HOROSCOP 8 MAI 2020: Zodiile Fixe rămân şi azi în vizorul astrelor din pricina careului tensionat dintre Luna din Scorpion şi Marte din Vărsător

Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) rămân şi azi în vizorul astrelor din pricina careului tensionat dintre Luna din Scorpion şi Marte din Vărsător. Taurii însă şi celelalte semne de Pământ (Fecioară şi Capricorn) resimt însă mai puţin impactul acestui aspect graţie sextilelor Lunii cu Pluto retrograd şi Jupiter din Capricorn. Diseară, Luna trece în Săgetător, de unde îi trasează un sextil armonios lui Saturn din Vărsător. Zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) au parte de o seară perfectă, mai ales dacă şi-o petrec împreună.

22208 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 MAI 2020: Zodiile Fixe rămân şi azi în vizorul astrelor din pricina careului tensionat dintre Luna din Scorpion şi Marte din Vărsător

HOROSCOP 8 MAI 2020: Zodiile Fixe rămân şi azi în vizorul astrelor din pricina careului tensionat dintre Luna din Scorpion şi Marte din Vărsător

HOROSCOP 8 MAI 2020 Berbec  

În relaţia de cuplu şi/ sau în raport cu colegii de muncă, se remarcă astăzi o atmosferă uşor tensionată care se datorează cel mai probabil unui oarecare sentiment de competiţie care şi-a făcut locul între voi. Pe de-o parte, acest lucru cultivă progresul proiectelor în care sunteţi implicaţi cu toţii, dar pe de altă parte, s-ar putea vira foarte uşor către un conflict în adevăratul sens al cuvântului. În felul acesta, ajungi să îţi pui unele întrebări cu privire la evoluţia relaţiei voastre sau a planurilor pe care le aveţi împreună. Spre seară, reveniţi însă la sentimente ceva mai bune.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Taur 

Şi în cazul tău se conturează o atmosferă similară, în sensul că tu şi partenerul şi/ sau cei cu care derulezi activităţi profesionale vă întreceţi mai mereu pentru ultimul cuvânt în relaţie, dar s-ar putea ca astfel să pierdeţi din vedere complet ce aveţi în comun, cum anume diferenţele voastre vă pot ajuta să progresaţi împreună, nu în detrimentul celuilalt. Căutaţi să vedeţi ce se ascunde în spatele acestei competiţii constante, să vedeţi dacă nu cumva ea ascunde un dezechilibru la nivelul raportului de forţe dintre voi. Aveţi mai mult de câştigat dacă trageţi la aceeaşi căruţă în sincron deplin. 

HOROSCOP 8 MAI 2020 Gemeni 

Cu toate că este ultima zi a acestei săptămâni lucrătoare, asta nu înseamnă automat că ai un volum mai mic de lucru. Ba chiar s-ar putea să te confrunţi cu mai multe sarcini ori cu mai puţine, dar cu un nivel mai ridicat de dificultate. Oricum ar fi, cert este că îţi pun la încercare experienţa de lucru, adaptabilitatea, dar mai ales nervii. Vestea bună este însă că nu te laşi cu una-cu două, că mai ai energie suficientă să le faci faţă fără să renunţi. Dacă ai nevoie de un feedback sau de o idee, consultă-te cu un apropiat.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Rac 

Dimineaţa aceasta este numai bună de petrecut cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Cu excepţia unor mici înţepături, princinuite probabil pentru că tu sau cei dragi depăşiţi sau încercaţi unele limite destul de clare, nu se întrevăd alte momente tensionate între voi. Ba chiar s-ar putea să îţi ofere un suflu proaspăt timpul în care stai în compania lor. În felul acesta, priveşti cu alţi ochi sarcinile care ţi-au mai rămas pe agenda săptămânii şi te apuci de ele fără să pierzi prea multă vreme procrastinând. Dacă ai nevoie de inspiraţie, caut-o în afara mediului în care-ţi desfăşori activitatea.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Leu 

Dacă nu ţi-ai făcut un program pentru prima parte a zilei, propune-ţi ca atunci să te ocupi de treburile casnice pe care altfel le-ai fi făcut mâine sau pentru care nu ai avut timp ori chef în restul săptămânii. E drept, pe marginea lor se pot naşte discuţii, unele chiar în contradictoriu, cu partenerul de viaţă, dar în cele din urmă veţi cădea la pace cu scopul de a le da de cap şi a vă achita de ele. În felul acesta, vă puteţi petrece seara liniştiţi, bucurându-vă de activităţi de cuplu sau cu copiii, de preocupări care vă leagă.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Fecioară 

În legătură cu lucrurile care îţi fac plăcere sau care te stimulează mental şi creativ, se poate discuta cu tine şi eşti un interlocutor entuziast şi cooperant. Problema apare atunci când eşti silit(ă), de circumstanţe ori de datoria morală faţă de un apropiat, să faci lucruri care ţi se par monotone şi repetitive. Roagă pe un apropiat să te ajute la treburile casnice, de exemplu, sau găseşte o metodă de a îmbina utilul cu plăcutul. În acest fel, nu rişti să îţi atragi tot felul de critici, care riscă să transforme atmosfera de weekend într-una plină de tensiune şi certuri.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Balanţă  

Investiţiile în spaţiul locativ sau care vizează nevoile celor dragi sunt binevenite şi încurajate azi de astre, dar cele care nu urmăresc satisfacerea unor necesităţi imediate, de bază atentează inutil la bugetul tău. Cu siguranţă poţi găsi metode ingenioase de a-ţi confecţiona singur(ă) acel ceva pe care ai fi cheltuit prea mult, iar satisfacţia va fi şi mai mare la final. Iată aşadar prilejul perfect să îţi dai frâul liber creativităţii şi imaginaţiei, să îţi antrenezi un talent în timp ce faci economii care se pot dovedi folositoare pe termen lung, atunci când resursele tale sunt undeva la limita inferioară.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Scorpion 

Comunici astăzi eficient cu mai toate persoanele cu care intri în contact, virtual sau faţă în faţă, dar cu familia este altă poveste. Ceva din atitudinea lor te deranjează într-atât de tare încât nu poţi trece cu privire diferenţele de mentalitate dintre voi. Găsiţi un front comun de discuţie atunci când se pun pe tapet chestiuni importante pe agenda voastră, cum ar fi cumpărăturile de sfârşit de săptămână sau investiţiile în spaţiul locativ. Până descoperiţi o rezolvare pentru ce vă îndepărtează, concentrează-te pe acele chestiuni care te apropie de cei dragi, în ciuda prăpastiei între generaţiile din care faceţi parte.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Săgetător 

Surprizele nu îţi plac mai deloc astăzi. Faci o concesie însă când sunt plăcute, de ordin financiar, ca atunci când te intersectezi fără să te aştepţi cu o oportunitate de câştig. Dar Universul are grijă să le ţină pe toate în echilibru şi astfel eşti predispus(ă) să primeşti o veste, un telefon sau un e-mail care te pune pe gânduri. Îţi mai vine inima la loc pe dup-amiază când Luna intră în semnul naşterii tale. Tot atunci îţi găseşti curajul să pui întrebări în stânga-în dreapta, să te informezi mai pe îndelete, de unul(a) singur(ă) dacă informaţia primită este adevărată.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Capricorn 

Dimineaţa acestei zile este una în care priveşti optimist(ă) la viitor, în care te entuziasmează proiecte pe care urmează să le începi ori să le continui într-o direcţie nouă. Caută totuşi să nu laşi entuziasmul să te ghideze prost către investiţii premature, care mai mult ca sigur s-ar solda cu nişte pagube în perioada care urmează. Ia-o încet, cu paci mici şi vei reuşi să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Ţine de banii pe care îi câştigi astăzi, fructifică-i pe ceva care nu implică riscuri şi ţine de ei până când primeşti cod verde de glisat capital în alte direcţii.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Vărsător 

Cine te susţine astăzi la serviciu sau eşti convins(ă) că ai un plan foarte bun care nu poate fi combătut în niciun fel de şefii cu care nu te înţelegi prea bine. S-ar putea totuşi să nu te sprijine chiar toţi factorii de decizie să te afirmi ori ţi se aduc contraargumente la care nu te-ai fi gândit. Important este să nu îţi pierzi entuziasmul şi să vezi lucrurile în perspectivă. Ia ce ţi se pare important din criticile care ţi se aduc şi astfel te vei pregăti mai bine pe viitor, când îţi reiei propunerea sau faci alta nouă.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Peşti 

În ciuda unor temeri care nu îţi dau pace, eşti pozitiv(ă) când te gândeşti la viitor. Experienţa de viaţă de până acum te-a învăţat că Universul se îngrijeşte cumva de toate, că după furtună vine şi soarele, iar luminiţa de la capătul tunelului începe să se vadă din ce în ce mai mult. Dar nu uita că Providenţa ajută pe cei care se ajută singuri, semn că nu trebuie să aştepţi să îţi cadă în braţe oportunităţile de care ai nevoie pentru a-ţi atinge obiectivele. Norocul ţi-l mai faci şi cu mâna ta, deci fii asertiv(ă) şi preia iniţiativa curajos(oasă).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici