HOROSCOP MARŢI, 12 DECEMBRIE 2023. Racul face regulile în relaţii, Leu s-a schimbat. Fecioara o poate lua pe cont propriu

Horoscopul zilei de marţi, 12 decembrie 2023, potrivit portalului de specialitate horoscope.com.

6771 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MARŢI, 12 DECEMBRIE 2023. Racul face regulile în relaţii, Leu s-a schimbat. Fecioara o poate lua pe cont propriu

HOROSCOP MARŢI, 12 DECEMBRIE 2023.

HOROSCOP 12 SECEMBRIE - Berbec

Fără îndoială, ai impresia că vezi mai clar totul decât în trecutul recent. Energiile planetare se aliniază pentru a sparge ceaţa mentală pe care aţi experimentat-o. Ultimele zile te-au făcut să te gândeşti foarte mult şi ai învăţat câteva lecţii, care ar trebui să fie evidente astăzi. Acum, depinde de tine să aplici acele lecţii în viaţa ta.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Taur

Într-o zi, recentă, ai avut impresia că proiectele tale profesionale într-adevăr nu sunt ale tale, ci sunt cele pe care părinţii tăi, în special mama, şi-au dorit să le ai. Acum, ţi-ai analizat cariera din toate unghiurile şi ai încercat să-ţi dai seama ce vrei cu adevărat. Astăzi, ar trebui să poţi vedea mai clar.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Gemeni

Se pare că baza ambiţiei tale sociale a luat un pic de bătaie în ultima vreme. Energiile planetare ar trebui să vă ofere nişte dorinţe noi. Ele pot fi de o natură mai modestă, dar asta nu înseamnă că nu vor fi importante. Ceea ce te motivează pe plan profesional va fi mai sănătos şi mai puţin egoist. În cele din urmă, va fi o evoluţie pozitivă, satisfăcătoare.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Rac

Iată ziua în care s-ar putea să accepţi, în sfârşit, că ai tendinţa de a juca rolul de părinte în relaţiile tale sentimentale. Tu eşti cel care stabileşte limite, organizează lucrurile şi îşi asumă responsabilitatea. Partenerul tău ar trebui să încerce să te deschidă către partea ta mai sensibilă şi mai fragilă.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Leu

Ţi-e teamă că oamenii nu te vor mai înţelege? Te-ai schimbat prea mult? Da, se poate, dar ce poţi face în acest sens? Nu toată lumea se poate schimba în acelaşi ritm ca şi tine. Prietenii tăi nu au nicio problemă cu schimbările pe care le-ai suferit. Luaţi în considerare această posibilitate!

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Fecioară

Nu aveţi aceleaşi păreri ca toţi ceilalţi. Desigur, acesta este cazul fiecăruia dintre noi. Dar sunteţi parcă diferiţi din ce în ce mai mult în păreri cu oamenii. Puteţi decide că este timpul să vă proiectaţi propriul job, unde singurul şef cu care să nu fiţi de acord eşti tu! Acest lucru va comporta unele riscuri, dar recompensele potenţiale sunt mari.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Balanţă

Poate te-ai gândit să schimbi cărţile cu partenerul tău, cu excepţia cazului în care ţi s-a oferit deja o nouă mână. Această pauză în relaţia ta este o tranziţie necesară în călătoria ta către o intimitate sporită. Începând de astăzi, relaţia voastră este din nou pe drumul cel bun şi va continua să progreseze fără probleme. Fă efortul de a observa ce s-a schimbat.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Scorpion

Există o oarecare probabilitate ca emoţiile tale să se fi schimbat în ultimele şase săptămâni sau cam asa ceva. Nu mai eşti atras de aceiaşi oameni. Nu eşti sigur de tine la serviciu şi chiar te întrebi dacă atractivitatea ta te-a părăsit. Începând de astăzi, aceste îndoieli vor fi risipite.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Săgetător

Se pare că emoţiile tale s-au întors, în sfârşit! Ai ezitat în ultimele şase săptămâni, incapabil să iei vreo decizie. Te simţeai nesigur, de parcă nu ai mai putea avea încredere în tine. A fost o perioadă deosebit de tulburătoare. Nu aruncaţi precauţia în vânt, dar încrederea în sine vă va reveni astăzi.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Capricorn

Există o oarecare posibilitate ca în ultima lună să fi fost ezitând cu privire la angajamentele tale, ca şi cum ai fi fost într-o animaţie suspendată. Poate ai devenit conştient de erorile pe care le-ai făcut în trecut şi ţi-a fost teamă că le vei repeta. Acum că eşti conştient de trecut, poţi şi vei înfrunta viitorul cu mai multă încredere.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Vărsător

Ce uşurare! Energia ta revine, mai ales în ceea ce priveşte treburile inimii. Astăzi vei fi eliberat de legăturile îndoielii cu privire la judecata ta. Cu tine, îndoiala de sine este un subiect deosebit de delicat. Eşti nefericit când încrederea nu îţi dispare. Fluxul de energie a fost restabilit, deşi poate dura câteva zile pentru a vă recupera complet din calvarul din ultimele săptămâni.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE - Peşti

Ziua viitoare este promiţătoare! Aspectele dau un impuls vieţii tale emoţionale şi ar trebui să te elibereze din perioada recentă de incertitudine care te-a afectat. Nu ai putut să ai încredere în propria ta judecată. Oricât de dificil a fost, îndoiala trebuie să fi servit unui scop.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici