HOROSCOP MARŢI, 18 aprilie. Taurul caută de muncă, la Rac se recomandă egoismul, Peştele să fie corect, nu popular

Horoscopul zilei de marţi, 18 aprilie.

28830 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MARŢI, 18 aprilie. Taurul caută de muncă, la Rac se recomandă egoismul, Peştele să fie corect, nu popular

HOROSCOP 18 APRILIE - Berbec

Pregăteşte-te ca unul dintre cele mai mari ziduri emoţionale ale tale să se dărâme sau să fii doborât de o persoană foarte plină de compasiune care vrea să te cunoască puţin mai bine! De data aceasta, nu vor accepta discuţii superficiale din partea ta. Vor să îţi cunoască adevăratele gânduri şi sunt interesaţi/interesate de ceea ce doriţi cu adevărat de la viaţă. Explorarea sentimentelor tale în faţa altei persoane nu trebuie să te facă să te simţi inconfortabil. Poţi avea încredere în această persoană, cu toate vulnerabilităţile tale.

HOROSCOP 18 APRILIE - Taur

Cea mai recentă afacere sau căutarea unui loc de muncă reprezintă o oportunitate majoră de a vă îmbunătăţi situaţia financiară şi ar trebui să vă pregătiţi pentru asta. Dacă cel mai bun scenariu funcţionează, trebuie să ştii cum să gestionezi această evoluţie a statutului tău socio-economic. Gândiţi-vă mult timp la o nouă investiţie şi începeţi să faceţi câteva cercetări preliminare despre ceea ce vă hotărâţi. Totuşi, nu te angajezi la nimic încă. Nu poţi cheltui bani pe care nu i-ai câştigat.

HOROSCOP 18 APRILIE - Gemeni

Colaborarea şi munca în echipă sunt calea de urmat. Iar asta chiar acum. Energia dintre tine şi alţi câţiva oameni va fi puternică. Aşa că prezentaţi-vă şi oferiţi-vă serviciile. Alăturaţi-vă echipei unui coleg şi adăugaţi tot ce puteţi la cauză sau proiect. Implicarea va fi foarte interesantă şi o să vă ajute să înţelegeţi cât de important este rolul pe care îl puteţi juca pentru a îmbunătăţi lucrurile pentru toţi cei implicaţi. Ai multă putere, aşa că foloseşte-o pentru un bine.

HOROSCOP 18 APRILIE - Rac

Îţi foloseşti toată energia încercând să-i faci pe ceilalţi fericiţi? Nu numai că este o idee proastă, ci este o atitudine care te va lăsa doar nefericit, ceea ce este inacceptabil. Astăzi, rezervă-ţi energia pentru propriile probleme şi nu-ţi face griji că cineva va crede că eşti egoist. Nu este nimic rău să te pui pe primul loc din când în când. Viaţa ta este călătoria ta şi dacă nu ai niciodată grijă să o faci plăcută, atunci o faci greşit.

HOROSCOP 18 APRILIE - Leu

Ar trebui să urmezi calea spre frivolitate astăzi. Găsiţi o idee care este total din zona asta şi vedeţi unde vă duce. Nu este nevoie să rămâi la rutina ta normală chiar acum. Poţi pune lucrurile pe pilot automat şi vor merge bine. Trezeşte-ţi simţul aventurii. Mai degrabă decât calendarul tău să fie cârma ta astăzi. Te va îndrepta către oameni neobişnuiţi care au idei noi care vorbesc despre o parte din sufletul tău. Aceasta ar putea fi trezirea unei laturi cu totul noi a ta.

HOROSCOP 18 APRILIE - Fecioara

Ar trebui să fii îndrăzneţ şi mai agresiv. Universul favorizează comportamentul îndrăzneţ mai mult decât favorizează pasivitatea şi îţi va oferi sporul de încredere de care ai putea avea nevoie pentru a te confrunta cu cineva. Este foarte probabil ca ei să cadă precum un castel de cărţi, atunci când sunt provocaţi direct, aşa că fiţi pregătiţi pentru o victorie rapidă. Nu atrageţi prea multă atenţie asupra acestui lucru. Dacă le faci de ruşine, te va face doar să arăţi rău.

HOROSCOP 18 APRILIE - Balanţa

Dacă ieşi în lume astăzi, îmbracă pălăria de explorator. Încearcă să vezi totul ca şi cum ar fi un pământ misterios. Există locuri prin care treci în fiecare zi la care nu te-ai uitat niciodată cu atenţie înainte, aşa că fii atent. Examinaţi puţin mai îndeaproape lumea din jurul vostru. Luaţi un alt traseu către serviciu sau şcoală şi vedeţi cum arată peisajul. Nu e nevoie să fii grăbit în fiecare zi, nu-i aşa? Încetineşte. Ieşi din cursa de şobolani. Lumea este un loc minunat. Trebuie doar să deschizi ochii.

HOROSCOP 18 APRILIE - Scorpion

Astăzi, ca majoritatea zilelor, urmărirea turmei nu te va duce decât în ţara plictiselii. Trebuie să-ţi urmezi propria cale pentru a obţine orice tip de stimulare sau emoţie în ziua ta. Toţi ceilalţi sunt prea îngrijoraţi de risc şi nu văd imaginea de ansamblu. Dar eşti flămând de puţină explorare şi ar trebui să găseşti ceva hrană. Urmăreşte un film despre care toţi sunt sceptici. Ascultă nişte muzică de la o trupă despre care nu ai auzit până acum. Mâncaţi un tip de mâncare pe care nu l-aţi mai mâncat până acum. Încearcă, încearcă, încearcă!

HOROSCOP 18 APRILIE - Săgetător

Dacă un prieten nu este mulţumit de timpul pe care i-l acordaţi, o să vă anunţe astăzi despre asta şi nu vă aşteptaţi să fie plini de tact. Dar înainte să fii defensiv şi să fii supărat că sunt atât de posesivi cu tine, opreşte-te şi gândeşte-te cât de mult trebuie să le pese de tine pentru a te dori atât de des în viaţa lor. Acest gând ar trebui să te flateze, nu să te enerveze. Dacă te enervează, atunci această persoană s-ar putea să nu aibă genul de aşteptări pe care să poţi construi o relaţie.

HOROSCOP 18 APRILIE - Capricorn

Luna din Berbec se conectează cu Venus din Gemeni, inspirând o atmosferă relaxată în timpul zilei! Tu şi un partener aţi putea lua o decizie importantă în timp ce Luna se îndreaptă cu Marte în Rac. Nu grăbi lucrurile!

HOROSCOP 18 APRILIE - Vărsător

Dacă ai nevoie să organizezi un grup astăzi, s-ar putea să ai senzaţia că ţi s-a dat o sarcină imposibilă. Fiecare are idei diferite despre care sunt opţiunile potrivite şi încercarea de a formula un compromis fie nu va fi posibilă, fie nu va fi de ajutor. Trebuie să fii pregătit să fii tipul rău azi. Pune piciorul în prag când va veni momentul şi nu-ţi fie teamă să-ţi arunci autoritatea. Eşti la conducere cu un motiv!

HOROSCOP 18 APRILIE - Peşti

Toate alegerile tale din trecut te-au ajutat să devii persoana magnifică care eşti astăzi. Ar trebui să fii foarte mândru de toate lecţiile pe care le-ai învăţat şi de toate căile pe care le-ai parcurs. Oamenii se bazează întotdeauna pe tine pentru a face ceea ce trebuie, iar astăzi nu va fi diferit. Asiguraţi-vă că atunci când vi se prezintă o decizie, vă gândiţi mai întâi la ceea ce este corect şi nu la ce este popular. Există o diferenţă uriaşă. Rămâneţi consecvenţi. Fii fidel reputaţiei tale de onorabil şi toată lumea va înţelege.

Sursa: Astrology.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici