HOROSCOP 8 decembrie. Zi cu provocări duble pentru aceste zodii. Printre riscuri se numără pierderile financare

Se formează azi două careuri tensionate: unul între Luna din Vărsător şi Uranus retrograd din Taur şi altul între Marte din Scorpion şi Jupiter din Vărsător. Aşadar, se anunţă o zi cu provocări duble pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

6604 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 decembrie. Zi cu provocări duble pentru aceste zodii. Printre riscuri se numără pierderile financare

HOROSCOP 8 decembrie. Zi cu provocări duble pentru aceste zodii. Printre riscuri se numără pierderile financare

HOROSCOP 8 decembrie - Berbec

S-ar putea ca aceasta să fie una din acele zile în care ar trebui să te gândeşti de două ori dacă este o idee bună să faci o investiţie. În alte cazuri, decizia a fost luată deja, acum mai multă vreme, iar acum se vede faptul că ar fi trebuit să mai aştepte înainte să meargă mai departe. De asemenea, există riscul ca, pentru alţi(te) nativi(e) ai(le) zodiei, să apară probleme în legătură cu banii şi un prieten. Poate că ţi-a împrumutat mai demult nişte bani şi nu i-ai dat înapoi sau invers. Este clar că trebuie să reglaţi lucrurile.

HOROSCOP 8 decembrie - Taur

Sectorul profesional vine azi la pachet cu provocări atât în plan personal, cât şi la nivel relaţional. S-ar putea să resimţi destul de puternic apăsarea provocărilor de la serviciu sau poate că te confrunţi cu probleme ce ţin de comunicare în raport cu superiorii şi/ sau cu colegii de serviciu. În orice caz, este clar faptul că ai parte de o zi solicitantă la locul de muncă şi că trebuie să-ţi ierarhizezi cu atenţie priorităţile. Există aşteptări mari în ceea ce te priveşte şi trebuie să gestionezi lucrurile cu mult tact şi diplomaţie, mai ales când apar diferenţe de mentalitate.

HOROSCOP 8 decembrie - Gemeni

S-ar putea ca azi să nu fii în cea mai bună stare de spirit, motiv pentru care există riscul să te afunzi în nişte gânduri care nu sunt deloc productive sau poate că rişti să iei unele decizii pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor, atât în plan profesional, cât şi la nivel personal, dar şi să îţi asculţi vocea interioară atunci când simţi că te afli într-un impas. Atunci când raţiunea îţi spune un lucru şi simţirea un altul, nu poţi decât să apelezi la intuiţie.

HOROSCOP 8 decembrie - Rac 

Este posibil ca astăzi să simţi că nu ştii în ce direcţie ar fi mai bine să o iei. Dacă te bucuri de clipă şi de nevoile ori dorinţele tale, ai impresia că pierzi ceva în ceea ce priveşte planurile de viitor ori că nu te concentrezi suficient de mult pe binele comun. Iar dacă te apleci prea mult asupra proiectelor tale de termen lung sau asupra unor priorităţi comune cu cei de lângă tine, simţi că nu îţi acorzi suficientă atenţie ţie. Este important să ştii că orice ai alege, ar putea avea urmări mai bune sau mai proaste.

HOROSCOP 8 decembrie - Leu 

Din punct de vedere relaţional, se anunţă o zi cu provocări multiple la orizont, în sensul în care trebuie să calci pe coji de ouă pentru a evita să lezezi sentimentele celor cu care lucrezi şi/ sau cu care convieţuieşti. De asemenea, trebuie să ţii cont de faptul că atitudinile pe care le adopţi la serviciu nu conduc la rezultatele dorite în plan familial şi invers. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum navighezi o astfel de zi, în care orgoliile sunt supradimensionate şi trebuie să fii cu băgare de seamă şi să recunoşti particularităţile fiecărei persoane din anturajul tău.

HOROSCOP 8 decembrie - Fecioară

Pe plan profesional, te aşteaptă o zi cu multe probleme destul de greu de rezolvat. Pe de-o parte, s-ar putea să ai sarcini de serviciu care îţi supun unui test abilităţile şi experienţa de muncă pe care le-ai dobândit până acum, iar pe de altă parte, s-ar putea să fie colegii de serviciu, care trebuie abordaţi cu mare atenţie atunci când aduci în discuţie unele subiecte mai sensibile. Nu este de mirare că te copleşesc toate aceste responsabilităţi, dar dacă le iei încetul cu încetul, este posibil să le faci pe toate şi să finalizezi ziua dincolo de orice aşteptări.

HOROSCOP 8 decembrie - Balanţă

Dacă te laşi astăzi pradă tuturor dorinţelor, s-ar putea să te coste scumpe, la propriu, lucru pe care nu ţi-l doreşti dacă încerci să faci economii pentru sezonul de sărbători sau nişte investiţii care ţi-ar putea aduce profituri cândva în viitor. Aşadar, ai grijă cum te raportezi la propriile dorinţe şi/ sau nevoi, dar şi la presiunile pe care cei dragi ar putea fi tentaţi să le facă în raport cu tine. Trebuie să gândeşti în perspectivă şi să te concentrezi pe ceea ce ce vrei să realizezi pe termen mai lung. Altfel, fondurilor vor fi insuficient la momentul oportun.

HOROSCOP 8 decembrie - Scorpion

Apar astăzi provocări în plan familial sau în gospodărie, care se răsfrâng destul de puternic asupra stării tale de spirit, dar şi asupra modului în care relaţionezi cu ceilalţi. Pentru a le putea aborda cu succes, trebuie să îţi asumi faptul că, cel puţin într-o proporţie, erau inerente, doar că dacă le analizezi cu mai multă atenţie, s-ar putea să îţi dai seama care au fost semnele că urma să se întâmple ceea ce experimentezi astăzi. Poate că este o schimbare de ton în viaţa celor dragi ori un obiect care nu mai merge de mult chiar aşa cum trebuia.

HOROSCOP 8 decembrie - Săgetător 

Astăzi trebuie să ţii cont de acea vorbă care spune că fiecare pare piere pe limba ei. Cu alte cuvinte, trebuie să fii foarte atent(ă) la discursul pe care îl adopţi la serviciu, dar şi la gândurile pe care le întreţii şi le laşi să îţi ocupe spaţiu în subconştient. Există riscul să ai mult de pierdut dacă nu încerci să te adaptezi situaţiilor cu care ai de-a face atât în viaţa profesională, cât şi la locul de muncă. Aşadar, încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi să schimbi ceva la modul în care te raportezi faţă de colegi.

HOROSCOP 8 decembrie - Capricorn

S-ar putea ca fondurile de care dispui să nu îţi permită să te axezi atât pe nevoile tale şi ale celor dragi pe termen scurt, cât şi pe proiectele tale de durată mai lungă. Aşadar, s-ar putea ca astăzi să te afli în situaţia de a trebuie să faci o concesie, de a renunţa la un hatâr pentru un plan de viitor sau invers. În sens mai larg, astfel de situaţii vorbesc despre nevoia de a aduce unele mici rectificări modului în care să îţi gestionezi fondurile, astfel încât astfel de situaţii să se rărească cât se poate de mult.

HOROSCOP 8 decembrie - Vărsător

Pentru a interacţiona bine cu cei din familie şi/ sau cu superiorii, s-ar putea să fie nevoie astăzi să aduci unele schimbări substanţiale modului în care te prezinţi în raport cu ei, fapt pe care nu ţi-l doreşti prea tare. Aşadar, se anunţă o zi a concensiilor pentru tine şi trebuie să ai grijă cum le abordezi astfel încât să nu devină frustrări pe mai departe. De asemenea, trebuie să nu uiţi că astfel de compromisuri trebuie să vină pe un fundal al reciprocităţii, iar dacă nu primeşti acelaşi tratament, înseamnă că se impune un dialog foarte serios cu ceilalţi.

HOROSCOP 8 decembrie - Peşti

Ai putea avea astăzi tendinţa de a compara situaţii din trecutul familial şi/ sau profesional cu cele pe care le experimentezi în prezenţă. Cu toate că ai primit lecţii valoroase cu ocazia unor circumstanţe similare de mai demult, trebuie să ai grijă totuşi că există şi unele diferenţe care pot să conteze mult. Aşadar, ia-le în considerare atunci când iei o decizie pentru a nu se ajunge într-o situaţie în care pierzi o oportunitate importantă din cauza faptului că ai luat o decizie pripită. Trebuie să te concentrezi pe viitor, dar să ţii cont şi de ce-a fost în trecut.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici