HOROSCOP Joi, 1 septembrie. Spirit de iniţiativă şi noroc pentru jumătate de zodiac. Şase zodii au parte azi de reuşite

Marte din Gemeni aderă azi la un sextil armonios cu Jupiter retrograd din Berbec, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte azi de avânt şi de şansă în tot ceea ce îşi propun.

27950 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 1 septembrie. Spirit de iniţiativă şi noroc pentru jumătate de zodiac. Şase zodii au parte azi de reuşite

HOROSCOP 1 septembrie - Berbec

Astrele îţi potenţează astăzi latura comunicativă, astfel că nu îţi va fi deloc greu să faci faţă conversaţiilor de la serviciu sau din viaţa personală, oricât de solicitante vor fi subiectele sau interlocutorii. De asemenea, reuşeşti să îţi impui punctul de vedere în mai toate situaţiile, să îi convingi pe ceilalţi că viziunea ta este cea care merită cea mai multă atenţie. Aşadar, se anunţă o zi bună la orizont pentru nativii(ele) acestui semn care au parte de negocieri sau conversaţii care vor avea un răsunet pe termen lung în plan profesional şi/ sau personal. Dreptatea este de partea ta.

HOROSCOP 1 septembrie - Taur

S-ar putea să te surprindă astăzi unele oportunităţi de ordin financiar. Ar putea fi vorba de nişte proiecte care te ajută să îţi suplimentezi veniturile sau un ajutor financiar pe care l-ai acordat mai demult şi care îţi este astăzi restituit. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că lucrurile se repun pe o direcţie bună pentru tine pe acest plan. Nu se poate spune că ai dus-o tocmai rău pe plan financiar în ultima vreme, dar nu se poate spune nici că îţi cade rău un plus de finanţe la buget, mai ales acum, că se apropie vertiginos weekendul.

HOROSCOP 1 septembrie - Gemeni

Eşti într-o stare foarte bună de spirit astăzi, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că te animă unele planuri de viitor sau proiecte pe care le derulezi ori urmează să le implementezi cu unii colaboratori. De asemenea, s-ar putea să ai parte azi de unele conversaţii cu prietenii care îţi dau o stare bună şi îţi inspiră încrederea de a-ţi urma visurile. Nu eşti genul de persoană care să aibă nevoie de confirmări din partea celorlalţi, dar în anumite momente, contează mult să vezi că şi alte persoane au încredere în visurile tale, în ceea ce faci.

HOROSCOP 1 septembrie - Rac

La locul de muncă te motivezi astăzi în mod exemplar. Ai fi putut crede de dimineaţă că nu vei reuşi să te aduni, dar din câte se pare, există suficiente lucruri bune şi perspective pentru care merită să îţi aduni forţele şi să faci o treabă bună. În unele cazuri, ziua de astăzi ar putea aduce sprijinul unei persoane importante pe plan profesional. Se pare că ajutorul pe care i l-ai oferit mai demult se întoarce astăzi la timpul şi în locul potrivit. Ai lângă tine oameni valoroşi la serviciu, care au încredere în abilităţile şi în parcursul tău profesional.

HOROSCOP 1 septembrie - Leu

Se anunţă o zi foarte productivă pentru nativii(ele) care se ocupă azi de treburi birocratice pentru a pune pe picioare o afacere ori care călătoresc cu scopul de a lega un parteneriat. Se văd, în sfârşit, rezultatele de pe urma eforturilor pe care le-au făcut în ultima vreme. În cazul în care eşti plecat(ă) în concediu, s-ar putea să-ţi faci prieteni printre persoanele cu care te întâlneşti, iar dacă eşti în vacanţă cu prietenii, fii sigur(ă) că vei avea parte de distracţie şi voie bună alături de ei. Viitorul şi prezent îţi surâd astăzi şi trebuie să profiţi de asta.

HOROSCOP 1 septembrie - Fecioară

Dacă te afli într-o poziţie de autoritate la serviciu, vei reuşi astăzi cu brio să faci faţă presiunilor care vin la pachet cu poziţia pe care o ai în plan profesional. În cazul în care râvneşti la o astfel de postură, fii sigur(ă) că astăzi vei lăsa o impresie bună superiorilor. Prin atitudinea de care dai dovadă în momente extreme, le arăţi că nu te pierzi cu firea uşor şi că pot avea încredere în tine suficient de mare încât să îţi încredinţeze sarcini mai importante, dar şi mai bine remunerate. Aşadar, faci paşi siguri către promovarea pe care-o meriţi.

HOROSCOP 1 septembrie - Balanţă

Eşti astăzi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele cu care lucrezi, astfel că nu vă va fi greu deloc să ajungeţi la un consens cu privire la chestiunile de care vă veţi ocupa astăzi şi cum anume le veţi aborda. Aşadar, nu vă va fi prea greu să faceţi progrese în raport cu sarcinile de care vă ocupaţi împreună, iar rezultatele se vor vedea mai repede decât te-ai aşteptat. În cazul în care nu ai plecat în concediu în acest an, este o zi potrivită în care să faci planuri cu cel drag.

HOROSCOP 1 septembrie - Scorpion

Din câte se pare, dai dovadă astăzi de un randament foarte ridicat, astfel că rezultatele s-ar putea să se vadă încă din prima parte a zilei. Acest lucru nu înseamnă că ai parte de sarcini uşoare, care nu te solicită prea mult, ci că eşti tu motivat(ă) să faci o treabă cât mai bună şi să-ţi iasă lucrurile aşa cum ţi-ai dorit. Aşadar, este foarte important să te asiguri că iei o pauză din când în când şi că nu tragi prea tare de tine. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu o oboseală din care-ţi revii greu.

HOROSCOP 1 septembrie - Săgetător

Cel mai bine îţi merge astăzi pe plan sentimental, acolo unde te bucuri de o atmosferă caldă şi de afecţiune. În cazul în care eşti single, nu duci lipsă astăzi de atenţie din partea admiratorilor(arelor). Ba mai mult, s-ar putea să primeşti semnalele pe care le aşteptai din partea unei persoane foarte speciale, în raport cu care simţi că ai o conexiune aparte. De momente speciale s-ar putea să ai parte şi în raport cu cei mici. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că timpul petrecut împreună, unii alături de ceilalţi este unul cu adevărat special.

HOROSCOP 1 septembrie - Capricorn

Se anunţă o zi numai bună pentru mici investiţii în spaţiul de locuit. Poate fi vorba de cumpărături pentru weekend-ul care se apropie cu paşi repezi sau de achiziţia unor obiecte de uz casnic care vă vor uşura unele sarcini gospodăreşti. În orice caz, cert este că astfel de activităţi te aduc aproape de cei dragi, inclusiv pe plan financiar. Sunteţi cu toţii conştienţi de nevoile care există pe plan familial, iar faptul că eşti implicat(ă) astăzi la acest nivel te ajută pe tine să obţii aprecieri din partea celor dragi. Se vede că familia constituie o prioritate pentru tine.

HOROSCOP 1 septembrie - Vărsător

Astăzi se arată un context favorabil nativilor(elor) care se ocupă de proiecte pe plan individual sau în colaborare cu alte persoane. Se vede faptul că sunt animaţi(te) de aceste planuri de viitor şi că sunt optimişti(te) în legătură cu ceea ce vor realiza alături de colaboratorii lor. De asemenea, este o zi perfectă în care să ieşi cu prietenii. Revederea cu ei are un efect pozitiv asupra stării tale de spirit, mai ales că îţi fac cunoştinţă cu unele persoane cu care stabileşti repede o legătură, de care te simţi apropiat(ă) graţie faptului că aveţi multe idealuri şi viziuni comune.

HOROSCOP 1 septembrie - Peşti

Ai şi tu parte astăzi de o zi specială, în care toate lucrurile par să meargă în favoarea ta fără să depui prea multe eforturi în acest sens. În plan sentimental, te bucuri de armonie, la locul de muncă, reuşeşti fără prea mari probleme să te ţii de agenda zilnică. Ba mai mult, s-ar putea să apară şi unele surprize plăcute, să se rezolve de la sine unele probleme de care ţi-ai propus să te ocupi astăzi. Cu alte cuvinte, nu trebuie să îţi faci griji de nimic pentru că Universul se va îngriji de toate pe parcursul acestei zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici