HOROSCOP Luni, 16 ianuarie. Început de săptămână complicat pentru patru zodii. Au parte de piedici la tot pasul

Luna din Scorpion aderă azi la o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur şi la un careu tensionat cu Venus din Vărsător. Aşadar, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de un început de săptămână dificil.

33526 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 16 ianuarie. Început de săptămână complicat pentru patru zodii. Au parte de piedici la tot pasul

HOROSCOP 16 Ianuarie - Berbec

Este posibil ca, din punct de vedere financiar, lucrurile să nu stea prea grozav pentru tine astăzi. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie mai dificil decât de obicei să îţi iei angajamentul unor investiţii în proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi în această perioadă. Pe de altă parte, nu este totul pierdut. Dacă faci unele modificări la bugetul acestei săptămâni, s-ar putea să îţi fie destul de uşor să îţi permiţi anumite lucruri pentru care altfel ar fi nevoie să apelezi la economii. Încearcă să vezi care ar fi priorităţile tale în aceste zile.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Taur

S-ar putea să ai parte azi de unele tensiuni în raport cu unele persoane din viaţa ta. Ele s-ar putea face simţite atât în plan personal, în raport cu partenerul de viaţă, cât şi la nivel profesional, în raport cu unii colegi de muncă sau chiar cu unul dintre superiori. Încearcă să vezi ce anume poţi face pentru a readuce armonia în aceste contexte. Diplomaţia este cel mai bun aliat al tău, deci caută să fii atent(ă) cum îţi organizezi discursul, cum anume te exprimi în anumite situaţii în care punctele voastre de vedere nu par să se întâlnească nicăieri.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Gemeni

Pentru tine, s-ar putea ca începutul de săptămână să fie unul destul de plin. Poate că ai multe treburi de rezolvat la serviciu sau poate că nivelul lor de complexitate îl depăşeşste pe cel cu care eşti obişnuit(ă). Aşadar, s-ar putea să ai parte de momente destul de dificile, de situaţii în care stresul se ridică peste cotele normale pentru acest moment din săptămână. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi pradă presiunii pe care o resimţi acum în acest sector de viaţă. Ai nevoie de un control ferm asupra ei pentru a-ţi putea face ordine în minte.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Rac

S-ar putea ca timpul de care dispui astăzi să nu îţi permită să te ocupi atât de planurile de viitor, cât şi de angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de cei dragi ori de hobby-urile tale. Aşadar, primul impuls ar putea fi acela de a te concentra pe unul dintre aceste domenii. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele oportunităţi să dispară pe unul dintre aceste planuri dacă nu profiţi de ele la timp. Prin urmare, încearcă să îţi faci timp pentru toate, să nu neglijezi niciunul dintre aceste sectoare de viaţă. Îţi vei mulţumi cândva mai târziu.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Leu

Viaţa profesională şi cea de familie te solicită astăzi în egală măsură. Ai multe lucruri de care trebuie să te ocupi atât pe plan profesional, cât şi la nivel familial, astfel că nu se poate să îi oferi unui sector mai mult din timpul şi atenţia ta decât celuilalt. Încearcă să te ocupi de treburile urgente de pe ambele planuri şi să nu le amesteci. În caz contrar, s-ar putea să îţi atragi tot felul de critici din partea celor dragi, mai ales dacă ajungi în situaţia de a-ţi lua de lucru şi acasă ori de a sta peste program.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Fecioară

Comunicarea s-ar putea să nu fie punctul tău forte astăzi, astfel că trebuie să ai grijă în ce dezbateri şi polemici intri astăzi. S-ar putea să nu fii prea deschis(ă) la viziuni noi şi alte perspective decât cele pe care le-ai explorat până acum. Din acest motiv, eşti mai predispus(ă) la discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă, mai ales dacă nu există prea multe lucruri care vă leagă în restul timpului. Încearcă să nu laşi lucrurile să ajungă acolo, în special dacă treburile de care vă ocupaţi necesită să colaboraţi îndeaproape unul cu celălalt, să ajungeţi la un compromis.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Balanţă

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau prea bine pentru tine astăzi. Poate că bugetul cu care începi săptămâna nu este prea mare sau apar unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat sau pe care nu aveai cum să le prevezi mai din timp. Aşadar, trebuie să ai foarte multă grijă în privinţa tentaţiilor care îţi dau târcoale în prima parte a zilei. Acestea s-ar putea să fie mai mari decât în mod normal, astfel că este nevoie să dai dovadă de stăpânire de sine. Iar dacă eşti în ipostaza de a lua un cadou, mizează pe ceva util.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Scorpion

Există posibilitatea să se nască azi unele tensiuni între tine şi ceilalţi. Ar putea fi vorba, de exemplu, de probleme în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau despre unele discuţii în contradictoriu cu un coleg de muncă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de mai multă înţelegere, să nu te hazardezi prea tare. În a doua parte a zilei, ar putea apărea probleme de comunicare şi în raport cu cineva din familie. Încearcă să vezi dacă nu este vorba de ceva din comportamentul tău care determină aceste reacţii şi din partea apropiaţilor, şi din a colaboratorilor tăi.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Săgetător

Pe plan profesional, începutul de săptămână s-ar putea să fie unul aglomerat şi stresant pentru tine astăzi, astfel că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile care apar la locul de muncă. Per ansamblu, lucrurile ar trebui să meargă bine dacă te organizezi atent şi încerci să nu pierzi controlul. Dar dacă lucrurile să complică şi/ sau apar veşti care nu sunt deloc în favoarea ta, încearcă să îţi păstrezi controlul şi ierarhizează-ţi cu foarte mare atenţie priorităţile. În caz contrar, se pot ivi unele situaţii care riscă să te tragă înapoi sau să îţi afecteze progresul de pân-acum.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Capricorn

Planurile de viitor şi cele personale de astăzi te solicită destul de mult ca timp şi ca efort, astfel că tendinţa ta naturală ar putea fi aceea de a le favoriza pe unele în detrimentul altora. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să găseşti un echilibru, mai ales dacă lucrurile nu par să evolueze bine pe niciunul dintre planuri. În caz contrar, rişti să te alegi cu reproşuri din partea celor dragi sau poate că pierzi o oportunitate de a realiza unele profituri frumuşelele, la care ai sperat şi pentru care ai lucrat de foarte multă vreme.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Vărsător

Sectorul vieţii profesionale şi cel de familie figurează pe poziţii fruntaşe în lista ta de priorităţi de astăzi. Sau poate că ar trebui să se afle în fruntea acelei liste, indiferent de planurile pe care le ai. În ambele sectoare de viaţă se întâmplă lucruri care necesită un grad destul de mare de implicare din partea ta, fie că este vorba de atenţie în plus sau de o mână de ajutor. Încearcă să găseşti un oarecare echilibru, căci în caz contrar, superiorii ţi-ar putea reproşa faptul că nu te implici suficient în ceea ce se întâmplă la locul de muncă.

HOROSCOP 16 Ianuarie - Peşti

Există riscul să se manifeste azi o serie de tensiuni între tine şi unii interlocutori cu care intri în contact. S-ar putea, de exemplu, să nu poţi vedea anumite lucruri din perspectiva lor, să apară chestiuni în privinţa cărora să nu poţi da dovadă de prea multă înţelegere şi toleranţă. Din acest motiv, riscă să se ajungă la situaţii în care spiritele se aprind şi nu prea poţi face mare lucru pentru a le potoli la timp, înainte să se ajungă la conflict. Încearcă să nu iei anumite lucruri în nume personal şi, într-un fel sau altul, îşi găsesc rezolvarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici