HOROSCOP 8 martie. De 8 Martie, aceste zodii sunt date cu totul pe spate. Doamnele sunt vizate mai ales

15561 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 martie. De 8 Martie, aceste zodii sunt date cu totul pe spate. Doamnele sunt vizate mai ales

HOROSCOP 8 martie. De 8 Martie, aceste zodii sunt date cu totul pe spate. Doamnele sunt vizate mai ales

De 8 Martie, Luna din Capricorn aderă la două aspecte armonioase de sextil cu Venus şi Neptun din Peşti, semn că, de Ziua Femeii, doamnele din zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt răsfăţatele Zodiacului. Ceva le ia cu totul prin surprindere, în sensul bun.

HOROSCOP 8 martie - Berbec

În plan profesional, te aşteaptă o zi chiar mai bună decât ţi-ai imaginat. Aşadar, începi bine săptămâna pe acest plan, cu tot felul de oportunităţi de a te face remarcat(ă). Este normal să fii circumspect(ă) într-o oarecare măsură, mai ales dacă nu te aşteptai la ele, dar dacă te gândeşti la eforturile pe care le-ai depus în ultima vreme, vei vedea totuşi că eşti îndreptăţit(ă) să ai parte şi de astfel de momente în care să străluceşti. Fă-le să conteze pe termen lung, să se vadă în evoluţia ta la locul de muncă. Poziţionează-te (şi) mai aproape de o promovare.

HOROSCOP 8 martie- Taur

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care păşesc cu dreptul în această săptămână. Se concretizează poate unele planuri pe care nici nu ai îndrăznit să le aşterni pe hârtie, la care doar visai cu ochii deschişi în ultima perioadă. Poate că nu prind de tot contur, dar măcar faci paşi mici dar siguri în direcţia lor. S-ar putea să îţi dea cineva un sfat sau poate că primeşti un aviz birocratic care îţi permite să faci nişte demersuri. În orice caz, oricum ar evolua lucrurile, este clar că eşti pe drumul cel bun. Încearcă să te menţii pe aceeaşi traiectorie.

HOROSCOP 8 martie - Gemeni

În cazul tău, planul profesional este cel care se bucură de influenţa pozitivă a astrelor. Lucrezi cel mai bine în colectivitate, în echipă, cu oamenii pentru că ceva din atmosfera acestei zile ajută pe toţi cei cu care intri în contact să îţi înţeleagă rolul, atribuţiile şi drepturile. Nu riscă să se dezechilibreze raportul de forţe, să se ajungă la situaţii în care pierdeţi oportunităţi valoroase din pricina orgoliilor. Ba dimpotrivă, căci s-ar putea să îi convingi pe cei cu care intri în contact că punctul tău de vedere reflectă cel mai fidel realitatea. Nişte persoane importante contează pe tine.

HOROSCOP 8 martie - Rac

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă. Gând la gând cu bucurie, cum spune românul, mai ales dacă trebuie să vă construiţi o strategie pe baze comune cu privire la o situaţie de viaţă care vă afectează în egală măsură. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, această compatibilitate de viziune s-ar putea resimţi în raport cu colegii de muncă ori poate colaboratorii. Oricare ar fi scenariul în care te regăseşti, cert este că-i va fi uşor să comunici cu cei din jurul tău. Profită de această oportunitate pentru a pune pe tapet chestiuni ceva mai dificile.

HOROSCOP 8 martie- Leu

Pentru tine, se arată azi o zi plină la locul de muncă, dar cu premise foarte bune în ceea ce priveşte rezultatele eforturilor pe care le depui astăzi. Te mobilizezi uşor, ţi-ai conturat priorităţile cu mare atenţie, iar progresele nu vor întârzia să apară. Ajută şi faptul că faci bine faţă stresului, că nu persişti cu gândul la lucruri pe care nu ai cum să le schimbi, în privinţa cărora nu poţi face ceva. Nu uita totuşi să ceri ajutor din partea celorlalţi dacă te simţi depăşit(ă). Nu este o dovadă de slăbiciune faptul că apelezi la oamenii de încredere.

HOROSCOP 8 martie - Fecioară

Indiferent care sunt planurile tale pe plan financiar sau profesional astăzi, cert este că pe astre le interesează mai mult ce faci în timpul liber şi cum te bucuri de momentele pe care le ai la dispoziţie cu cei dragi. Ele se îngrijesc să-ţi creeze un climat astral perfect pentru activităţi de hobby după programul de la muncă ori cu familia, fie că aţi plănuit din timp ceva împreună ori faceţi ceva spontan. Îţi face bine să te decuplezi de la problemele de peste zi, să pui o limită între muncă şi viaţa personală, ceea ce-i greu de făcut uneori.

HOROSCOP 8 martie - Balanţă

S-ar părea că eşti într-o formă de zile mari astăzi şi se vede mai ales din energia de care dai dovadă, din randamentul pe care îl afişezi în plan profesional. Pe de altă parte, există şi riscuri, cum ar fi acela că s-ar putea să tragi prea mult de tine încă din prima zi a acestei săptămâni. Încearcă să nu o iei în această direcţie, mai ales dacă te aşteaptă câteva zile cel puţin la fel de pline ca cea de azi. Trebuie să îţi setezi nişte priorităţi clare, să laşi ce nu este urgent şi pe mâine sau poimâine.

HOROSCOP 8 martie - Scorpion

Comunici foarte bine cu apropiaţii astăzi, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Asta înseamnă că ai putea deschide azi subiecte pe care nu le-aţi tratat pnă acum, cel mai probabil de teamă că s-ar fi ajuns la un conflict. Iar dacă nu ai încă pe cineva, dar te interesează o persoană anume, află că astrele creează astăzi climatul ideal pentru a ieşi la întâlniri romantice. Profită deci de oportunitate să scoţi pe acel cineva în oraş, la o terasă. A doua întâlnire s-ar putea să vină mult mai repede decât ţi-ai imaginat la început.

HOROSCOP 8 martie - Săgetător

Se arată la orizont o zi numai bună pentru mici investiţii în gospodărie sau în nevoile familiei. Dacă găseşti o ofertă avantajoasă, ai putea face o investiţie într-un obiect electrocasnic care să îl înlocuiască pe un altul mai vechi sau poate că mergi la cumpărături, dacă nu ai apucat să faci acest lucru la finalul săptămânii. În orice caz, se vede că te preocupă să ai tot ce îţi trebuie în casă, iar celor dragi să nu le lipsească nimic. Pe de altă parte, trebuie să ai mare grijă cât cheltuieşti azi, să nu mergi prea departe cu anumite achiziţii.

HOROSCOP 8 martie - Capricorn

Te numeri astăzi printre zodiile care se înţeleg cu aproape oricine. Ştii când să vorbeşti şi când să asculţi, când să forţezi puţin limitele şi când să te opreşti. Nici nu este de mirare aşadar că multe din conversaţiile pe care le porţi astăzi se termină într-un fel favorabil ţie. Aşadar, dacă ai şansa de a (re)programa unele întâlniri de afaceri sau negocieri, nu ar fi o idee rea să le găseşti loc în programul de astăzi. Cu puţin ajutor din partea astrelor, eforturile pe care le-ai depus să te pregăteşti pentru aceste discuţii vor da roade destul de curând.

HOROSCOP 8 martie - Vărsător

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Este posibil să nu fie vorba de nişte sume prea mari, dar cert este că îţi vor prinde bine, mai ales dacă trebuie să achiţi unele facturi şi/ sau datorii ori să faci unele achiziţii pe parcursul acestei săptămâni. Este normal totuşi să ai dubii cu privire la aceste şanse de câştig, mai ales dacă vin din surse ori de la persoane la care nu te aşteptai. Dar poate strică dacă exagerezi astăzi cu nivelul de circumspecţie.

HOROSCOP 8 martie - Peşti

Eşti întruchiparea optimismului la începutul acestei săptămâni. Sau poate că priveşti lucrurile realist şi vezi că, cel puţin momentan, nu ai niciun motiv de griji. Aşadar, premisele acestei zile sunt foarte bune şi chiar dacă lucrurile nu merg conform planului în toate privinţele, încerci să vezi partea bună a lucrurilor. Te poţi aştepta, pe parcursul zilei, la veşti bune cu privire la un proiect sau un plan pe termen lung, de la un prieten sau prin alte surse de încredere. Încetul cu încetul, se face ordine în nişte sectoare de viaţă care ţi-au pricinuit cam multe frământări în ultima perioadă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici