HOROSCOP Luni, 6 februarie – O zi de luni cu decizii grele. Patru zodii trebuie să facă o alegere

De dimineaţă, Luna din Leu aderă la o opoziţie cu Saturn din Vărsător înainte de a intra în Fecioară. Se arată o zi de luni cu decizii grele pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

32365 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 6 februarie – O zi de luni cu decizii grele. Patru zodii trebuie să facă o alegere

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Berbec 

 
Se perfectează azi o zi destul de plină, în care nu va fi uşor să te împarţi între planurile tale de viitor şi ceea ce ţi-ai propus să faci astăzi, astfel că va trebui să ai mare grijă cum îţi gestionezi timpul. În a doua parte a acestei zile, Luna începe să se mişte în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te bucuri de un nivel mai mare de randament de după-amiază încolo. De reţinut ar fi şi faptul că simţi nevoia de mişcare, de activităţi care să-ţi permită să mai foloseşti din energie.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Taur 

Viaţa de carieră şi cea de familie te solicită astăzi în egală măsură, astfel că te aşteaptă o zi în care trebuie să împaci pe toată lumea. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că se creează un cadru perfect pentru nativii(ele) care şi-au propus să petreacă mai mult timp cu cei dragi în a doua parte a zilei. În cazul în care eşti single acum, după-amiaza acestei zile este una ideală pentru întâlniri romantice sau doar pentru a te face văzut(ă) pe scena de dating.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Gemeni 

Trebuie să ai mare grijă astăzi cum îţi alegi dezbaterile în care intri, căci există riscul să nu fi pregătit(ă) pentru provocările cu care vin la pachet unele discuţii cu interlocutorii. S-ar putea să fie nevoie să dai dovadă de flexibilitate în raport de o chestiune în care convingerile tale sunt destul de ferme. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa familiei din horoscopul tău general, astfel că se creează un context ideal pentru a te concentra pe atribuţiile tale gospodăreşti, dar şi pentru ai vizita pe părinţi sau pe altcineva drag din familia ta.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Rac 

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca începutul de săptămână să nu fie cel mai bun pentru tine. Există riscul să apară plăţi la care nu te aşteptai sau pe care nu aveai cum să le preconizezi din timp. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să ai parte de discuţii productive cu interlocutorii tăi, indiferent dacă este vorba de cineva din familie sau de cei cu care intri în contact la serviciu. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi se ajunge foarte uşor la un consens.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Leu

 
În cazul tău, există posibilitatea să apară unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în prima parte a zilei. De după-amiază încolo, atenţia îţi este atrasă în direcţia sectorului financiar, dat fiind că Luna se mută în această casă din horoscopul tău general. În acest context, s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii. Este important să o alegi pe aceea care nu te expune aproape deloc la riscuri şi/ sau cu care ai putea să te mai întâlneşti şi cu alte ocazii.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Fecioară 

La locul de muncă, s-ar putea să ai parte de o dimineaţă din care nu lipseşte stresul. Sau poate că ai probleme cu productivitatea, în sensul în care nu îţi este prea uşor să te mobilizezi. Lucrurile s-ar putea schimba în bine de la prânz începând, când Luna ajunge în semnul naşterii tale. Te bucuri atunci de un impuls de energie şi încredere în forţele proprii, fapt care nu îţi permite să laşi treburile neterminate. Aşadar, nu trebuie să îţi faci griji că trebuie să laşi anumite lucruri pe mâine şi să îţi aglomerezi programul din zilele care vor urma.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Balanţă 

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care fac cu greu faţă angajamentelor pe termen lung şi planurilor pe care şi le-au făcut pentru astăzi. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în tot acest iureş de activităţi, trebuie să îţi faci timp şi pentru tine. Poate că nu ai apucat să te odihneşti suficient în acest final de săptămână sau poate că este vorba de o chestiune personală apărută în ultimele zile şi pe care trebuie să o rumegi ceva mai mult.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Scorpion 

Se întâmplă azi multe lucruri pe plan profesional, dar şi familial, astfel că s-ar putea să existe momente în care nu îţi este deloc uşor să dai dovadă de atenţie distributivă. În a doua jumătate a acestei zile, Luna ajunge în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, astfel că ai oportunitatea de a te ocupa de unele aspecte care ţin de proiectele în care eşti implicat(ă). În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de ieşiri cu prietenii pe care le-ai plănuit de mai multă vreme şi care îţi vor da o altă perspectivă.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Săgetător 

În această dimineaţă, planează un risc destul de ridicat de a intra în polemici aprinse care nu îşi au rostul, care riscă să conducă într-o direcţie care nu îţi aduce plus valoare într-un fel sau altul. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că apar oportunităţi de a te face văzut(ă) la locul de muncă, de a atrage atenţia asupra ta într-o manieră pozitivă. Eşti o persoană foarte competentă, care are toate atuurile pentru a reuşi, dar trebuie să te promovezi mai mult, să ieşi mai mult în faţă.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Capricorn 

În plan financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine, fie pentru că nu ai luat în calcul unele cheltuieli pe care urmează să se le faci, fie pentru că nu aveai cum să le anticipezi. În a doua jumătate a acestei zilei, Luna se mută în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să îţi îmbunătăţeşti strategia financiară pe viitor. De asemenea, se anunţă o după-amiază productivă pentru nativii(ele) care îşi propun să se ocupe de programarea unei călătorii în interes profesional sau personaj sau care se ocupă de unele chestiuni birocratice care îi presează constant.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Vărsător 

Este posibil să ai parte azi de unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cineva de la serviciu, cum ar fi un client sau un colaborator. În aceste condiţii, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, căci există posibilitatea ca lucrurile să se strice şi mai tare în a doua parte a zilei. Luna intră atunci în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru lucrurile s-ar putea să se complice când discuţiile ajung la bani sau, mai bine spus, la lipsa lor. Încearcă să mizezi pe compromis şi să abandonezi orgoliul.
 

HOROSCOP Luni, 6 februarie – Peşti 

În plan profesional, s-ar putea să ai parte de o dimineaţă complicată, în sensul în care te mobilizezi destul de greu sau pare că nimic din ceea ce faci nu îţi iese aşa cum ţi-ai fi dorit. Ajutorul s-ar putea să apară în a doua parte a acestei zile, atunci când Luna ajunge în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. O discuţie cu partenerul de viaţă pune lucrurile într-o perspectivă nouă sau poate că cineva de la locul de muncă te ajută să ajungi la liman. Oricare ar fi situaţia, cert este că primeşti sprijin când ai nevoie mai mult.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici