HOROSCOP Luni, 20 februarie – Lună Nouă în Peşti şi Venus în Berbec. Stări conflictuale, din care se nasc lucruri noi

Săptămâna se deschide cu o Lună Nouă în Peşti şi cu intrarea lui Venus în zodia exilului său diurn, Berbecul. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Foc (Berbec, Foc, Săgetător) resimt cel mai puternic schimbarea de atmosferă astrală.

32592 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 20 februarie – Lună Nouă în Peşti şi Venus în Berbec. Stări conflictuale, din care se nasc lucruri noi

HOROSCOP Luni, 20 februarie 2023

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Berbec

Luna Nouă de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să ai parte de câteva zile cu tot felul de revelaţii, de reflecţii cu privire la viaţă, dar şi la trecut. În a doua parte a acestei zile, Venus intră în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de şarm şi de carismă, dar şi mai multă încredere în propria persoană. În felul acesta, îţi va fi uşor să te faci plăcut(ă) în orice circumstanţă şi să laşi o impresie bună tuturor persoanelor cu care intri în contact în această perioadă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Taur

Luna Nouă de azi se formează în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă bună pentru nativii(ele) care au deja proiecte pe rol sau care intenţionează să demarese o iniţiativă pe cont propriu sau în colaborare cu alte persoane. În a doua jumătate a zilei, Venus poposeşte în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de tot felul de revelaţii cu privire la trecut, poate chiar referitoare la o relaţie de iubire care a eşuat sau pe care o ţii ascunsă acum.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Gemeni

Luna Nouă de azi se perfectează în casa carierei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să apară în următoarele zile mai multe oportunităţi de a te face remarcat(ă). Ai şansa aşadar de a-ţi consolida relaţia cu superiorii şi/ sau cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. În a doua parte a acestei zilei, Venus ajunge în casa planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce încurajează demararea de proiecte în colaborare cu alte persoane sau pe cont propriu. Profită de această oportunitate pentru a-ţi materializa o viziune mai veche, în care crezi cu adevărat.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Rac

Luna Nouă de azi se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice. Aşadar, se arată o perioadă propice de câteva zile pentru a rezolva treburi birocratice, pentru a începe sau a relua cursuri, dar şi pentru a face călătorii în străinătate în interes personal sau profesional. În a doua jumătate a zilei, Venus intră în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să observi o îmbunătăţire în ceea ce priveşte modul în care eşti perceput(ă) la locul de muncă şi/ sau relaţia cu superiorii ori alţi profesionişti în domeniu.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Leu

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de câteva zile productive în ceea ce priveşte parteneriatele pe plan profesional şi/ sau proiectele pe care le ai cu persoana iubită. În a doua parte a zilei, Venus ajunge în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Nativii(ele) acestui semn încep cursuri care le plac, fac deplasări care-i încântă pentru serviciu sau în concediu, rezolvă treburi birocratice complexe şi/ sau au parte de revelaţii cu privire la viaţa sentimentală.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Fecioară

Luna Nouă de azi se perfectează în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care se prefigurează o perioadă extrem de productivă pentru nativii(ele) implicaţi(te) în parteneriate profesionale. Alţii(tele) leagă în aceste zile o relaţie sentimentală sau poate o colaborare pe care şi-au dorit-o de multă vreme. În a doua jumătate a zilei, Venus intră în casa relaţiilor şi a parteneriatelor, motiv pentru care s-ar putea să faci mai uşor ca acele colaborări în care eşti implicat(ă) acum să devină mai profitabile pentru tine. În plus, gestionezi mai bine situaţiile în care pare că orgoliile îşi ies din matcă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Balanţă

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun în care să încerci tehnici de lucru noi la serviciu sau să aduci unele ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie. În a doua parte a acestei zile, Venus ajunge în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce aproape că garantează faptul că te vei bucura de o atmosferă caldă în raport cu partenerul de viaţă în perioada care va urma. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de a cunoaşte pe cineva nou.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă faptul că intri într-o nouă etapă în relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. În a doua jumătate a acestei zile, Venus poposeşte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să te concentrezi în următoarele săptămâni pe consolidarea relaţiei cu colegii de muncă. De asemenea, sunt încurajate iniţiativele de a schimba câte ceva la stilul tău de viaţă şi alimentaţie, mai ales dacă nu ai stat bine cu energia de curând.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Săgetător

Luna Nouă de azi ocupă casa familiei din horoscopul tău solar, prilej bun să faci ajustări de comportament în raport cu cei dragi. În cazul în care au existat tensiuni între voi în ultima perioadă, acum este momentul cel mai bun în care să combaţi asemenea climate făcând ajustările necesare. În a doua jumătate a zilei, Venus ajunge în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că te înţelegi bine cu cei dragi în săptămânile care urmează. În cazul în care nu eşti într-o relaţie, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de a flirta cu admiratori(oare).

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Capricorn

Luna Nouă de astăzi ocupă casa comunicării din astrograma ta solară, prilej numai bun să încerci noi tehnici de a interacţiona cu ceilalţi, de a explora alte abordări, mai ales dacă vrei să intri în vorbă cu unele persoane pe care nu le cunoşti. În a doua parte a zilei, Venus ajunge în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care te bucuri de o atmosferă caldă în raport cu apropiaţii. De asemenea, s-ar putea să te apropii de o persoană dragă de care te-ai distanţat în ultima vreme dintr-un motiv sau altul, să refaceţi unele legături mai şubrede.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Vărsător

Luna Nouă de azi se perfectează în casa banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să explorezi în aceste zile noi metode de a-ţi consolida bugetul. Poate fi vorba de proiecte suplimentare la locul de muncă sau de activităţi pe care le derulezi după programul de la serviciu. În a doua jumătate a zilei, Venus va pătrunde în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce îţi acordă un plus de încredere în forţele proprii şi, aşadar, de deschidere în raport cu cei din jurul tău. Aşadar, nu trebuie să-ţi faci griji că nu vei face o figură frumoasă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE - Peşti

Luna Nouă de azi se formează în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să te conectezi mai uşor la latura emoţională a celor cu care intri în contact în aceste zile. Pe de altă parte, s-ar putea ca starea ta de spirit să oscileze destul de mult. În a doua parte a acestei zile, Venus pătrunde în casa banilor din astrograma ta solară, prilej cu care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare la locul de muncă sau în afara lui, în domeniul principal de activitate sau într-un sector cu care cochetezi din când în când.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici