HOROSCOP Luni, 8 august – Dezamăgiri la tot pasul. Patru zodii şi-au făcut speranţe deşarte pentru azi

Săptămâna începe pe fundalul unui aspect tensionat de careu între Luna din Săgetător şi Neptun retrograd din Peşti înainte ca aceasta dintâi să intre în Capricorn, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt expuse riscului de dezamăgiri în această zi de luni.

29274 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 8 august – Dezamăgiri la tot pasul. Patru zodii şi-au făcut speranţe deşarte pentru azi

HOROSCOP Luni, 8 august – Berbec 

 
Starea ta de spirit nu este cea mai grozavă la începutul acestei săptămâni. Poate că weekend-ul nu a fost tocmai odihnitor pentru tine, nici pe alocuri cel puţin, sau ziua de luni începe cu nişte supărări, cu o neputinţă care te urmăreşte toată ziua. Vestea bună este că lucrurile se schimbă în bine treptat din a doua parte a zilei. Mai exact, Luna trece în casa carierei, ceea ce te ajută să te faci remarcat(ă) pe plan profesional. În plus, randamentul de care dai dovadă se îmbunătăţeşte şi îţi intri în ritm într-un fel sau altul. Aşadar, nu te îngrijora.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Taur 

La începutul acestei săptămâni, s-ar putea să îţi dai seama că unele planuri pe care ţi le-ai făcut s-ar putea să nu meargă aşa cum ţi-ai imaginat. Poate că nu primeşti ajutorul la care sperai sau probabil că ai subapreciat unele situaţii care au evoluat într-o direcţie mai proastă decât ţi-ai imaginat. Nu este însă cazul să disperi prea tare. Luna va intra astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce te va ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, să te concentrezi mai degrabă pe soluţii decât pe ceea ce nu funcţionează în acest moment.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Gemeni 

S-ar putea să comunici greu astăzi cu unii colegi mai vechi în branşă ori cu partenerul de viaţă, mai ales dacă lucraţi împreună. În alte cazuri, tensiunile s-ar putea naşte între nativii(ele) acestui semn şi unii clienţi mai vechi. Oricare ar fi scenariul, cert este că problemele pleacă, cel mai probabil, de la unele dezechilibre care au apărut în raportul de forţe dintre tine şi ceilalţi. Spre după-amiază, când Luna intră intră într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău solar, s-ar putea ca lucrurile să se complice dacă nu iei măsuri, dacă nu eşti sincer(ă) în legătură cu ce simţi.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Rac 

În plan profesional, te aşteaptă astăzi o zi plină şi stresantă. Poate că ai pe agendă mai multe treburi decât în mod normal sau te presează un termen-limită foarte redus ori nişte aşteptări cărora le faci cu greu faţă. Răspunsul la provocările cu care te confrunţi astăzi la locul de muncă s-ar putea să fie colegii de muncă; Luna trece în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, semn că vei comunica uşor cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu persoana iubită, care îţi pot oferi sfaturi sau sprijinul de care ai nevoie pentru a ieşi la liman cu toate.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Leu

 
Există riscul ca această săptămână să înceapă pe fondul unor tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Oricare ar fi sursa lor în aparenţă, este clar că problemele se trag de la faptul că aveţi aşteptări greu de îndeplinit unul în privinţa celuilalt. Ori poate că vă confruntaţi cu un sentiment de gelozie şi posesivitate pe care îl gestionaţi greu. Aşadar, este important să comunicaţi pentru a vă înţelege sentimentele. Luna trece apoi în casa muncii din astrograma ta solară, indiciu că randamentul cel mai mare îl vei afişa în a doua parte a zilei.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Fecioară 

Nici pe tine nu te privează astăzi astrele de momente tensionate în raport cu familia şi/ sau cu partenerul de viaţă, dar în cazul tău, pare să fie destul de clar de unde se trag problemele. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care scoate la iveală faptul că tu şi cei dragi aveţi păreri diferite cu privire la unele subiecte destul de importante. Vestea bună este că reveniţi la sentimente mai bune în a doua parte a zilei, când Luna intră în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul general.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Balanţă 

La locul de muncă, există riscul astăzi să nu poţi comunica eficient cu colegii de serviciu. Aveţi, poate, idei prea diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut în cadrul unei activităţi comune. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de unele probleme tehnice care le afectează randamentul, care îi predispun la unele erori destul de mari. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu cum că trebuie să te concentrezi pe unele chestiuni care ţin de viaţa de familie sau de unele îndatoriri gospodăreşti care necesită atenţia ta.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Scorpion 

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât tentaţiile te pândesc la tot pasul. Bugetul tău pare să fie calculat foarte atent, în funcţie de unele nevoi specifice, astfel că nu te poţi abate prea mult de la el pentru a finanţa lucruri de care tu şi/ sau cei dragi nu aveţi cu adevărat nevoie în momentul de faţă. Prin urmare, poate că ar fi mai bine dacă ai amâna unele cheltuieli. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa comunicării din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea să ai parte de unele discuţii foarte interesante.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Săgetător 

Se prefigurează astăzi o zi tensionată în raport cu unele persoane din familie. Ar putea fi vorba de clasica situaţie în care ies la iveală diferenţe de viziune şi/ sau mentalitate apărute pe fondul diferenţei de vârstă între tine şi ceilalţi sau poate că există un motiv punctual de supărare la mijloc. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să nu le iei în nume personal, să nu le pui prea tare la suflet. Luna progresează apoi în casa banilor, ceea ce ar putea semnala apariţia unor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Capricorn 

S-ar putea ca începutul de săptămână să vină la pachet pentru tine cu unele veşti nu tocmai bune pe care le afli dintr-o conversaţie cu un cunoscut, printr-un mesaj sau la telefon. Încearcă să nu te alarmezi din prima, să vezi prima dată cum evoluează lucrurile şi dacă chiar stau aşa cum crezi acum. Vestea bună este că Luna intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă mai multă încredere în propria persoană şi în modul în care vei rezolva anumite situaţii complicate ivite la început de săptămână. Ştii că ai toate atuurile să le pui în ordine.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Vărsător 

Astrele te informează că începutul acestei săptămâni nu este un moment tocmai bun în care să investeşti în planuri de viitor sau în proiecte pe care le coordonezi tu sau cineva apropiat, care sunt în derulare în acest moment sau pe care le vei implementa în perioada care urmează. S-ar putea să te expui unor riscuri de care nu eşti foarte conştient(ă) în acest moment. Luna trece după-amiază în casa subconştientului, ceea ce te poate ajuta să vezi unele lucruri pe care poate nu le-ai observat până în prezent sau care erau prea puţin vizibile până în momentul de faţă.
 

HOROSCOP Luni, 8 august – Peşti 

Există posibilitatea ca astăzi să faci mai greu faţă presiunilor de la locul de muncă sau aşteptărilor pe care le au superiorii în ceea ce te priveşte. Din această cauză, s-ar putea să fii destul de tensionat(ă), să ai reacţii pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Vestea bună este că Luna poposeşte în casa planurilor de viitor din horoscopul tău general în a doua parte a zilei, indiciu că apar lucruri care te animă, care te fac să priveşti cu încredere spre viitor. Aşadar, este important să dai dovadă de săptăpânire de sine.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici