HOROSCOP Joi, 29 decembrie. Mercur retrograd de azi. Zodiile, limitate de rigori pe care şi le-au impus singure

Mercur începe să retrogradeze azi prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară unele probleme de relaţionare cu superiorii. De asemenea, s-ar putea să îţi pară că îţi faci mai greu vocea auzită decât de obicei, mai ales de persoane care pot face ceva în privinţa punctelor tale de vedere. În plus, s-ar putea ca relaţia cu unele persoane importante din comunitatea în care trăieşti să nu mai progreseze la un moment dat sau, cel puţin, să nu se mişte în ritmul pe care ţi l-ai fi dorit. Nu sunteţi pe aceeaşi frecvenţă.

12226 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 29 decembrie. Mercur retrograd de azi. Zodiile, limitate de rigori pe care şi le-au impus singure

HOROSCOP 29 Decembrie - Berbec

Mercur începe să retrogradeze azi prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară unele probleme de relaţionare cu superiorii. De asemenea, s-ar putea să îţi pară că îţi faci mai greu vocea auzită decât de obicei, mai ales de persoane care pot face ceva în privinţa punctelor tale de vedere. În plus, s-ar putea ca relaţia cu unele persoane importante din comunitatea în care trăieşti să nu mai progreseze la un moment dat sau, cel puţin, să nu se mişte în ritmul pe care ţi l-ai fi dorit. Nu sunteţi pe aceeaşi frecvenţă.

HOROSCOP 29 Decembrie - Taur

Mercur se mişcă de azi înainte în sens aparent invers prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă se apropie data unui examen sau trebuie să te ocupi de unele chestiuni birocratice, s-ar putea să fie mai bine dacă laşi astfel de activităţi pe anul viitor. În cazul în care trecerea dintre ani ar trebui să te surprindă departe de casă, este foarte important să te asiguri că nu vei avea probleme pe drum cu maşina sau neînţelegeri la hotel cu cazarea. Asigură-te că este totul în regulă înainte să porneşti la drum.

HOROSCOP 29 Decembrie - Gemeni

Mercur tranzitează de azi înainte în sens invers casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi pe o temă financiară. Poate că nu eşti întru totul de acord cu modul în care s-au cheltuit finanţele comune în anul care stă să se încheie. Sau poate că ţi-ai dori unele lucruri pentru 2023 care nu sunt în concordanţă cu aşteptările lor. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să ajungeţi la un punct de vedere comun în privinţa acestui aspect.

HOROSCOP 29 Decembrie - Rac

Mercur începe să se mişte azi în sens invers prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să apară dificultăţi de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Trebuie să ai foarte mare grijă să nu se ajungă la conflicte, mai ales în prag de Revelion. Ar fi păcat ca acest moment special să vă surprindă într-o ipostază nu prea pozitivă. Aşadar, caută să foloseşti energia acestui tranzit pentru a schimba câte ceva la modul în care te raportezi faţă de unele persoane importante din viaţa ta personală sau profesională.

HOROSCOP 29 Decembrie - Leu

Mercur tranzitează de azi înainte în sens aparent invers casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, astfel că, la final de an, randamentul tău s-ar putea să scadă destul de mult. De asemenea, s-ar putea ca nivelul tău de energie să se resimtă şi el, să ai nevoie de mai multă odihnă pentru a putea face tot ce ţi-ai propus. În plus, s-ar putea să îţi fie mai greu să comunici cu unii colegi de muncă, mai ales dacă nu aveaţi nici în mod obişnuit prea multe puncte de vedere asemănătoare. Aşadar, caută să te concentrezi pe tine.

HOROSCOP 29 Decembrie - Fecioară

Mercur se mişcă de azi înainte în sens invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea să îţi dai seama că treci printr-o perioadă în care îţi este dificil să-ţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat de la un partener şi de la o nouă relaţie sentimentală. Aşadar, nu îţi fie teamă să îţi acorzi mai mult timp de reflecţie dacă crezi că asta ai nevoie.

HOROSCOP 29 Decembrie - Balanţă

Mercur retrogradează de azi începând prin casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară unele dificultăţi de comunicare cu unii membri ai familiei care sunt diferiţi în raport cu tine în ceea ce priveşte mentalitatea pe care o au sau din punct de vedere a personalităţii. Aşadar, este nevoie de un efort în plus din partea ta pentru a te asigura că lucrurile nu degenerează atunci când se ajunge la subiecte în privinţa cărora opiniile voastre nu sunt compatibile. Încearcă să ai mai multă grijă cum gestionezi astfel de situaţii în această perioadă. Altfel, apar certuri.

HOROSCOP 29 Decembrie - Scorpion

Mercur se mişcă de azi înainte în sens aparent invers prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn că, în cazul tău, dificultăţile de raportare la ceilalţi s-ar putea să vizeze mai multe categorii de interlocutori. Poate că te confrunţi mai des decât de obicei cu trac sau nu reuşeşti să citeşti foarte bine reacţiile celor din jur, ceea ce riscă să producă tensiuni între tine şi ceilalţi. Aşadar, este nevoie de efort din partea ta pentru a te asigura că reuşeşti să comunici într-un mod productiv cu cei de lângă tine. În caz contrar, se poate ajunge la neînţelegeri.

HOROSCOP 29 Decembrie - Săgetător

Mercur tranzitează de azi înainte în sens aparent invers casa finanţelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate face să îţi fie mai greu să depistezi la timp oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. De asemenea, trebuie să ai mai multă grijă în această perioadă cum îţi gestionezi bugetul pentru că există riscul ca, în anumite situaţii, să îţi alunece banii printre degete fără să îţi dai seama. Caută să te asiguri că nu faci risipă, că eşti mai prudent(ă) decât de obicei acum cu felul în care îţi foloseşti resursele.

HOROSCOP 29 Decembrie - Capricorn

Mercur începe să se mişte azi în sens aparent invers prin semnul naşterii tale, ceea ce te-ar putea face mai tăcut(ă) decât de obicei. De asemenea, s-ar putea să te confrunţi mai des cu stări de trac sau alte situaţii în care faci greu faţă unor contexte sociale mai complicate. Aşadar, s-ar putea să îţi fie dificil să te simţi în largul tău în anumite situaţii, dar încearcă să depăşeşti aceste momente, mai ales atunci când este vorba de persoanele dragi, în raport de care nu trebuie să mimezi vreo stare de spirit sau să te prefaci altfel decât eşti.

HOROSCOP 29 Decembrie - Vărsător

Mercur tranzitează de azi înainte în sens aparent invers casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de multe momente de reflecţie în perioada care urmează. Problema s-ar putea să fie aceea că laşi anumite gânduri sau sentimente să te coplşească ori te raportezi prea mult la ele în prezent. Aşadar, este important cum anume foloseşti energia acestui tranzit retrograd. Procesează acele regrete sau frustrări care există de mai multă vreme şi încearcă să laşi în urmă un teren curat pentru noi începuturi. Altfel, s-ar putea să tot ai parte de ele multă vreme.

HOROSCOP 29 Decembrie - Peşti

Mercur începe azi să se mişte în sens retrograd prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să apară întârzieri la nivelul proiectelor în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi. Îna lte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o distanţare de o persoană apropiată din cercul de prieteni. Din câte se pare, nu este vorba de situaţii permanente, ireversibile, dar s-ar putea să fie nevoie de eforturi destul de mari din partea ta mai încolo pentru a detecta problema şi a-ţi da seama cum o poţi repara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici