HOROSCOP Duminică, 9 octombrie. Lună Plină în Berbec. Imbold de energie şi risc de decizii pripite

Săptămâna se încheie cu aspectul de Lună Plină în semnul Berbecului, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea să simtă un imbold de energie. Pe de altă parte, s-ar putea şi să fie puse în faţa unei decizii dificile.

16034 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 9 octombrie. Lună Plină în Berbec. Imbold de energie şi risc de decizii pripite

Hepta

HOROSCOP 9 Octombrie - Berbec

Astăzi se perfectează aspectul de Lună Plină în semnul naşterii tale, semn că la finalul săptămânii, te bucuri de un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Pe de altă parte, este posibil să nu-ţi fie prea uşor să laşi de la tine în anumite privinţe. Aşadar, sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să găseşti un teren de compromis în raport cu cei dragi şi cu persoanele cu care lucrezi.

HOROSCOP 9 Octombrie - Taur

Luna Plină de azi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai parte azi de tot felul de gânduri şi sentimente amestecate. Este important să ai grijă cum le controlezi, căci există posibilitatea ca unele din ele să fie atât de puternice încât să îţi fie greu să le controlezi fără să îţi propui acest lucru în mod expres. Altfel, ai putea avea unele reacţii care surprind.

HOROSCOP 9 Octombrie - Gemeni

Luna Plină de astăzi ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca proiectele în care eşti implicat(ă) cu prietenii şi/ sau pe care le coordonezi tu. Pe de altă parte, trebuie să nu uiţi de angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, mai ales dacă nu aţi petrecut prea mult timp de calitate împreună de curând.

HOROSCOP 9 Octombrie - Rac

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să îţi stea mintea astăzi la sectorul profesional. Nu este exclus, de asemenea, să fie nevoie să ajungi de urgenţă la serviciu. Din acest motiv, s-ar putea să nu îţi rămână suficient timp sau energie pentru a te concentra pe îndatoririle casnice şi/ sau pe ceea ce ţi-ai propus să faci alături de cei ai casei.

HOROSCOP 9 Octombrie - Leu

Luna Plină de astăzi se face simţită în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să fii mai devotat(ă) decât de obicei anumitor viziuni sau principii după care te ghidezi. Din acest motiv, există riscul să se ajungă mai uşor decât de obicei la tensiuni în raport cu interlocutorii, care s-ar putea să facă unele declaraţii care nu sunt prea compatibile cu modul în care vezi tu anumite lucruri.

HOROSCOP 9 Octombrie - Fecioară

Luna Plină de azi se perfectează într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, ceea ce ar putea scoate la iveală unele tensiuni deja existente între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau colegii de muncă. Este greu de spus care este tema lor principală, dar este posibil să aibă legătură cu banii sau cu modul în care ar fi cel mai bine să depăşiţi un impas financiar comun. Încearcă să laşi de la tine.

HOROSCOP 9 Octombrie - Balanţă

Luna Plină de astăzi se manifestă în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că trebuie să acorzi o atenţie suplimentară relaţiei de cuplu şi felului în care interacţionezi cu persoanele de la serviciu. În anumite momente, trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea să nu ţină cont de binele comun, caz în care trebuie să intervii şi să le propui o discuţie în care să găsiţi un consens.

HOROSCOP 9 Octombrie - Scorpion

Luna Plină de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, astfel că nu duci lipsă astăzi de randament dacă lucrezi, dar nici de energie. Pe de altă parte, este important să îţi faci timp şi pentru tine, mai ales dacă îţi dau târcoale gânduri şi sentimente care trebuie înţelese şi procesate mai înainte să îţi facă vreun rău. Printre priorităţile tale de acum trebuie să te numeri şi tu.

HOROSCOP 9 Octombrie - Săgetător

Luna Plină de astăzi se face simţită în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, motiv pentru care este posibil ca în atenţia ta să ajungă nevoile şi dorinţele persoanei iubite şi/ sau ale celor mici. Din acest motiv, s-ar putea să dispui de mai puţin timp pentru prieteni sau alte proiecte care nu-i includ. Ţine cont de faptul că există un timp pentru toate şi că depinde de tine să ţi-l faci.

HOROSCOP 9 Octombrie - Capricorn

Luna Plină de azi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, astfel că o bună parte din timpul şi eforturile tale se vor îndrepta astăzi în direcţia vieţii de familie şi/ sau a sectorului casnic. Dacă lucrezi astăzi sau ţi-ai luat câte ceva de făcut acasă, este posibil să nu te poţi concentra la fel de bine ca de obicei pe ceea ce ai de făcut. Aşadar, nu îţi propune să realizezi imposibilul.

HOROSCOP 9 Octombrie - Vărsător

Luna Plină de azi se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea interacţionezi cu multă lume astăzi, de la prieteni apropiaţi la rude. În general, discuţiile merg bine între voi, dar pe de altă parte, s-ar putea să existe şi unele subiecte care scot în evidenţă diferenţe mari de mentalitate şi/ sau de personalitate. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu se ajungă la discuţii inutile, foarte tensionate.

HOROSCOP 9 Octombrie - Peşti

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca finanţele să te preocupe destul de mult astăzi. În zilele care urmează, s-ar putea să vezi dacă obiceiurile tale financiare din ultima vreme au fost cele mai potrivite. În felul acesta, vei vedea dacă este cazul să faci unele schimbări, dacă ele ţi-au adus în vreun fel sau altul unele prejudicii în ceea ce priveşte bugetul.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici