HOROSCOP Luni, 30 ianuarie. Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Zodiile au parte de surprize

Mercur din Capricorn aderă la un trigon armonios cu Uranus din Taur, astfel că începutul de săptămână poate fi unul cu surprize pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

38860 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 30 ianuarie. Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Zodiile au parte de surprize

HOROSCOP 30 Ianuarie - Berbec

Aspectele astrale de azi vizează cariera şi oportunităţile de ordin financiar, motiv pentru care prioritatea ta principală de azi este sectorul profesional. Apar astăzi unele oportunităţi de a ieşi în evidenţă în raport cu superiorii, de a atrage atenţia asupra abilităţilor tale. Ai multe de spus în compania în care activezi şi în domeniul tău de activitate, iar astăzi s-ar putea să apară ocazia de a face acest lucru. Aşadar, încearcă să laşi o impresie bună celor cu care intri în contact şi foarte curând s-ar putea să apară şi primele avantaje. Eşti foarte aproape de un progres foarte palpabil.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Taur

Eşti într-o stare foarte bună de spirit astăzi, iar acest lucru se vede mai ales din modul în care abordezi astăzi multe lucruri care se întâmplă în viaţa ta. Ai o viziune clară asupra lor, iar acest lucru te ajută să îţi găseşti mai bine traiectoria şi să faci alegeri mai bune. De exemplu, dacă trebuie să te ocupi de chestiuni birocrativ, să programezi o călătorie viitoare în plan profesional sau personal, acum este cel mai bun moment în care să faci astfel de lucruri. Ştii ce îţi doreşti, faci conexiuni repede, găseşti soluţii în timp record şi rezultatele apar.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Gemeni

Astrele vizează astăzi cel de-a şaselea simţ cu care ai fost înzestrat(ă), ceea ce ar putea însemna că eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, la ceea ce are subconştientul să îţi transmită. Aşadar, s-ar putea să ai parte de unele coincidenţe care nu se simt ca nişte coincidenţe sau poate că reuşeşti să eviţi unele situaţii nu tocmai plăcute într-o manieră la care nu te-ai fi gândit în mod normal. Oricare ar fi situaţia, cert este că ziua de azi este una din acelea în care trebuie să îţi asculţi primul instinct. Cu siguranţă va fi cel corect.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Rac

Sunt favorizate azi planurile de viitor şi tot ceea ce înseamnă viaţă socială şi networking, ceea ce dă de înţeles faptul că ai multe motive pentru care să te concentrezi astăzi pe proiecte tale sau pe colaborările în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. S-ar putea să faci progrese la care nu te-ai aşteptat dacă profiţi de oportunităţile care apar pe parcursul acestei zile. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre faptul că nativii(ele) acestui semn întâlnesc persoane care le inspiră, care le animă să îşi urmeze cu mai multă îndrăzneală şi dedicare visurile.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Leu

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi plină la locul de muncă. Pe de altă parte, pari să fii într-o formă bună, care îţi permite să dai tot ceea ce ai mai bun şi să ieşi în evidenţă prin randamentul de care dai dovadă, dar şi prin profesionalismul pe care îl afişezi în activităţile din program. S-ar putea să atragi atenţia unei persoane foarte importante şi s-ar putea ca ea să nu facă parte din compania în care activezi tu. Aşadar, s-ar putea să cochetezi cu ideea unei schimbări pe acest plan.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Fecioară

Ai o dispoziţie foarte bună astăzi care este dublată de o doză dublă de creativitate. Altfel spus, ţi se potrivesc foarte bine astăzi sarcinile de lucru care îţi permit să dai dovadă de inspiraţie şi să explorezi noi metode de a-ţi transforma viziunea în realitate. În plan sentimental, lucrurile merg cel puţin la fel de bine, iar acest lucru se datorează faptului că îţi exprimi cu uşurinţă sentimentele şi te bucuri de o atmosferă caldă în raport cu cei dragi. Dacă ai puţin timp liber astăzi şi alegi să îl petreci cu cei dragi, cu siguranţă va fi o reuşită.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Balanţă

În cazul în care ai avut parte de o perioadă mai plină în ceea ce priveşte relaţia cu familia, este posibil ca lucrurile să revină pe făgaşul normal începând de astăzi. Pe de altă parte, nu se recomandă să reiei discuţii care nu s-au terminat bine, cel puţin deocamdată. S-ar putea ca unele puncte nevralgice să rămână, să fie nevoie de mai mult timp decât ai fi crezut pentru a putea reveni la unele subiecte spinoase. Aşadar, încearcă să îţi păstrezi calmul şi să vezi ce anume este de făcut pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească între voi în curând.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Scorpion

Comunici bine astăzi cu persoanele cele mai apropiat, cum ar fi partenerul de viaţă sau unii colegi de serviciu cu care ai multe lucruri în comun. Aşadar, dacă este nevoie să pui pe tapet unele chestiuni care nu mai suportă aşteptare, s-ar putea să găseşti la ei mai multă înţelegere decât te-ai fi aşteptat. De asemenea, s-ar putea să constaţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu unele lucruri foarte importante, care implică acelaşi nivel de implicare din partea tuturor. Cu alte cuvinte, s-ar putea să faceţi unele progrese foarte mari în legătură cu unele proiecte comune.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Săgetător

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, cel mai probabil din unele activităţi conexe, care nu au legătură neapărat cu ceea ce faci în mod normal sau cu domeniul tău principal de activitate. Poate fi vorba, de exemplu, de unele proiecte extraprofesionale într-un sector cu care cochetezi din când în când sau cu un comision pe care îl faci pentru cine. În orice caz, cert este că îţi prinde bine să te poţi baza pe o sumă în plus la bugetul pentru zilele care urmează sau pe care să pui deoparte pentru zile negre.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Capricorn

Te bucuri astăzi de o stare de spirit extrem de bună, iar acest lucru se datorează cel puţin parţial modului în care te înţelegi în această perioadă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă din mai multe puncte de vedere, iar acest lucru are un efect foarte bun asupra ta. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor), astfel că nu este de mirare dacă simţi că ai mai multă încredere în propria persoană, că eşti cu adevărat în apele tale în această perioadă.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Vărsător

Aceasta este una din acele zile în care ai poate un ritm mai lent, în care simţi să te concentrezi pe lucrurile care chiar contează pentru tine, cum ar fi familia sau propria persoană. Din acest motiv, s-ar putea să te concentrezi mai greu pe anumite chestiuni de ordin profesional şi ai nevoie de mai mult timp pentru a-ţi regăsi ritmul. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că dacă nu te simţi în stare de lucruri prea solicitante, există întotdeauna ziua de mâine. Ascultă de ceea ce îţi transimite organismul şi lucrurile se vor aranja cumva pentru tine.

HOROSCOP 30 Ianuarie - Peşti

Dacă lucrezi în această perioadă la proiecte personale sau la cele pe care le ai în colaborare cu alte persoane, s-ar putea să constaţi că eşti mai inspirat(ă) decât de obicei, că te simţi capabil(ă) să faci mai mult pentru a te apropia de obiectivele pe care ţi le-ai setat. De asemenea, s-ar putea să constaţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care colaborezi sau cu unele persoane care au decis să investească în ideea ta. Aşadar, eşti cu atât mai încurajat(ă) să îţi urmezi viziunea şi să te asiguri că iese totul aşa cum voiai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici