HOROSCOP Joi, 6 octombrie – Luna intră în Peşti. Trei zodii se simt mai inspirate şi norocoase decât de obicei

Ziua de azi se remarcă prin intrarea Lunii în semnul Peştilor, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se simt astăzi mai inspirate decât de obicei.

27075 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 6 octombrie – Luna intră în Peşti. Trei zodii se simt mai inspirate şi norocoase decât de obicei

HOROSCOP Joi, 6 octombrie - Berbec

Luna începe azi să se mişte prin casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că starea ta de spirit ar putea fi diferită de cea cu care eşti obişnuit(ă). S-ar putea, de exemplu, să fii mai retras(ă) decât de obicei, să observi mai degrabă să acţionezi în anumite contexte, cel puţin. Pe de altă parte, eşti mai bine conectat(ă) decât alteori la vocea ta interioară, ceea ce înseamnă că s-ar putea să-ţi fie mai uşor să iei unele decizii în situaţii-limită. Ştii că poţi să ai încredere în intuiţia ta, că s-ar putea să ai deja răspunsul la unele întrebări.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Taur

Luna poposeşte azi în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te preocupă azi proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi în această perioadă. S-ar putea să intri azi în contact cu persoane care au multe lucruri în comun cu tine şi care îţi oferă ajutor într-o formă sau alta sau îţi oferă unele sfaturi valoroase. De asemenea, sunt recomandate astăzi ieşirile cu prietenii, mai ales dacă nu te-ai văzut cu ei de multă vreme. Îţi va prinde bine să îi ştii aproape în astfel de momente de cotitură pentru tine.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Gemeni

Luna ajunge astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că pot apărea oportunităţi de a ieşi în evidenţă la serviciu. Aşadar, nu duci lipsă de atenţie din partea superiorilor, dar acest lucru ar putea însemna şi că experimentezi mai multă presiune decât de obicei. Nu îţi va fi uşor să laşi o impresie bună în circumstanţele date, dar ai toate atuurile pentru a impresiona cu experienţa pe care ai dobândit-o în timp şi cu modul în care abordezi sarcinile de la serviciu. Profită de aceste oportunităţi pentru a face progrese în drumul tău către o promovare.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Rac

Luna intră azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se întrevede o zi ideală pentru a te ocupa de chestiuni birocratice, pentru a te pregăti pentru un examen sau pentru a face planuri de călătorie la o distanţă mai mică sau mai mare de casă. Din câte se pare, eşti într-o stare foarte bună de spirit, iar acest lucru te ajută să te concentrezi pe oportunităţi mai degrabă decât pe lucrurile care nu merg aşa cum ţi-ai fi dorit. Aşadar, nu este cazul să te temi că vei pierde oportunităţile care apar.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Leu

Luna îşi face astăzi loc în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, astfel că ar putea apărea astăzi discuţii cu privire la o investiţie comună sau la eforturile pe care trebuie să le faceţi cu toţii pentru a depăşi un impas financiar în care vă aflaţi. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să conlucraţi pentru împlinirea unui scop comun, că trebuie să găsiţi o rezolvare împreună la problema de care aveţi parte. În caz contrar, există riscul să apară dezechilibre la nivelul raportului de forţe, care riscă să pună presiuni care vor face rău.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Fecioară

Luna poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că este foarte important cum anume interacţionezi cu cei din jur astăzi. Mai exact, trebuie să fii atent(ă) la modul în care te exprimi pentru că s-ar putea ca felul în care comunici cu ceilalţi să-ţi dicteze accesul la unele oportunităţi de colaborare, de a consolida relaţii de mare perspectivă. Diplomaţia ajută foarte mult în astfel de contexte şi, de asemenea, trebuie să ştii cât să laşi de la tine. Pe de altă parte, în unele privinţe, ajută mult să dai dovadă de fermitate, să nu cedezi prea uşor.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Balanţă

Luna ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de o zi plină astăzi. Pe de altă parte, vestea bună pentru tine este aceea că nu duci lipsă de energie şi că dai dovadă de un randament destul de bun. Încearcă totuşi să nu te neglijezi, să iei câte o pauză atunci când simţi nevoia. În caz contrar, s-ar putea să simţi mâine oboseala pe care ai acumulat-o astăzi şi să nu mai poţi performa la nivelul de care este nevoie pentru a-ţi duce treburile la bun sfârşit.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Scorpion

Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care pari să te înţelegi destul de bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, astfel că momentele pe care le petreceţi astăzi împreună vor fi de calitate. De asemenea, nu duci lipsă de creativitate, astfel că dacă ai de rezolvat tot felul de lucruri la serviciu, vei reuşi să găseşti soluţii originale, care s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Ştii să te adaptezi la situaţiile pe care le cunoşti şi asta face diferenţa.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Săgetător

Luna ajunge azi în casa familiei din astrograma ta solară, astfel că este indicat să te concentrezi mai mult astăzi pe nevoile celor dragi, dar şi pe atribuţiile care îşi revin în gospodărie. În cazul în care derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea să observi că dai dovadă de un nivel ridicat de productivitate, că eşti mai mult decât mulţumit(ă) cu progresele pe care le fac meşterii. Cu alte cuvinte, se arată o zi producitvă pentru tine pe plan familial şi/ sau casnic, semn î ai mai mult timp pentru tine şi cei dragi în weekend-ul acesta.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Capricorn

Luna începe azi să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să interacţionezi astăzi cu foarte multă lume. În principiu, toate discuţiile de care vei avea parte se vor desfăşura bine: găseşti lucruri în comun cu interlocutorii, se ajunge uşor la un compromis atunci când punctele voastre de vedere nu se întâlnesc. Dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont de faptul că trebuie să nu laşi loc de interpretări. În caz contrar, s-ar putea ajunge la tensiuni din cauza unor lucruri care nu au fost lămurite la timp, când ar fi trebuit.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Vărsător

Luna se mişcă de azi înainte prin casa banilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care finanţele constituie o prioritate pentru tine astăzi. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea apărea astăzi oportunităţi de a face economii, de a găsi aceleaşi produse la un preţ mai avantajos. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), ar putea fi vorba despre oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că lucrurile se îndreaptă pentru tine pe plan financiar, că merg într-o direcţie ascendentă, spre consolidarea statutului financiar.

 

HOROSCOP Joi, 6 octombrie -Peşti

Luna începe azi să se deplaseze prin semnul naşterii tale, semn că te bucuri astăzi de un imbold de energie şi încredere în propria persoană. Aceasta din urmă are o influenţă pozitivă asupra modului în care interacţionezi cu cei din jurul tău, căci ai şansa de a atrage atenţia într-un mod pozitiv, de a ieşi în evidenţă. Pe de altă parte, există riscul să transmiţi mesaje amestecate, motiv pentru care este indicat să vezi cum te raportezi faţă de fiecare persoană cu care iei contactul. Ai mai mult de câştigat dacă încerci să dai dovadă de naturaleţe şi de autenticitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici