HOROSCOP Joi, 27 octombrie – Decizii dificile azi pentru câteva zodii. Doar una din ele are parte de un final fericit

Mercur din Balanţă aderă la un trigon armonios cu Marte din Gemeni în prima parte a zilei, iar apoi face un careu tensionat cu Pluto din Capricorn. În afara Balanţelor, celelalte zodii Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn) au parte azi de situaţii care le obligă să ia decizii dificile.

12272 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 27 octombrie – Decizii dificile azi pentru câteva zodii. Doar una din ele are parte de un final fericit

Sursa - NASA

HOROSCOP Joi, 27 octombrie -Berbec

În prima parte a zilei, pare că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu persoanele de lângă tine. Ştii să comunici ce gândeşti şi să asculţi când ţi se spune ceva, ceea ce înseamnă că nu îţi va fi prea greu să ajungi la o concluzie în legătură cu cele discutate. În a doua jumătate a zilei, este posibil să apară însă unele tensiuni între tine şi unul dintre superiori. Poate că aveţi puncte de vedere diferite în legătură cu anumite lucruri sau poate că este vorba de altceva care îţi dă de gândit că are un dinte împotriva ta.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Taur

S-ar putea să apară azi o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a face investiţii prin intermediul unor economii. Este posibil totuşi să îţi dai seama, în a doua parte a zilei, că implică unele eforturi destul de mari, poate chiar mai mari decât ai fi crezut la început. Poate că nivelul de dificultate este mai mare decât ţi-ai închipuit sau trebuie să sacrifici şi mai mult decât credeai din timpul tău liber. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu dai cu piciorul acestei şanse importante, chiar dacă lucrurile nu arată aşa cum păreau să arate la început.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Gemeni

Din câte se pare, eşti într-o stare bună de spirit, dar acest lucru s-ar putea să nu dureze prea mult. În a doua parte a zilei, este posibil ca lucrurile să evolueze într-o direcţie nu prea bună. Sunt posibile tensiuni cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, cel mai probabil pentru că nu discutaţi tocmai deschis despre nevoile şi dorinţele voastre. În acest context, este foarte important să fii sincer(ă) cu tine şi cu cei din jur, mai ales dacă altfel rişti să apară probleme şi mai mari, care nu se mai rezolvă doar printr-o simplă discuţie transparentă.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Rac

În prima parte a zilei, atmosfera este una calmă în plan familial. Pare că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi cu rudele apropiate, că aţi depăşit cu brio unele tensiuni care existau de mai multă vreme între voi. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea să apară indicii cum că lucrurile nu stăteau chiar atât de bine. Este clar faptul că dacă ignori anumite chestiuni, ele nu vor dispărea de la sine aşa că poate că ar fi mai bine dacă ai spune ceea ce crezi în legătură cu lucrurile care se întâmplă acasă.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Leu

Astăzi eşti într-o stare de spirit bună şi acest lucru se datorează, pe-o parte, şi faptului că ai parte de unele discuţii care te inspiră, care te animă să îţi urmezi visurile. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi conversaţii care îţi produc îngrijorări, care te fac să te gândeşti cu teamă la unele posibile scenarii. În situaţii ca acestea, este important să dai dovadă de o viziune realistă, să vezi dacă ai într-adevăr motive să îţi fie frică în legătură cu modul în care vor evolua unele situaţii. Este important să nu laşi imaginaţia să supradimensioneze neajunsurile.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Fecioară

S-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care se întâlnesc astăzi cu oportunitatea de a lua parte la un proiect suplimentar la locul de muncă ori de a desfăşura activităţi extraprofesionale care îţi permit să câştigi câte ceva în plus. Pe de altă parte, s-ar putea ca diferenţa la buzunar să nu se simtă prea tare, cel mai probabil din cauza faptului că apar la orizont şi tot felul de tentaţii cărora este greu să le rezişti. Aşadar, lecţia zilei pentru tine din partea astrelor este aceea de a da dovadă de echilibru în toate, financiar mai ales.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Balanţă

În prima parte a zilei, pare că eşti într-o dispoziţie destul de bună, iar lucrurile evoluează conform planului. Mai încolo, însă, există posibilitatea să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi cineva din familie, ceea ce s-ar putea să te facă să nu mai ai atât de multă încredere în felul în care vezi tu lucrurile. În situaţii ca acestea, este foarte important să te concentrezi pe acele puncte în care perspectivele voastre se intersectează. În caz contrar, riscă să apară probleme destul de serioase, pe care nu le vei mai putea gestiona chiar atât de uşor în viitor.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Scorpion

Starea ta de spirit este una bună în general, dar s-ar putea să fie destul de fragilă, astfel că este nevoie de un exerciţiu de voinţă din partea ta pentru a nu aluneca pe o pantă descendentă. S-ar putea să ajungă la tine tot felul de zvonuri sau informaţii care nu îţi dau motive de bucurie şi trebuie să ai grijă cum le abordezi astfel încât să nu te alarmezi inutil. Unele lucruri s-ar putea să evolueze în bine de la sine, iar altele s-ar putea să necesite doar un pic de flexibilitate din partea ta. Aşadar, nu reacţiona exagerat.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Săgetător

Din câte se pare, viitorul îţi surâde pe mai multe planuri, dar mai ales dacă ai în derulare proiecte cu persoane apropiate sau ai apelat la ele pentru a-ţi transpune o viziune în practică. Îţi dai seama că Universul ţine cu tine, că ai lângă tine oameni pe care te poţi baza. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară însă şi unele veşti proaste pe acest plan. Poate că nu este un moment tocmai bun pentru investiţii sau încă îţi mai lipsesc unele fonduri pentru infuzia de capital de care era nevoie pentru a pune lucrurile-n mişcare.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Capricorn

Din punct de vedere profesional, pare că lucrurile evoluează bine pentru tine, că ai ajuns destul de aproape de un obiectiv important pe care ţi l-ai propus pe acest plan. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei, s-ar putea să îţi dai seama că lucrurile nu stăteau chiar aşa, că există unele tensiuni între tine şi unul din superiori pe care trebuie să le depăşeşti. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să sari peste acest hop înainte să ajungi acolo unde ţi-ai dorit. Caută să gestionezi această situaţie cu multă atenţie, să nu mergi prea mai departe.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Vărsător

S-ar părea că te numeri şi tu printre nativii(ele) care sunt în formă bună astăzi, dar trebuie să faci unele eforturi pentru a-ţi păstra această dispoziţie. Poate că este vorba de unele persoane din jurul tău care nu îţi fac bine, cel puţin în acest moment, sau poate că trebuie să îţi acorzi mai multă atenţie, să nu ignori anumite lucruri pe care le simţi. Dacă te opreşti un moment din alergătura zilnică, vei vedea care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru ca totul să revină la o stare de echilibru. Acordă-ţi mai mult timp şi va fi bine.

HOROSCOP Joi, 27 octombrie - Peşti

Starea ta de spirit ar putea fluctua astăzi, astfel că este important să te concentrezi pe lucrurile care merg bine, pe ceea te face fericit(ă). Este posibil să existe unele tensiuni în familie pe care încă nu le-ai depăşit cu cei dragi sau unele lucruri nu merg tocmai bine în gospodărie. Acordă-le din atenţia ta, dar nu le lăsa să te copleşească. Există lucruri pe care le poţi face pentru a ameliora aceste probleme, iar unele din ele s-ar putea să dispară de la sine dacă ai răbdare. Aşadar, ia-le pe rând şi se va găsi o rezolvare într-un final.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici