HOROSCOP 9 septembrie 2021. Bombă cu ceas azi pentru patru zodii. Orice cuvânt spus greşit riscă să declanşeze un conflict de proporţii

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Mercur în Balanţă şi la un careu tensionat cu Pluto retrograd în Capricorn. S-ar putea ca unele discuţii pe care le poartă azi zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să producă unele schimbări care trebuiau să se întâmple de mult, dar care nu sunt cele mai plăcute, la început cel puţin.

28190 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 septembrie 2021. Bombă cu ceas azi pentru patru zodii. Orice cuvânt spus greşit riscă să declanşeze un conflict de proporţii

HOROSCOP 9 septembrie 2021. Bombă cu ceas azi pentru patru zodii. Orice cuvânt spus greşit riscă să declanşeze un conflict de proporţi

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Berbec

Se întrevede azi o zi dificilă la locul de muncă. Există riscul să se abată tensiuni peste tine şi un coleg de serviciu mai experimentat sau mai sus în ierarhia de la locul de muncă. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de probleme în cuplu, generate de nivelul prea mare de atenţie pe care unul dintre voi îl acordă carierei sau faptului că se aduc acasă comportamente de la birou. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să găseşti o cale de dialog, să laşi orgoliul la o parte. Altfel, nu vei ajunge absolut niciunde.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Taur

Şi tu te numeri printre persoanele care au parte astăzi de o zi solicitantă la serviciu. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba de un volum de muncă mai mare decât de obicei sau de un nivel de complexitate cu care nu eşti obişnuit(ă). Mai greu este însă până te apuci de treabă pentru că odată ce te-ai organizat şi ai văzut despre ce este vorba, vei reuşi să faci faţă provocărilor fără prea mari probleme. Aşadar, încearcă să nu cazi pradă prrimului impuls de a te panica şi de a exagera proporţiile situaţiilor cu care ai de-a face.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Gemeni

Astăzi s-ar putea să fie una din acele zile în care îţi este dificil să îţi dai seama ce îţi doreşti. Nici în privinţa celor dragi nu-ţi este prea uşor să înţelegi ce aşteptări au ori dacă există lucruri care îi deranjează şi pe care le-ai putea corecta la tine. Din această cauză, rişti să acumulezi foarte multă presiune astăzi şi să ajungi să îţi ieşi din fire, să spui sau să faci lucruri care nu îţi stau în caracter, pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Numără până la zece azi înainte să acţionezi.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Rac

S-ar putea manifesta astăzi probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă, iar la mijloc se află o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care scoate în evidenţă diferenţe de viziune pe care nu aţi reuşit să le armonizaţi până acum. Poate că o primă reacţie ar fi aceea în care căutaţi susţinere la alte persoane dragi, dar adevărul este că s-ar putea să pui paie pe foc dacă procedezi altfel. Dacă este o situaţie în raport de care puterea de decizie este a ta şi a partenerului, nu include pe altcineva în discuţie. Tensiunile se vor amplifica.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Leu

S-ar putea să intervină astăzi disensiuni între tine şi colegii de serviciu. De vină ar putea fi nişte probleme la aparatura de la birou la programele pe care le utilizaţi pentru a vă face treaba ori poate că aveţi viziuni diferite despre modul în care ar putea fi rezolvate unele probleme apărute la locul de muncă. Oricare ar fi situaţia, este important să nu dai curs reproşurilor şi să încerci să aplanezi conflictul dacă acesta dă semne că apare. Este nevoie de un efort din partea tuturor pentru ca problemele să se rezolve. Altfel, se pierde timp preţios fără rost.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Fecioară

Este important să ai grijă astăzi cât cheltuieşti. Tentaţiile te pândesc la tot pasul: poate că vrei să îţi cumperi tu ceva ce ţi-ai dorit de multă vreme sau ai vrea să faci un hatâr unei persoane dragi. În principiu, s-ar putea să nu fie vorba de un efort financiar pe care nu ţi-l permiţi în această perioadă, dar există riscul să apară şi alte plăţi pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le preconizezi. Aşadar, poate c-ar fi mai bine să mai aştepţi puţin înainte să deviezi de la lista de cumpărături.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Balanţă

Se manifestă azi tensiuni între tine şi unii membri ai familiei, iar de vină sunt diferenţele de personalitate şi de viziune între tine şi ei. De regulă, le faci destul de uşor faţă, dar atunci când există o presiune de timp pentru a rezolva cât mai repede unele chestiuni care vă implică pe toţi, s-ar putea ca răbdarea ta să aibă limite. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să fie mai rău dacă dai curs tensiunilor, căci în loc să faceţi front comun împotriva problemelor, riscaţi să pierdeţi timp şi energie în încercarea de a vă impune deasupra celorlalţi.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Scorpion

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care fie te pun pe gânduri, fie te îngrozesc de-a dreptul. Este important să nu reacţionezi înainte să faci unele cercetări pe cont propriu; s-ar putea să nu fie vorba de ceva într-atât de grav pe când pare la prima vedere. Acest lucru nu înseamnă neapărat că cineva te-a dezinformat voit. Poate că a existat o neînţelegere la mijloc sau un set de informaţii care i-au parvenit greşit persoanei care ţi le-a adus la cunoştinţă. Aşadar, este important să te informezi de la sursă, dacă este posibil sau să ceri sfatul cuiva avizat.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Săgetător

Nu este un moment potrivit astăzi să faci investiţii în planuri de viitor sau proiect, indiferent dacă îţi aparţin sau ai fost invitat(ă) să te alături lor. S-ar putea să te expui unor riscuri prea mari de care nu erai conştient(ă): fie nu aveai cum să le observi mai din timp, fie nu ai reuşit să le vezi de dinainte. Aşadar, înainte de a direcţiona capital către ele, mai ia-ţi câtva timp de gândire. Îţi vei da seama sigur unde mai trebuie lucrat, astfel încât profiturile la care speri să apară la un moment dat, mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Capricorn

Responsabilităţile de la serviciu s-ar putea să planeze destul de greu pe umerii tăi astăzi. Superiorii au foarte multe aşteptări de la tine, iar sarcinile care ţi-au fost delegate sunt destul de complicate, astfel că nu este de mirare că resimţi multă presiune pe plan profesional. Pe de altă parte, însă, ca să te ridici la înălţimea exigenţelor, trebuie să ai încredere în propria persoană şi nu cedezi în faţa provocărilor. Încearcă să-ţi faci ordine în program şi să nu te laşi intimidat(ă) de toate rigorile cărora trebuie să te supui. Le poţi face pe toate dacă le iei pe-ndelete.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Vărsător

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit astăzi, iar acest lucru îţi poate afecta deopotrivă randamentul, dar şi capacitatea de a face faţă aşteptărilor celor dragi. Aşadar, este important să faci eforturi astăzi pentru a-ţi menţine sau recăpăta, după caz, buna dispoziţie. În caz contrar, s-ar putea să îţi fie dificil să te ţii de programul pe care ţi l-ai impus pe astăzi. Poţi încerca, de exemplu, să eviţi mediile negative sau persoanele care tind să-ţi ia din energie ori de câte ori te întâlneşti cu ele. Încearcă să priveşti partea plină a paharului, să te concentrezi pe viitor.

HOROSCOP 9 septembrie 2021 - Peşti

Un proiect, o prietenie sau chiar viaţa de cuplu s-ar putea confrunta astăzi cu un impas destul de serios. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile pentru că echilibrul este destul de fragil, iar dacă forţei o schimbare sau încerci prea mult să păstrezi lucrurile aşa cum sunt acum, s-ar putea ca repercusiunile să nu fie cele pe care ţi le doreşti. În contextul actual, este important să existe comunicare între tine şi celelalte persoane importante, să ajungeţi la un rezultat împreună. Iar pentru a-l obţine, trebuie să îţi asumi faptul că trebuie făcute unele compromisuri din partea ta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici