HOROSCOP DUMINICĂ, 14 ianuarie 2024. Berbecului îi stă mintea la sex. Călătorie la orizont pentru Fecioară, Scorpionul este ademenit de o meserie nouă

Horoscopul zilei de duminică, 14 ianuarie 2024, potrivit portalului de profil horoscope.com.

2170 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP DUMINICĂ, 14 ianuarie 2024. Berbecului îi stă mintea la sex. Călătorie la orizont pentru Fecioară, Scorpionul este ademenit de o meserie nouă

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 ianuarie.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Berbec

Unele imagini care derivă din vise sau viziuni ar putea oferi inspiraţie pentru idei de redecorare a casei tale. S-ar putea să petreci ceva timp citind cărţi pentru a găsi modalităţi de a-ţi pune ideile la lucru în favoarea ta. Atunci vei accepta sarcina cu pasiune. Că tot vorbim despre pasiune, sexul şi dragostea, de asemenea, îţi ocupă mintea în acest moment. Fără rost de un iubit care să te ajute la muncă. Acest lucru ţi-ar putea aduce nişte momente destul de plăcute.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Taur

Planurile pentru evenimente sociale care să aibă loc în cartierul tău ar putea să te facă să petreci mult timp la telefon în această zi, Taur. Sau s-ar putea să alergi cu maşina, având grijă de diverse comisioane. Acest lucru ar putea implica într-un fel misiunea de vindecare. Un partener de dragoste actual sau potenţial ar putea fi, de asemenea, implicat în proiectul tău. Invită această persoană la cină. Probabil că îţi va plăcea cum se termină seara!

HOROSCOP 14 IANUARIE - Gemeni

Noile informaţii despre oportunităţile din carieră, afaceri şi expansiune personală ţi-ar putea zgudui sistemul de valori. Aceasta este o evoluţie pozitivă, deşi poate fi puţin deranjant pentru tine pentru faptul că apare chiar acum. Viaţa ar putea lua o altă întorsătură, începând de astăzi. 

HOROSCOP 14 IANUARIE - Rac

Ideile noi pe care le-ai studiat în ultimele zile s-ar putea să-ţi fi întors mintea într-o altă direcţie. Astfel, te îndepărtezi de conceptele pe care le-ai acceptat întotdeauna către alte idei pe care poate tocmai le-ai învăţat. Acest lucru ar putea duce la proiecte proprii, poate implicând scris sau vorbit. Comunicarea deschisă şi sinceră cu un iubit poate duce la o seară intimă împreună. Aşteptaţi-vă la o conversaţie intensă, printre altele!

HOROSCOP 14 IANUARIE - Leu

Mintea ta logică ar putea încerca să dea un sens raţional ideilor metafizice ciudate care îţi apar şi ies din cap astăzi. Unele dintre ele ar putea fi concluzii extrase din cărţile pe care le-aţi citit, dar altele ar putea fi de fapt mesaje din cealaltă parte. Scrieţi orice perspectivă vă vine în cale. S-ar putea să nu pară logice, dar vor face o diferenţă în viaţa ta.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Fecioară

Un sentiment din ce în ce mai mare de intimitate cu un prieten apropiat este probabil să provină din interese reciproce. Voi doi aţi putea chiar să discutaţi despre o călătorie lungă împreună, poate într-un stat îndepărtat sau într-o ţară străină. Nu este momentul să te abţii sau să fii prea precaută, Fecioară. Viaţa ta este pe drumul cel bun. 

HOROSCOP 14 IANUARIE - Balanţă

O atracţie romantică puternică poate duce la inspiraţie creativă sau artistică. Ar trebui să te simţi deosebit de plină de pasiune. Iar pasiunile tale sunt probabil să se reverse nu numai în relaţiile tale, ci şi în munca ta. Orice ai produce creativ este probabil să fie atât de inspirat încât te impresionează chiar şi pe tine. Munca efectuată la job ar trebui să atragă atenţia favorabilă din partea superiorilor. Te simţi deosebit de sexy.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Scorpion

Un proiect iniţiat de un grup la care eşti afiliat te-ar putea ţine foarte ocupat. S-ar putea să trebuiască să petreci mult timp la telefon sau să fugi până la biblioteci şi librării, pentru a obţine informaţii. Un prieten apropiat sau partener de dragoste ar putea alege să te însoţească. Petrece seara cu cineva apropiat.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Săgetător

Noi idei şi concepte cu privire la modul în care îţi câştigi existenţa ţi-ar putea apărea astăzi, Săgetător, ceea ce ar putea provoca o oarecare zdruncinare în sistemul tău de valori. S-ar putea să decizi să abordezi o profesie complet nouă, pe care nu te-ai gândit niciodată până acum. Cărţile pe acest subiect s-ar putea dovedi susţinătoare şi încurajatoare. Este important să-ţi urmăreşti inima în acest moment. 

HOROSCOP 14 IANUARIE - Capricorn

Activităţile de grup şi evenimentele sociale îţi excită pasiunile, Capricorn. Veţi întâlni o mulţime de oameni noi, veţi intra în proiecte noi interesante şi, dacă nu aţi făcut-o deja, s-ar putea chiar să vă îndrăgostiţi. O serie de idei fascinante schimbate la aceste evenimente te-ar putea propulsa către un nou curs de studiu. Parteneriatele de orice fel formate astăzi au o şansă puternică de a reuşi. Seara, mergi la cina cu noii tăi prieteni.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Vărsător

Unele proiecte care necesită multă gândire, la care poate lucraţi de mult timp, ar putea fi finalizate astăzi. Eforturile tale vor fi cu siguranţă apreciate de cei care contează, Vărsător, şi s-ar putea chiar să primeşti un fel de recunoaştere publică. O creştere a veniturilor ar putea fi peste drum de tine. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde eşti.

HOROSCOP 14 IANUARIE - Peşti

Astăzi, ai putea să te trezeşti căutând o anumită informaţie de care ai nevoie pentru a merge mai departe cu ceva ce faci, Peşti. Probabil o vei găsi, poate printr-un prieten sau coleg. Sau s-ar putea să se arate dintr-o dată, făcându-vă să strigi „Evrika!” După aceea, navigarea este lină până la capăt. Veţi putea folosi aceste informaţii pentru a realiza orice aveţi nevoie şi pentru a avea succes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici