HOROSCOP Luni, 31 octombrie - Descoperiri nu tocmai plăcute pentru zodii. Află secrete bine păzite

Luna şi Pluto îşi dau întâlnire în Capricorn înainte ca aceasta dintâi să intre în Vărsător. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte azi de unele descoperiri nu tocmai plăcute.

24835 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 31 octombrie - Descoperiri nu tocmai plăcute pentru zodii. Află secrete bine păzite

NASA

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Berbec

Luna şi Pluto realizează azi o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea înseamna că rişti să ai parte de o zi complicată în plan profesional. Poate că ai multe responsabilităţi la locul de muncă la început de săptămână sau poate că este vorba de altceva, cum ar fi faptul că nu eşti în cele mai bune relaţii cu unul din superiori. În a doua  parte a zilei, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, indiciu cum că s-ar putea să apară oportunităţi de proiecte interesante cu unul dintre prietenii tăi.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Taur

Luna şi Pluto aderă la o conjuncţie astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că optimismul nu este punctul tău forte astăzi. De asemenea, dacă susţii un examen sau te ocupi de o chestiune birocratică, s-ar putea ca situaţia să fie mai complicată decât ţi-ai imaginat. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce ar putea indica faptul că apar oportunităţi de a te face remarcat(ă) la locul de muncă, de a creea unuia dintre superiori o impresie bună, durabilă despre propria persoană.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Gemeni

Luna şi Pluto formează o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce poate indica faptul că riscă să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi pe seama banilor. Din câte se pare, aveţi idei diferite despre destinaţiile cele mai potrivite pentru fondurile voastre comune. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te alegi cu unele lecţii de viaţă extrem de valoroase de pe urma acestor experienţe. Ştii cât de departe poţi merge.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Rac

Luna şi Pluto îşi dau mâna în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care riscă să nu se bucure de un climat prea armonios în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrează. În a doua jumătate a zilei, Luna intră într-o altă casă relaţională importantă, ceea ce poate pune şi mai multă tensiune pe climatul dintre tine şi aceste persoane. Aşadar, este nevoie de eforturi reale din partea ta pentru a nu se ajunge la dezechilibre reale în raportul de forţe existent între voi.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Leu

Luna şi Pluto realizează azi o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că resimţi destul de puternic, poate chiar mai mult decât de obicei, stresul care apare pe plan profesional. Aşadar, este important să ai grijă de tine, mai ales dacă ai în agendă treburi importante, care nu-ţi permit să faci nicio eroare. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca atenţia ta să se mute pe legătura pe care o ai cu partenerul şi/ sau colaboratorii.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Fecioară

Luna şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce ar putea anunţa faptul că, de dimineaţă, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În acest context, este foarte important să fii sincer(ă) cu nevoile tale, cu ceea ce îţi doreşti de la ceilalţi. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa muncii şi a sănătăţii, astfel că după-amiaza aceasta s-ar putea să te surprindă destul de ocupat(ă), cu tot felul de lucruri de care trebuie să te ocupi foarte repede.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Balanţă

Luna şi Pluto realizează azi o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate indica faptul că ai parte azi de tensiuni cu o rudă apropiată. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, ai parte de momente frumoase după-amiază şi că lucrurile stau bine în general. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi acest lucru se vede din faptul că încercaţi să profitaţi de timpul liber de care aveţi parte azi împreună.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Scorpion

Luna şi Pluto îşi dau mâna în casa comunicării din astrograma ta generală, iar acest lucru indică faptul că s-ar putea să fii destul de negativist(ă) în legătură cu unele chestiuni. Acesta este lucru care reiese din modul în care te raportezi la unele persoane şi subiecte care apar astăzi. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face apariţia în casa familiei din astrograma ta solară, semn că ai tot felul de treburi casnice sau chestiuni domestice pentru care trebuie să-ţi faci timp şi să te ocupi. Nu va fi uşor, dar eşti în controlul lucrurilor şi vei reuşi.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Săgetător

Luna şi Pluto aderă la o conjuncţie astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că s-ar putea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul. Încearcă să le ţii sub control, să nu mergi prea departe cu achiziţiile care nu reprezintă o prioritate. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că ai parte de unele discuţii interesante cu cineva din anturajul tău, fie referitoare la planul profesional, fie în raport cu ceea ce se întâmplă în viaţa personală.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Capricorn

Luna şi Pluto formează azi o conjuncţie în semnul naşterii tale, ceea ce ar putea să te facă să te simţi de parcă nu ai fi în apele tale. Există o tensiune latentă pe care rişti să o exteriorizezi dacă nu încerci să o procesezi într-un fel sau altul. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face intrarea în casa banilor din astrograma ta generală, semn că te-ai putea întâlni cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. Lucrurile încep să arate foarte bine din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Vărsător

Luna şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să ai parte de trăiri intense astăzi sau poate că eşti predispus(ă) la situaţii în care nu te poţi manifesta aşa cum simţi dintr-un motiv sau altul. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă un plus de energie şi te ajută să te simţi mai bine în pielea ta. Se vede că ai îneţeles unele lucruri despre ceea ce simţeai de dimineaţă şi ţi-ai dat seama cum ar fi mai bine să tratezi acele sentimente.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE - Peşti

Luna şi Pluto aderă la o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a binefăcătorilor, semn că s-ar putea să întârzie progresele la nivelul proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Ori poate că ai parte de o dezamăgire în ceea ce priveşte persoanele la care te-ai fi aşteptat să te ajute. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti ce este de făcut în ceea ce priveşte aceste persoane sau planuri în care ai investit mult timp şi încredere în ultima perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici