HOROSCOP 9 iunie. Patru zodii, în pericol să li se prăbuşească lumea

Luna din Gemeni aderă azi la un careu tensionat cu Jupiter din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să fie păcălite, să-şi facă speranţe care nu devin realitate.

49644 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 iunie. Patru zodii, în pericol să li se prăbuşească lumea

HOROSCOP 9 iunie 2021

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Berbec

Fii foarte atent(ă) la informaţiile cu care intri azi în contact şi la cât te încrezi în ele. S-ar putea să fie eronate sau chiar menite să te inducă în eroare. Aşadar, este important să consulţi mai multe surse, să te asiguri că nu cazi într-o capcană fără să vrei. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre nişte bârfe sau zvonuri despre ei/ele sau despre persoane dragi. Încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de ceea ce se aude. Cei care te cunosc şi a căror părere contează cu adevărat ştiu exact cine eşti în realitate.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Taur

Nu este un moment bun astăzi să îţi iei angajamente financiare pe termen lung. S-ar putea să nu cunoşti toate datele problemei şi să te bagi în ceva care se poate dovedi foarte păgubos mai încolo. De mai multă precauţie trebuie să dai dovadă şi dacă un prieten îţi solicită un împrumut. Este de înţeles că vrei să ajuţi, dar dacă bugetul tău este cam strâmtorat în această perioadă, nu este o idee prea bună să te expui riscului de a nu primi înapoi suma oferită la data stabilită. Încearcă să iei în considerate toate scenariile posibile în contextul dat.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Gemeni

În plan profesional, faci astăzi mai greu faţă decât de obicei responsabilităţilor care îţi revin. Sau poate că ai luat o decizie care nu i-a mulţumit pe superiori, care i-a făcut să te vadă cu alţi ochi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o nemulţumire a lor, personală, cu privire la modul în care şefii uzează de autoritatea pe care o au. Sunt dezavantajate, poate, de aceştia ori nu le sunt recunoscute meritele la adevărata lor valoare. Înainte să iei totuşi o decizie de la care nu te mai poţi întoarce, aşteaptă să vezi ce se-ntâmplă.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Rac  

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună. Poate că te confrunţi cu nişte momente mai grele în plan personal sau la locul de muncă ori eşti mai obosit(ă) în această perioadă, mai predispus(ă) să iei în nume personal lucruri care altfel nu te-ar fi deranjat. Este important să fii selectiv(ă) cu oamenii cu care intri în contact, cu energiile la care te expui. S-ar putea să constaţi că ai mai mult randament dacă lucrezi singur(ă), dacă nu încerci să mulţumeşti pe toată lumea. În fond, nu ai nevoie de validare dacă ştii că ţi-ai dat toată silinţa să livrezi rezultate bune.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Leu  

Un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi sau o relaţie foarte importantă se confruntă azi cu un moment de cumpănă. Se prea poate că problemele existau de mai multă vreme, dar ai încercat să le ignori, în speranţa că vor dispărea la un moment dat. Sau poate că, la momentul respectiv, nu ştiai cum anume ar fi cel mai bine să le gestionezi. În orice caz, cert este că a venit momentul ca ceva să se întâmple pentru ca lucrurile să se îndrepte. Gândeşte-te ce ar fi cel mai bine să faci, cântăreşte fiecare scenariu posibil.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Fecioară

În plan sentimental, trebuie să ai grijă astăzi să nu aduci comportamente de la locul de muncă. Eşti cu atât mai expus(ă) la acest risc dacă tu şi partenerul aveţi o afacere împreună sau dacă lucraţi în acelaşi loc. De probleme de relaţionare nu sunt feriţi nici nativii(ele) care activează într-un proiect de echipă sau care colaborează cu cineva. Aşadar, nivelul de productivitate de care dai astăzi dovadă s-ar putea să depindă într-o măsură destul de mare de modul în care te înţelegi cu cei cu care lucrezi. În viaţa personală, încearcă să separi sectorul relaţional de cel al muncii.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Balanţă

În plan profesional, te aşteaptă azi o zi mai aglomerată şi stresantă decât de obicei. Poate nu reuşeşti să duci o sarcină de serviciu la îndeplinire aşa cum ai sperat sau probabil că apar nişte urgenţe pe care nu le-ai luat în calcul. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o lipsă de energie care se manifestă printr-un randament destul de scăzut. Oricare ar fi situaţia, s-ar putea să nu realizezi mare lucru astăzi. Încearcă să nu îţi faci prea multe griji pentru că lucrurile vor intra pe un făgaş normal în zilele următoare, fără prea multe eforturi.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Scorpion

Tensiunea pluteşte azi în aer pe plan sentimental. De vină ar putea fi o problemă apărută între tine şi partener ori o supărare pe care ţi-a pricinuit-o unul dintre copii. Încearcă să nu dai dovadă de posesivitate şi de gelozie, să apelezi la un dialog deschis atunci când se întâmplă lucruri care te deranjează. Dacă îţi place o anumită persoană, trebuie să ai grijă cât de departe te duci cu aparenţa unei persoane indisponibile. S-ar putea să îşi piardă interesul dacă joci aceeaşi carte prea multă vreme. Încearcă să te bucuri de moment, de experienţă, să vezi unde anume duce.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Săgetător  

Se întrevede o zi mai tensionată pe plan familial. Poate că cineva din familia extinsă are un comportament care te derajnează pe tine ori pe partenerul de viaţă şi conduce la discuţii aprinse între voi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o chestiune de ordin casnic sau locativ care generează polemici în cuplu şi/ sau în raport cu alte persoane dragi. Oricare ar fi situaţia, nu ai parte de prea multă linişte acasă, iar acest lucru s-ar putea să afecteze activităţi din acest domeniu în care tu şi persoana iubită sunteţi implicaţi. Trebuie lămurit ce vă supără.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Capricorn

Ar putea să se nască azi unele discuţii în contradictoriu pe plan profesional. Tu şi colegii de muncă aveţi idei diferite despre cuma nume ar trebui abordate unele situaţii apărute la locul de muncă, iar dacă va trebui să vă ocupţi împreună de ele, acest lucru s-ar putea să conducă la complicaţii mari. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de neînţelegeri datorate mijloacelor de comunicare alternative la care eşti nevoit(ă) să apelezi în contextul actual. Aşadar, încearcă să eviţi discuţiile care ar putea conduce la polemici şi concentrează-te mai bine pe sarcinile care îţi permit să lucrezi singur(ă).

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Vărsător

Trebuie să ai grijă mare la cheltuielile pe care le faci astăzi. S-ar putea să întreci măsura fără să îţi dai seama, mai ales dacă şi ieri ori zilele trecute ai băgat mâna prea adânc în buzunar. Dacă te afli în ipostaza în care trebuie să cumperi un cadou cuiva drag, mizează mai degrabă pe ceva util sau pe un dar amuzant, care îi va aduce zâmbetul pe buze. Răsfăţurile, mai ales cele scumpe, nu ar trebui să fie însă pe lista ta de cumpărături astăzi. Ai alte priorităţi financiare în această perioadă, care îţi solicită bugetul destul de mult.

HOROSCOP 9 iunie 2021 - Peşti

De regulă, nu îţi este dificil să accepţi diferenţe de viziune dintre tine şi cei dragi şi să treci peste ele, dar de data aceasta, s-ar putea să îţi fie mai greu să faci acest lucru. Ceva din comportamentul lor sau din felul în care gândesc te deranjează destul de tare şi poate că ar fi mai bine dacă ai vorbi despre aceste lucruri cu ei. S-ar putea să fie doar o neclaritate la mijloc sau ceva care poate fi rezolvat foarte uşor. Dar este necesar să îţi asumi că unele principii nu se schimbă, că trebuie să le accepţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici