HOROSCOP Joi, 8 septembrie. Piedici şi situaţii neaşteptate pentru patru zodii. Nu le iese nimic cum ar fi vrut

Luna din Vărsător face un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur înainte să adere la o conjuncţie cu Saturn retrograd. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de o zi dificilă, cu surprize nu tocmai plăcute şi piedici.

3639 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 8 septembrie. Piedici şi situaţii neaşteptate pentru patru zodii. Nu le iese nimic cum ar fi vrut

Sursa - NASA

HOROSCOP 8 septembrie - Berbec

Astăzi s-ar putea să îţi dai seama că unele planuri de viitor sau proiecte în care eşti implicat(ă) te costă mai mult decât ţi-ai imaginat iniţial, că sunt mai solicitante în ceea ce priveşte bugetul de care dispui acum sau că implică riscuri financiare la care nu te-ai gândit la început. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa aferentă a horoscopului tău general prevesteşte aşadar că te confrunţi cu unele obstacole în a-ţi transpune viziunea în practică. Pe de altă parte, nu înseamnă că te confrunţi cu un eşec, ci doar că va mai dura ceva până îţi atingi potenţialul.

HOROSCOP 8 septembrie - Taur

Presiunea de la serviciu este foarte mare astăzi, iar aşteptările superiorilor nu sunt cele cu care ieşi obişnuit(ă), astfel că este posibil să îţi ieşi astăzi din fire, să nu mai fii la fel de răbdător(oare) ca de obicei. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa carierei din horoscopul tău solar vorbeşte despre faptul că ai parte de o zi dificilă la locul de muncă, în care multe lucruri nu-ţi sunt favorabile, în care trebuie să treci peste unele piedici pentru a-ţi atinge scopurile. Ia această situaţie drept o provocare în calea ascensiunii tale profesionale către poziţia dorită în ierarhie.

HOROSCOP 8 septembrie - Gemeni

Starea ta de spirit nu este cea mai bună astăzi. Poate ai parte de unele revelaţii care îţi produc îngrijorări, care te fac să te temi în legătură cu unele lucruri. Din acest motiv, nu eşti foarte entuziasmat(ă) în raport cu ceea ce ţi se întâmplă în această perioadă. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa filozofiei de viaţă indică faptul că ai putea crede că Universul îţi este potrivnic în această perioadă. Vezi doar partea negativă a lucrurilor, iar din această cauză, s-ar putea să treci cu vedere anumite aspecte pe care le-ai putea întoarce în favoarea ta acum.

HOROSCOP 8 septembrie - Rac

Din câte se pare, apar tensiuni astăzi care creează probleme în ceea ce priveşte un proiect, o relaţie de prietenie sau chiar cea de cuplu. Poate este vorba de secrete care ies la iveală şi destabilizează contextul relaţional în care te afli sau apar probleme generate de faptul că nu există echilibru în raportul de forţe dintre tine şi anumite persoane. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd dintr-o importantă casă relaţională din astrograma ta generală arată faptul că trebuie să te ocupi întâi de anumite probleme din cuplu sau dintr-o colaborare înainte de a vă întoarce atenţia către proiectele avute împreună.

HOROSCOP 8 septembrie - Leu

Dacă lucrezi în aceeaşi companie cu partenerul de viaţă şi/ sau aveţi o afacere împreună, există posibilitatea ca probleme profesionale să ajungă în viaţa de cuplu şi să strice atmosfera între voi acasă. În alte cazuri, aspectele astrale de astăzi vorbesc despre faptul că îţi este greu să te înţelegi cu unii colegi de muncă şi/ sau clienţi mai vechi. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa parteneriatelor îţi transmite faptul că trebuie să repari ce anume s-a stricat în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau colegii de serviciu. În caz contrar, nu se va linişti atmosfera la muncă.

HOROSCOP 8 septembrie - Fecioară

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi dificilă în plan profesional. Cel mai probabil este vorba nu de un volum mai mare de sarcini decât de obicei, ci despre faptul că sunt mai solicitante din punct de vedere al experienţei şi cunoştinţelor pe care trebuie să le foloseşti pentru a le duce la bun sfârşit. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa muncii confirmă şi ea faptul că ai parte de provocări şi că trebuie să te descurci cu ceea ce ai la dispoziţie, atât ca recuzită, cât şi-n privinţa cunoştinţelor.

HOROSCOP 8 septembrie - Balanţă

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil din cauza faptului că nu sunteţi complet sinceri în legătură cu dorinţele şi aşteptările voastre unul de la celălalt. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa iubirii arată şi ea faptul că există riscul să vă confruntaţi cu o perioadă de distanţare, în care nu mai sunteţi atât de deschişi cu privire la sentimentele voastre. Încearcă să lupţi contra acestei porniri, întrucât ceea ce vă lipseşte astăzi de fapt este o apropiere şi mai mare unul faţă de celălalt.

HOROSCOP 8 septembrie - Scorpion

Nici în cazul tău nu se întrevede o zi prea grozavă în plan familial. Din câte se pare, este vorba de o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care se interpune între tine şi persoana iubită şi nu este exclus să participe şi alte persoane din familie la discuţiile pe această temă. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd confirmă faptul că vă confruntaţi cu un impas pe plan relaţional şi că trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica mai eficient unii cu ceilalţi. În caz contrar, există riscul ca problemele deja existente să se agraveze şi să apară altele.

HOROSCOP 8 septembrie - Săgetător

Poate fi destul de greu astăzi să te înţelegi cu colegii de muncă. Din câte se pare, nu sunteţi deloc pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru poate conduce la momente de tensiune într-un context în care ar fi nevoie să găsiţi urgent o soluţie împreună la o problemă presantă. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa comunicării vorbeşte despre faptul că trebuie să depui eforturi suplimentare pentru a ajunge la un consens cu ei. Trebuie să îţi măsori cu atenţie cuvintele şi să alegi cu mare înţelepciune momentele în care îţi faci cunoscute punctele de vedere la serviciu.

HOROSCOP 8 septembrie - Capricorn

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât există riscul să depăşeşti bugetul pe care ţi l-ai propus pe astăzi şi chiar să intri în cel de mâine. Întrucât sfârşitul de săptămână se apropie cu paşi repezi, este cu atât mai important să te asiguri că nu cheltuieşti mai mult decât este cazul astăzi. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa banilor indică oricum faptul că nu stai strălucit la acest capitol şi că este nevoie de o mai bună gospodărire pe acest plan pentru a nu fi nevoit(ă) să renunţi la activităţi de weekend pe care le-aştepţi de mult.

HOROSCOP 8 septembrie - Vărsător

Din câte se pare, nu se anunţă o zi prea liniştită pentru tine în raport cu unele persoane din familie. Cel mai probabil, este vorba despre unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune care ies la iveală pe fondul unei probleme de ordin casnic sau domestic. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din semnul naşterii tale arată faptul că nu eşti prea flexibil(ă) astăzi, ceea ce poate întârzia apariţia unui consens sau instalarea unui climat amiabil între tine şi apropiaţi. Aşadar, este important să ai grijă cum te exprimi şi să dai dovadă de mai multă înţelegere faţă de rude.

HOROSCOP 8 septembrie - Peşti

S-ar putea să afli astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau chiar îţi creează unele temeri. Poate că este vorba de unele secrete care ies la iveală sau de unele frânturi de informaţii care lasă loc de interpretări deloc optimiste. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa subconştientului confirmă şi ea faptul că ai parte azi de frământări, dar încearcă să nu mergi prea departe cu ele. Este posibil ca unele date ale problemei să se mai schimbe, să evolueze în bine. Ai răbdare şi vei vedea că, în final, lucrurile nu stăteau chiar aşa rău cum credeai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici