HOROSCOP 8 august 2021. Lună Nouă în Leu. Toate reflectoarele sunt pe aceste zodii

Astăzi se stabileşte aspectul de Lună Nouă în Leu, pe fondul căruia zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) încep noi capitole de viaţă pe plan profesional, personal sau sentimental.

13491 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 august 2021. Lună Nouă în Leu. Toate reflectoarele sunt pe aceste zodii

HOROSCOP 8 august 2021. Lună Nouă în Leu. Toate reflectoarele sunt pe aceste zodii

HOROSCOP 8 august 2021 - Berbec

Luna Nouă se stabileşte azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că începi un nou capitol pe plan sentimental şi/ sau în relaţie cu cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca acest eveniment astral să semnaleze faptul că întâlneşti o persoană specială, care îţi atrage atenţia. Încearcă să te bucuri de aceste momente, fără a-ţi face neapărat speranţe în legătură cu viitorul acestei legături.

HOROSCOP 8 august 2021 - Taur

Luna Nouă de azi se formează în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că este un moment bun să implementezi schimbări de atitudine în raport cu cei dragi. Dacă au apărut tensiuni între voi în ultima perioadă, ia-ţi un moment de reflecţie şi încearcă să vezi ce anume ai putea face pentru ca lucrurile să intre pe un făgaş mai bun. Compromisul şi comunicarea sunt cheia în ceea ce vă priveşte.

HOROSCOP 8 august 2021 - Gemeni

Luna Nouă de astăzi ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi semnalează că se cere să schimbi ceva în felul în care te raportezi la cei din jurul tău. Ai putea, de exemplu, să dai dovadă de mai multă asertivitate pe acest plan, mai ales dacă te aşteaptă întâlniri de afaceri, negocieri sau interviuri în perioada care urmează. Vei avea foarte mult de câştigat dacă adopţi o astfel de atitudine pe viitor.

HOROSCOP 8 august 2021 - Rac

Cu Luna Nouă în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, este de aşteptat să se deschidă o perioadă foarte bună în plan financiar pentru tine. S-ar putea, de exemplu, să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a unor sume de bani prin intermediul investiţiilor. Din câte se pare, eşti pe o curbă ascendentă pe acest plan, deci încearcă să te menţii pe această direcţie în viitor.

HOROSCOP 8 august 2021 - Leu

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie creşte exponenţial de azi începând. Mai mult, evenimentul astral de azi va avea efecte pozitive şi în ceea ce priveşte încrederea ta pe sine, motiv pentru care s-ar putea să performezi mai bine în cadrul şedinţelor ori al negocierilor care te aşteaptă săptămâna viitor. Se vede că eşti pe o traiectorie bună la nivel personal.

HOROSCOP 8 august 2021 - Fecioară

Luna Nouă de astăzi se stabileşte în casa subconştientului din horoscopul tău personal, fapt pentru care se întrevede o perioadă bună pentru tine în care să te concentrezi pe universul tău interior. Dacă există lucruri care te-au făcut să te frămânţi sau persoane a căror prezenţă nu-ţi face bine, reflectează la modul în care poţi repara aceste aspecte, astfel încât să nu îţi afecteze evoluţia şi capacitatea de a-ţi atinge adevăratul potenţial în viitor.

HOROSCOP 8 august 2021 - Balanţă

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, fapt pentru care s-ar putea să ai parte de noi începuturi în ceea ce priveşte unele proiecte pe termen lung sau relaţii de prietenie cu anumite persoane. Nu este exclus aşadar să descoperi noi visuri şi idealuri care să te anime în următoarea perioadă şi cărora să le dedici din timpul şi atenţia ta. Iar cei de lângă tine te vor inspira.

HOROSCOP 8 august 2021 - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să primeşti mai multe oportunităţi de vizibilitate în plan profesional. S-ar putea ca ele să se datoreze unor realizări de care ai avut parte în trecut sau faptului că ai cultivat unele relaţii care te ajută să accesezi uşi care ţi-au fost închise până acum. Oricum ar sta lucrurile, te dezvolţi vizibil pe acest plan.

HOROSCOP 8 august 2021 - Săgetător

Luna Nouă de azi se stabileşte în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru indică faptul că te aşteaptă o perioadă bună în care să susţii examene, să călătoreşti pentru serviciu sau pentru agrement ori pentru a rezolva probleme birocratice care au trenat de multă vreme. În toate aceste situaţii, s-ar putea să apară contexte care favorizează materializarea oricăror planuri pe care le-ai avut pe aceste planuri.

HOROSCOP 8 august 2021 - Capricorn

Luna Nouă de astăzi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că pot apărea noi oportunităţi de colaborare sau de a dezvolta proiecte alături de partenerul de viaţă. Pe de altă parte însă, este foarte important să lucrezi la modul în care se împart responsabilităţile, astfel încât să nu apară probleme cu modul în care autoritatea este gestionată în asemenea relaţii, mai ales atunci când există o componentă emoţională.

HOROSCOP 8 august 2021 - Vărsător

Luna Nouă se manifestă azi plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care relaţia de cuplu s-ar putea să înceapă un nou capitol de viaţă pentru tine şi persoana iubită. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară oportunitatea de a cunoaşte pe cineva special, alături de care ai şansa de a dezvolta o relaţie fericită, de lungă durată. În orice caz, trebuie să acorzi mai multă atenţie sectorului relaţional.

HOROSCOP 8 august 2021 - Peşti

Luna Nouă de azi se stabileşte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun de a aduce ajustări eticii tale profesionale sau stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Dacă nu ai acordat prea multă atenţie acestor aspecte, acum este momentul să schimbi acest lucru şi să vezi ce ai putea face pentru tine, astfel încât să aibă de câştigat şi alte sectoare de viaţă, mai mult sau mai puţin direct.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici