HOROSCOP Duminică, 28 august. Discuţii aprinse pentru patru zodii. Orgoliul le împiedică să ajungă la un consens

Săptămâna se încheie pe fondul unei opoziţii între Venus din Leu şi Saturn retrograd din Vărsător. În această duminică, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de unele discuţii aprinse.

19084 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 28 august. Discuţii aprinse pentru patru zodii. Orgoliul le împiedică să ajungă la un consens

HOROSCOP 28 august - Berbec

Dintr-un motiv sau altul, s-ar putea ca planurile cu prietenii să nu meargă prea bine astăzi sau să nu te entuziasmeze la fel de mult ca cele pe care ţi le-ai făcut cu cei dragi. Aşa se face că ziua s-ar putea să fie prea scurtă pentru ambele tabere, iar dacă nu îţi respecţi angajamentele faţă de toţi, există riscul să se ajungă la tensiuni destul de mari. Încearcă să vezi cum le poţi evita.

HOROSCOP 28 august - Taur

Cu toate că este duminică, s-ar putea să fie nevoie astăzi să mergi până la serviciu, sp stai peste program sau să lucrezi ceva de acasă. Din acest moiv, există riscul să îţi atragi reproşuri din partea celor dragi, mai ales dacă le-ai promis că veţi face unele lucruri împreună sau că veţi petrece mai mult timp de calitate unii în compania celorlalţi. Aşadar, încearcă să vezi dacă nu poţi muta activităţile profesionale pe luni.

HOROSCOP 28 august - Gemeni

Climatul astral de astăzi te îndeamnă să îţi aperi mai vocal ca înainte valorile şi principiile. Aşadar, dacă se ajunge astăzi la o dezbatere de vreun fel sau altul, există riscul ca lucrurile să nu evolueze prea bine, să se ajungă la discuţii aprinse în contradictoriu. În momente ca acestea, este important să îţi dai seama care sunt luptele în care merită într-adevăr să te avânţi. Multe din ele nu merită timpul şi energia ta.

HOROSCOP 28 august - Rac

Din câte se pare, s-ar putea să fii destul de strâmtorat(ă) astăzi, dar este posibil ca acest lucru să nu ţină numai de tine. Poate că tu ai contribuit mai mult, de fapt, la bugetul de weekend decât partenerul de viaţă sau poate că ţi-a fost greu să rezişti la doleanţele celui drag. Oricare ar fi situaţia, cert este că mai bine strângi cureaua decât să bagi mâna prea adânc în economiile din această perioadă.

HOROSCOP 28 august - Leu

Ceva din comportamentul partenerului de viaţă s-ar putea să te deranjeze astăzi într-atât de mult încât îţi este aproape imposibil să nu se nască o discuţie tensionată pe seama acestui lucru. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum comunici lucrurile pe care le doreşti din partea celui drag. În caz contrar, se va ajunge la tensiuni şi nici nu-i va fi clar ce să facă pentru ca lucrurile să nu mai degenereze pe viitor.

HOROSCOP 28 august - Fecioară

Te confrunţi astăzi cu o stare de oboseală destul de mare, iar din cauza acesta nu te bucuri nici de echilibrul emoţional care ţi-ar fi permis să te bucuri de o zi aşa cum ţi-ai fi dorit-o. Aşadar, este foarte important să ai grijă de tine astăzi, să-ţi pui dorinţele şi nevoile pe primul loc. În caz contrar, vei începe săptămâna obosit(ă), deloc pregătit(ă) pentru provocările care te aşteaptă la locul de muncă şi acasă.

HOROSCOP 28 august - Balanţă

Activităţile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copii s-ar putea să fie prea solicitante din punct de vedere emoţional pentru tine, iar din această cauză, există riscul să apară tensiuni între voi, mai ales dacă simţi nevoia de a petrece mai mult timp cu prietenii. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum te împarţi între cei dragi ai casei şi gaşca de prieteni. În caz contrar, există riscul să se nască tensiuni inutile.

HOROSCOP 28 august - Scorpion

În familie, aşteaptă-te astăzi la o atmosferă tensionată, mai ales dacă ţi-ai cam neglijat treburile casnice în favoarea celor profesionale. Ceea ce poţi face tu în acest context este să nu arunci gaz pe foc. Aşadar, caută să vezi ce i-a deranjat mai exact şi vezi dacă poţi aduce unele modificări programului tău obişnuit, astfel încât să nu te mai întâlneşti cu astfel de episoade în viitor. Poate nici nu vor implica eforturi prea mari.

HOROSCOP 28 august - Săgetător

Nu este o zi tocmai bună în care să intri în dezbateri cu cei de lângă tine. Există riscul ca o discuţie inofensivă să treacă dincolo de o anumită limită, să nu poţi face mare lucru pentru a ajunge la un compromis. Dacă este vorba de o chestiune urgentă în legătură cu care tu şi ceilalţi de lângă tine trebuie să ajungeţi la o concluzie, încearcă să laşi la o parte orgoliul şi să-i asculţi.

HOROSCOP 28 august - Capricorn

Din câte se pare, nu stai prea strălucit cu banii astăzi. Poate că ai cheltuit ieri mai mult decât ţi-ai propus sau ai început weekend-ul cu un buget mai scăzut decât cel cu care eşti obişnuit(ă). Aşadar, trebuie să ai mare grijă la cheltuielile pe care le faci astăzi, mai ales dacă ai de făcut unele investiţii mâine sau există riscul să te trezeşti cu unele plăţi pe care nu le-ai programat cândva săptămâna viitoare.

HOROSCOP 28 august - Vărsător

Există riscul să se nască azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Ceva din comportamentul său ar putea să scoată la iveală reacţii de care nu eşti mândru(ă), care indică faptul că nu eşti pregătit(ă) să renunţi la anumite lucruri pentru ca lucrurile să fie altfel între voi. Încearcă să te gândeşti dacă chestiunile pentru care lupţi atât de aprig sunt într-adevăr atât de importante pentru tine pe cât par la prima vedere.

HOROSCOP 28 august - Peşti

Stresul pe care l-ai resimţit în mai toată săptămâna care astăzi se încheie a fost suficient de puternic încât mai ai şi astăzi de procesat unele evenimente care te-au adus la capătul puterilor. În situaţia de faţă, este foarte important să acorzi o importanţă sporită propriilor dorinţe şi nevoi. În caz contrar, s-ar putea ca această stare să se prelungească şi pe săptămâna viitoare, să o începi obosit(ă) şi fără un echilibru emoţional foarte stabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici