HOROSCOP Joi, 7 iulie – Trei zodii se întâlnesc cu o şansă unică. Pot face progrese nemaiîntâlnite

Astăzi se formează o Piramidă pe semne de Aer între Luna din Balanţă, Venus din Gemeni şi Saturn retrograd din Vărsător. Nativii(ele) acestor zodii se întâlnesc astăzi cu o şansă aproape unică.

29996 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 7 iulie – Trei zodii se întâlnesc cu o şansă unică. Pot face progrese nemaiîntâlnite

HOROSCOP Joi, 7 iulie – Trei zodii se întâlnesc cu o şansă unică. Pot face progrese nemaiîntâlnite

 HOROSCOP 7 iulie 2022 - Berbec
Se prefigurează o zi favorabilă pentru socializare şi colaborare, atât în plan personal, cât şi la locul de muncă. Ştii cum să comunici cu cei care te înconjoară, cum să te adaptezi la discursul şi la comportamentul lor. În plus, ai parte de persoane pe care te poţi baza, în ajutorul cărora te poţi încrede atunci când dai de greu. Ajută şi faptul că ai obiective ferme, că ştii exact ce anume poţi dobândi de pe urma lor şi ce nu. Aşadar, se creează o reţetă de succes pentru nativii(ele) care au parte azi de negocieri, indiferent de natura lor.

 HOROSCOP 7 iulie 2022 -Taur
Te bucuri astăzi de o zi favorabilă pe toate planurile la nivel profesional. În raport cu superiorii, s-ar putea ca atitudinea ta sau a lor să fie mai distantă, dar per ansamblu, se poate spune că vă înţelegeţi destul de bine. Perspectivele tale financiare de astăzi sunt bune, aşa că nu stai deloc rău nici în ceea ce priveşte motivaţia. Ştii pentru ce munceşti şi ce vrei să realizezi prin eforturile pe care le depui acum. Prin urmare, până la finalul zilei, este de aşteptat să faci progrese importante la nivelul activităţilor de care de ocupi la locul de muncă.

 HOROSCOP 7 iulie 2022 -Gemeni
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de multe momente frumoase, care au parte de armonie în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. În acelaşi timp, reuşeşti să rămâi cu capul pe umeri şi înţelegi bine, din câte se pare, când este cazul să rămâi ferm(ă) şi când să fii mai flexibil(ă). În plus, astrele îţi potenţează în această perioadă şarmul şi carisma înnăscute, astfel că nu îţi este greu să te faci plăcut(ă) atât de cei dragi, cât şi de persoanele pe care abia le-ai cunoscut. Aşadar, ai parte de toate ingredientele unei zile absolut perfecte.

 HOROSCOP 7 iulie 2022 -Rac

O bună parte din atenţia ta ar trebui să se îndrepte astăzi către sectorul vieţii de familie. Este drept că acest domeniu îţi rezervă şi stres uneori şi nu rare au fost momentele în care ai trecut prin provocări alături de cei dragi, dar în definitiv, ai şi multe amintiri frumoase în compania lor, care te fac să treci mai uşor peste episoadele mai puţin plăcute pe care încă le procesezi. Profită de contextul astral al acestei zile pentru a da dovadă de mai multă atenţie faţă de nevoile şi dorinţele celor dragi. Vor aprecia acest lucru destul de mult.

 HOROSCOP 7 iulie 2022 -Leu

Comunicarea sau, mai bine spus, modul în care comunici este cel mai mare atuu al tău astăzi. Ştii cum să te adaptezi la fiecare interlocutor de la locul de muncă, dar şi de acasă. Ajută şi faptul că aveţi unele idealuri şi viziuni comune după care vă ghidaţi cu toţii. În cazul anumitor relaţii, îţi este destul de greu să le faci să evolueze, să le faci să se deschidă în raport cu unele subiecte tabu, de exemplu, dar se pare că sunteţi pe drumul cel bun. Totul depinde de capacitatea ta de a rezona cu persoanele din jurul tău.

 HOROSCOP 7 iulie 2022- Fecioară
Din punct de vedere financiar, această zi s-ar putea să fie una din cele mai bune de săptămâna aceasta pentru tine. Te înţelegi bine cu superiorii, iar acest lucru s-ar putea să îţi ofere accesul la unele oportunităţi aproape unice la serviciu sau, în orice caz, care nu sunt la îndemâna oricui. Nu este exclus chiar ca unul din şefi să îţi propună să faceţi ceva după orele de program. Pe de altă parte, este drept că ai mult de muncă şi că oboseala îşi spune cuvântul uneori. Dar dacă reuşeşti să găseşti timp pentru relaxare, totul va merge bine.

 HOROSCOP 7 iulie 2022- Balanţă
Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi şi se vede acest lucru pe toate planurile. Încerci să îi tratezi pe toţi cei din jur cu multă înţelegere, să laşi de la tine acolo unde se poate. În plan sentimental şi/ sau în relaţia cu cei mici, este posibil să persiste unele tensiuni mai vechi, dar în principiu, lucrurile merg bine între voi, chiar dacă mai aveţi încă de lucru pentru a clarifica unele subiecte. Aşadar, te aşteaptă o zi în care mai toate situaţiile evoluează bine pentru tine, în care te simţi în largul tău să te exprimi liber, cum simţi.

 HOROSCOP 7 iulie 2022 -Scorpion
S-ar putea să fii ceva mai retras(ă) astăzi, mai reflexiv(ă), dar acest lucru nu înseamnă neapărat că starea ta de spirit are de suferit. Se face pur şi simplu că apreciezi latura mai profundă a lucrurilor şi laşi faptele să vorbească pentru tine, dar şi pentru ceilalţi. Dacă există tensiuni sau motive de dispută între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi, ştii cum să procedezi astfel încât să nu se ajungă la un conflict. Acasă, atmosfera ar putea fi distantă în anumite contexte, dar poate că doar mai simţi încă efectele unei confruntări avute recent.

 HOROSCOP 7 iulie 2022- Săgetător

Priveşti astăzi cu optimism către viitor şi pe bună dreptate, căci ai lângă tine oameni care te susţin atât din punct de vedere moral, cât şi financiar sau material atunci când chiar este nevoie. În anumite contexte, s-ar putea să fii timorat(ă), deşi ar fi mai indicat să dai dovadă de deschidere, dar odată ce te obişnuieşti cu atmosfera şi interlocutorii, îţi intri în mână. Este o zi propice mai ales celor care coordonează proiecte sau care sunt implicaţi(te) în iniţiativele ale unor persoane cunoscute, cu care au în comun planuri de viitor şi viziuni. Rezonaţi toţi pe aceeaşi frecvenţă.

 HOROSCOP 7 iulie 2022- Capricorn
Din punct de vedere profesional, această zi s-ar putea să fie una din cele mai bune de săptămâna aceasta pentru tine. Ajută şi faptul că îţi place ceea ce faci, în general sau în cadrul sarcinilor de serviciu pe care le ai în prezent. De asemenea, ai şi unele motivaţii financiare pentru care tragi din greu. Mai exact, vrei poate să acoperi un gol rămas în buget sau să faci unele economii pentru o investiţie în viitorul apropiat. Oricare ar fi situaţia, este clar că eşti pe o traiectoria ascendentă în plan profesional, că se întâmplă lucruri bune pentru tine.

 HOROSCOP 7 iulie 2022 -Vărsător
Ai o stare de spirit de invidiat şi o mentalitate care te ajută să vezi partea bună a lucrurilor, oportunităţile în locul eşecurilor. Te simţi sprijinit(ă) şi de cei dragi, de partenerul de viaţă şi/ sau de copii, iar atmosfera afectuoasă de care te bucuri în compania lor îţi oferă şi ea un plus de energie şi ambiţie. Ajută şi faptul că eşti strict(ă) cu tine, dar ai grijă să nu exagerezi cu perfecţionismul uneori. Pe un fundal astral ca acesta, poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti, atât în plan profesional, cât şi la nivel sentimental, în viaţa personală.

 HOROSCOP 7 iulie 2022-  Peşti
Pe tine te caracterizează astăzi forţa de caracter. Eşti asertiv(ă) şi hotărât(ă) atunci când trebuie, iar spre deosebire de situaţii obişnuite, în care eşti conciliant(ă), acum ştii când şi cum să te impui. Familia te susţine în tot ceea ce ţi-ai propus, iar faptul că vrei să îmbunătăţeşti unele situaţii nu tocmai fericite care persistă de multă vreme şi pentru că nu vrei să repeţi unele greşeli din trecut, îţi urmezi cu şi mai multă îndârjire planurile. Aşadar, niciun obstacol nu se anunţă prea dificil de depăşit pentru tine astăzi. Se vede clar că ai o ţintă extrem de clară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici