HOROSCOP LUNI, 4 SEPTEMBRIE. Taurul merită distracţie, limitări la Balanţă. Scorpionul, spre activităţi fizice, iar Peştele alege între minciună şi adevăr

Horoscopul zilei de luni, 4 septembrie 2023, potrivit portalului horoscope.com.

21411 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP LUNI, 4 SEPTEMBRIE. Taurul merită distracţie, limitări la Balanţă. Scorpionul, spre activităţi fizice, iar Peştele alege între minciună şi adevăr

HOROSCOP LUNI, 4 SEPTEMBRIE.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Berbec

Bunătatea este minunată, dar dacă se încearcă să se profite de ea, poate fi un pericol. Chiar trebuie să ai încredere în instinctele tale, pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Dacă ceea ce auziţi nu se potriveşte cu ceea ce simţiţi, aveţi încredere în sentimentele dvs. 

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Taur

Ai o fire intensă. Probabil că simţi lucrurile profund şi petreci timpul pierdut în gânduri. Prea multă intensitate poate afecta bunăstarea ta. Ar putea fi timpul să ieşi şi să te distrezi. Ridică-te de pe scaun şi fă o plimbare. Faceţi cunoştinţă cu cineva la prânz sau faceţi câteva cumpărături. Găseşte ceva activ de făcut, pentru a sparge monotonia rutinei.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Gemeni

Hrăneşte-ţi mintea astăzi. În timp ce îţi place să fii activ şi social, te plictiseşti rapid. Va trebui să vă oferiţi o aprovizionare constantă de material intrigant şi proaspăt, pentru a vă simţi cât mai bine. Explorează un subiect interesant sau învaţă un nou hobby. Stimulează-ţi mintea şi corpul tău va deveni mai energic. 

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Rac

Dacă încerci să demonstrezi că ai ceva valoros de oferit, gândeşte-te bine. Eşti prietenos din fire şi te poţi înţelege cu aproape oricine. Aceasta poate fi deja puterea ta şi probabil că ai ceva grozav de adus către ceilalţi. Gândeşte-te să fii tu şi să nu încerci mereu să te simţi parte din lucruri. Începe prin a te uita la calităţile tale bune, pentru a-ţi dovedi valoarea.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Leu

Luaţi în considerare să vă puneţi la încercare abilităţile de rezolvare a problemelor astăzi. Ai un adevărat fler pentru a investiga situaţiile şi a-ţi da seama ce s-a întâmplat. Dacă îţi iese în cale ceva care pare misterios, rezolvă problema direct şi luptă cu adevărul. Dacă eşti derutat, foloseşte procesul de eliminare. 

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Fecioară

Fecioară, încearcă să nu te lăsa păcălită de alţii. Dacă nu cunoşti bine o persoană şi nu eşti sigur de el sau ea, ai încredere în instinctele tale. Ai tendinţa să-ţi pese de ceilalţi, aşa că îţi poate fi uşor să-ţi pară rău pentru cineva şi să te apleci pe spate pentru a ajuta. Asigură-te că persoana pe care o ajuţi chiar merită şi că ştii toată povestea. Acest lucru vă poate scuti de probleme pe drum.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Balanţă

S-ar putea să fii prins de ceva entuziasm. Trebuie să-ţi foloseşti capul într-o zi ca asta. Verificaţi totul şi moderaţi-vă activităţile. Ţine cont de limitările tale. Nimic nu spune că nu poţi face orice îţi atrage atenţia. Doar fii prudent şi păstrează-te în siguranţă.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Scorpion

Energia pe care o simţi astăzi te poate găsi atât de nervos încât alţii nu ştiu ce să facă. Aspectele zilei pot aduce cu adevărat un impuls. Ocupaţi-vă cu treburile fizice. Scoateţi lucrurile, organizaţi, mutaţi mobilierul - orice este nevoie. Este mai bine să fii productiv decât să înnebuneşti pe toată lumea.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Săgetător

Să te aventurezi în ceva complet nou şi diferit poate fi ceea ce ai nevoie. Ai o latură practică solidă, dar nevoia de entuziasm şi aventură este probabil la fel de puternică. Vizitaţi un prieten sau mergeţi într-un loc în care nu aţi fost până acum şi exploraţi-l.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Capricorn

A învăţa despre lucrurile care te interesează cel mai mult este ceva pe care poate vrei să îl faci astăzi. La serviciu şi acasă, există un program de care trebuie să te ocupi. La timpul tău, eşti liber să înveţi despre orice doreşte inima ta. Creşterea intelectuală este ceva ce îţi place. Indiferent dacă vă aprofundaţi în gătit sau în astrofizică, veţi găsi ceva nou.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Vărsător

Dacă întâlneşti oameni noi astăzi, Vărsător, fii atent. Unii pot părea interesanţi pentru că sunt îndrăzneţi sau periculoşi. Pot face lucruri la care nu te-ai aşteptat nicioadată. Deşi acest lucru poate fi intrigant, poate duce la probleme şi te poate răni, dacă nu eşti atent. Respectaţi standardele şi etica obişnuită. Dacă pericolul te entuziasmează prea mult, poate că este timpul să faci nişte schimbări în viaţa ta.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE - Peşti

S-ar putea să trebuiască să alegi între a spune adevărul şi o minciună. Uneori, aceasta poate fi o alegere dificilă, mai ales dacă ţi-e teamă că vei răni sentimentele cuiva. Cu toate acestea, o minciună poate lua mult mai multă energie decât adevărul. Gândeşte-te la ce ai vrea să facă cealaltă persoană în locul tău. Ţine-te de etica ta, chiar dacă este dură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici