de care te bucuri prin intermediul acestui tranzit îţi aduce beneficii pe toate planuri, de la cel profesional la viaţa personală, căci ştii cum să te prezinţi în fiecare context pentru a obţine ceea ce îţi doreşti de la interlocutorii tăi. În plus, te bucuri de mai multă atenţie decât de obicei, ceea ce nu îţi prinde deloc rău dacă acest tranzit te surprinde single şi dornic(ă) de a explora dating-ul.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Capricorn

Venus reintră azi în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să revină în peisaj un fost partener din trecut. Iar dacă te-ai despărţit recent de cineva sau ai avut parte de o ceartă foarte aprinsă cu partenerul de viaţă, este posibil să te gândeşti foarte mult la ceea ce v-aţi spus, la modul în care te-ai comportat cu celălalt. Tot în această perioadă, s-ar putea să le dea acestor nativi(e) târcoale tentaţia unei idile, a unei relaţii pe care să o ţină, cel puţin o perioadă, ascunsă de ochii curioşilor, fie familie ori cunoscuţi.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Vărsător

Venus începe astăzi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă, pe de-o parte, că vei vedea progrese în ceea ce priveşte proiectele tale pe termen lung. În raport cu prietenii, ai parte de mai multă popularitate, de mai multe invitaţii de a te alătura la unele evenimente pe care ei le organizează. Prin intermediul lor, poţi să cunoşti alte persoane care au multe lucruri în comun cu tine, care te inspiră cu poveştile lor de viaţă ori cu succesele pe care le-au realizat când şi-au pus în aplicare visurile.

HOROSCOP 7 octombrie 2021 - Peşti

Venus poposeşte azi în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca relaţia ta cu superiorii să fie una mai apropiată decât în mod normal, ceea ce poate veni cu tot felul de beneficii în ceea ce priveşte vizibilitatea ta la locul de muncă, dar şi proiectele la care ai acces. Profită de acest tranzit pentru a te concentra pe ascensiunea ta profesională, pe dezvoltarea renumelui tău, dar şi a imaginii din societate. Prin intermediul realizărilor tale, s-ar putea să întâlneşti şi mai multe persoane dispuse să investească în tine, să-ţi ofere o platformă de expunere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici