HOROSCOP Joi, 5 ianuarie. Trei zodii au parte de surprize din partea astrelor. Lucrurile se aşază miraculos în favoarea lor

Soarele din Capricorn face un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte azi de o zi cu adevărat specială, plină de surprize.

37951 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 5 ianuarie. Trei zodii au parte de surprize din partea astrelor. Lucrurile se aşază miraculos în favoarea lor

HOROSCOP 5 Ianuarie - Berbec

Este posibil astăzi să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Ar putea fi vorba, de exemplu, de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de ceva în domeniul tău de activitate care îţi promite profituri pe care nu le realizezi în mod normal. Este drept că s-ar putea să îţi mai rămână puţin timp liber sau să ai parte de o surpriză când această oportunitate se iveşte, dar dacă ai grijă cum te organizezi, cu siguranţă vei reuşi să îi găseşti un loc în agenda ta de activităţi.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Taur

Te simţi astăzi foarte bine în pielea ta, iar acest lucru se vede cu uşurinţă. Ai încredere în forţele proprii, eşti asertiv(ă) şi ai o perspectivă clară asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta în această perioadă. Ba mai mult, s-ar putea să ai parte de unele revelaţii, de unele clarificări în cazul unor situaţii confuze de care ai avut parte în ultima perioadă. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că nimic nu te sperie şi că vei face faţă cu bine provocărilor. Caută totuşi să dai dovadă de mai multă flexibilitate în cazul anumitor situaţii mai sensibile.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Gemeni

Astăzi astrele îţi activează al şaselea simţ, astfel că s-ar putea să sesizezi din timp cum anume vor evolua unele situaţii. Sau poate că îţi dai seama că vei avea parte de unele surprize înainte ca ele să se întâmple. Aşadar, ai toate motivele din lume astăzi să te bazezi pe intuiţie şi pe ceea ce îţi transmite vocea interioară. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte şi de situaţii în care ar fi mai bine să te desprinzi de ceva din trecut decât să ţii cu tot dinadinsul de el. Încearcă să vezi despre ce este vorba.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Rac

Se anunţă o zi numai bună pentru colaborări în cadrul proiectelor. Aşadar, dacă eşti implicat(ă) într-o iniţiativă cu alte persoane sau ai, de exemplu, o afacere cu partenerul de viaţă, s-ar putea să constaţi astăzi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu multe lucruri, astfel că până la finalul zilei, este de aşteptat să faceţi multe progrese în legătură cu lucrurile de care vă ocupaţi. În alte cazuri, această zi ar putea aduce evenimente care leagă şi mai tare unele prietenii sau care duc relaţia de cuplu la un alt nivel. Se vede că meriţi să investeşti în apropiaţi.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Leu

Din punct de vedere profesional, această zi promite să fie cea mai productivă pentru tine din această săptămână. Din câte se pare, dai dovadă de un randament de lăudat, care nu trece neobservat de către superiori. Îţi place ceea ce faci şi eşti motivat(ă) să dai tot ceea ce ai mai bun, poate şi pentru că ai planuri de a urca în ierarhia de la locul de muncă. Aşadar, până la finalul zilei, vei fi mai mult decât mulţumită de toate progresele pe care le-ai făcut sau chiar de rezultatele la care ai ajuns după o zi plină la serviciu.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Fecioară

În cazul în care lucrezi într-un domeniu de activitate artistică sau ai o afacere de suflet, s-ar putea ca randamentul de care dai dovadă astăzi să te surprindă şi pe tine. Ajută foarte mult faptul că debordezi de creativitate, că vezi lucrurile dintr-un punct de vedere unic, care îţi oferă accesul la soluţii originale. În cazul în care eşti într-o relaţie sau îţi place cineva anume, se anunţă o zi numai bună pentru întâlniri romantice. Îţi vei da seama că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că, cel puţin momentan, vă doriţi aceleaşi lucruri de la aveastă legătură frumoasă.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Balanţă

În cazul în care ai traversat o perioadă stresantă în plan familial, vei observa că lucrurile încep să meargă înspre mai bine de astăzi înepând. Poate că nu aţi depăşit cu totul anumite tensiuni, iar unele răni nu s-au vindecat complet, dar dacă ai grijă să eviţi unele subiecte de discuţie mai complicate, vei vedea că lucrurile vor evolua şi mai bine. Nu se poate spune că astfel le mături sub covor, ci mai degrabă că aştepţi momentul potrivit pentru a le readuce pe tapet. Până atunci, caută să investeşti mai mult în relaţia cu cei dragi, să cultivi apropierea.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Scorpion

Comunici foarte bine astăzi cu cei de lângă tine, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu multe lucruri, astfel că nu există subiecte de discuţie pe care să nu le puteţi gestiona în această zi. În cazul în care ai parte azi de negocieri sau întâlniri de afaceri importante, cu siguranţă vei face o figură frumoasă şi vei reuşi să îi convingi pe ceilalţi să creadă în tine. Ajută şi faptul că ştii când şi cum să intervii astfel încât să-ţi impui punctul de vedere cum trebuie.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Săgetător

Este posibil să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Ar putea fi vorba, de exemplu, de activităţi extraprofesionale în domeniul tău de activitate principal sau poate că ai parte de unele proiecte într-un sector, cu care nu prea ai de-a face decât din când în când. Este drept că programul tău de astăzi s-ar putea să fie mai plin decât de obicei, dar la final, când vor apărea recompensele, îţi vei mulţumi pentru faptul că ai făcut un efort în plus. Nu va fi nevoie să apelezi la economii în cazul unor cheltuieli deloc preconizate.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Capricorn

Eşti într-o stare foarte bună de spirit astăzi, iar acest lucru se datorează şi faptului că te bucuri de o doză dublă de creativitate şi inspiraţie, care te ajută să ai mai multă încredere în tine şi să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalţi. Aşadar, dacă activezi într-un domeniu de activitate artistică, vei vedea că şi randamentul pe care îl afişezi este mai mare decât de obicei. Iar dacă ţi-ai propus să te întâlneşti astăzi cu cineva care îţi place sau să petreci timp de calitate cu partenerul de viaţă, cu siguranţă veţi fi pe aceeaşi frecvenţă.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Vărsător

Timpul petrecut astăzi în compania celor dragi are un efect de revigorare asupra ta. Este posibil să fi avut parte de câteva zile destul de stresante pe plan profesional, iar înţelegerea de care te bucuri din partea lor te ajută să îţi găseşti din nou echilibrul. De aceeaşi atmosferă se bucură şi nativii(ele) care au trecut printr-o perioadă mai tensionată în raport cu apropiaţii. Pare că resentimele s-au dizolvat până astăzi şi că sunteţi din nou în relaţii bune. Se pare că n-a fost vorba decât de ceva trecător şi temporar, care nu v-a afectat într-o manieră prea puternică.

HOROSCOP 5 Ianuarie - Peşti

Se prefigurează o zi extrem de productivă pentru nativii(ele) care se oucpă azi de proiectele lor, indiferent dacă sunt doar implicaţi(te) în ele sau le coordonează. Eşti animat(ă) de ceea ce ţi-ai propus să realizezi, iar acest lucru te ajută să te apropii cu paşi repezi de obiectivele tale. Îna lte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele veşti bune din partea prietenilor sau cu privire la ei, iar aflarea lor promite să îţi facă ziua şi mai bună. Simţi că ai lângă tine persoane pe care te bucuri să le cunoşti, în care merită să investeşti cât mai mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici