HOROSCOP Duminică, 19 februarie – Soarele ajunge în Peşti. Un plus de inspiraţie pentru zodii

Soarele poposeşte azi în semnul Peştilor, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se bucură de un plus de inspiraţie.

28454 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 19 februarie – Soarele ajunge în Peşti. Un plus de inspiraţie pentru zodii

HOROSCOP Duminică, 19 februarie – Soarele ajunge în Peşti. Un plus de inspiraţie pentru zodii

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Berbec

Soarele îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să ai o dispoziţie destul de meditativă în perioada care urmează. Pe de altă parte, este un moment bun în care să te gândeşti la lucrurile care nu mai merg bine în viaţa ta, la care ar fi bine să renunţi şi să faci loc noutăţii în viaţa ta. Nu îţi va fi uşor, dar merită cu siguranţă.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Taur

Soarele trece azi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai axat(ă) pe acest domeniu al vieţii tale în săptămânile care urmează. S-ar putea să întâlneşti unele persoane cu care constaţi că ai multe lucruri în comun şi care vor ajunge să facă parte destul de repede din cercul tău de apropiaţi. Nu este exclus chiar să începi unele proiecte în colaborare cu ei, cândva mai târziu.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Gemeni

Soarele ajunge azi în casa statutului social din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că nu duci lipsă de atenţie în perioada care va urma, cel puţin în plan profesional. Aşadar, dacă intenţionezi să te remarci la locul de muncă şi/ sau în domeniul în care lucrezi, cu siguranţă nu îţi vor lipsi oportunităţile în acest sens. Pe de altă parte, s-ar putea ca şi presiunea pe care o simţi să fie ceva mai mare.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Rac

Soarele pătrunde azi în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală, ceea ce pune în lumină unele aspecte ale sistemului tău de valori, principii şi credinţe care ar merita schimbate sau aduse la zi. De asemenea, se deschide o perioadă favorabilă pentru călătorii sau pentru a rezolva unele treburi birocratice care trenează de mai multă vreme. S-ar putea să fie chiar mult mai uşor de rezolvat decât ai fi crezut până în acest moment.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Leu

Soarele începe azi să se mişte prin casa relaţiilor şi banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă foarte bună pentru colaborări. În cazul în care eşti implicat(ă) deja în unele parteneriate, profită de acest lucru pentru a investi mai mult timp şi mai multă energie în ele. Vei vedea că profiturile nu vor întârzia să apară, doar că este nevoie de ceva mai multă implicare în proiectele avute pe rol.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Fecioară

Soarele începe azi să se deplaseze prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai implicat(ă) în acest sector de viaţă în perioada care urmează. Aşadar, este de aşteptat ca relaţia cu partenerul de viaţă să evolueze în perioada următoare, să apară schimbări în ceea ce priveşte modul în care vă raportaţi unul la celălalt. Se vede că lucrurile nu stagnează între voi, că sunt în continuă mişcare.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Balanţă

Soarele ajunge azi în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău solar, ceea ce deschide o perioadă extrem de favorabilă nativilor(elor) care intenţionează să facă schimbări în ceea ce priveşte stilul lor de viaţă sau alimentaţie. Îţi vei da seama că a venit momentul să operezi unele ajustări pe acest plan, mai ales dacă ai un program mai încărcat în această perioadă. Diferenţa se va vedea cât de curând în capacitatea ta de a face efort.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Scorpion

Soarele începe azi să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că relaţia cu partenerul şi/ sau cu cei dragi constituie pentru tine o prioritate în această perioadă. Aşadar, este de aşteptat ca lucrurile să evolueze mai bine pentru tine în raport cu ei, să descoperiţi noi intersecţii între interesele voastre. Aşadar, nu este cazul să te temi că lucrurile vor lua un curs monoton între voi.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Săgetător

Soarele se mişcă de azi înainte prin casa familiei din astrograma ta solară, astfel că domeniul casnic şi/ sau cel al vieţii de familie s-ar putea să constituie o arie de interes pentru tine. Poate că trebuie să acorzi mai multă atenţie unor lucruri care au legătură cu cei dragi sau cu gospodăria în general, astfel că o bună parte din activităţile tale din această perioadă vor viza chestiuni care au legătură cu acest sector.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Capricorn

Soarele se mişcă de azi începând prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce-ţi conferă mai mult fler în felul în care te raportezi la cei din jur. Aşadar, s-ar putea să constaţi că îţi este mai uşor să faci o părerea bună celor din jur, să laşi impresia unei persoane care poate vedea lucrurile şi din perspectiva celorlalţi. Prin urmare, dacă ai programate interviuri de angajare, cu siguranţă vei face o figură frumoasă.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Vărsător

Soarele începe azi să se mişte prin casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să apară în această perioadă oportunităţi de ordin financiar demne de luat în calcul. În anumite cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte suplimentare la locul de muncă, iar în altele, de activităţi extraprofesionale într-un domeniu cu care cochetezi doar din când în când. Oricum ar sta lucrurile, cert este că se îndreaptă într-o direcţie bună.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE - Peşti

Soarele începe să traverseze azi semnul naşterii tale, ceea ce arată pe de-o parte că debutează sezonul tău aniversar şi, pe de altă parte, că este un moment bun să îţi impui unele obiective în ceea ce te priveşte, de care să te ocupi până la aniversarea ta viitoare. În felul acesta, te ocupi de evoluţia ta pe plan personal şi cauţi să îmbunătăţeşti unele aspecte care nu au reprezentat o prioritate pentru tine pân-acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici