HOROSCOP Marţi, 2 august – Patru zodii, lovite greu azi de astre. Contactul cu realitatea este dur

Marte şi Uranus se întâlnesc azi în Taur, zodia exilului nocturn al celui din urmă. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt vizate de unele evenimente deloc pozitive.

28677 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 2 august – Patru zodii, lovite greu azi de astre. Contactul cu realitatea este dur

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 2 august - Berbec

Marte realizează azi o conjuncţie cu Uranus în casa banilor din horoscopul tău general, deci aşteaptă-te la surprize nu prea plăcute pe plan financiar. S-ar putea, de exemplu, să intervină o plată la care nu te-ai aşteptat, de exemplu, sau poate că o investiţie în care ţi-ai pus speranţe mari nu conduce la profitul dorit. În orice caz, este clar că trebuie să schimbi ceva la modul în care îţi gestionezi veniturile. În caz contrar, există riscul să apară probleme mai mari pe viitor sau să te confrunţi cu un adevărat impas din punct de vedere financiar cândva pe viitor.

HOROSCOP 2 august - Taur
Marte face o conjuncţie astăzi cu Uranus în semnul naşterii tale, iar acest lucru te predispune la unele reacţii care te surprind până şi pe tine, care nu cedezi de regulă primului impuls. Dintr-un motiv sau altul, există riscul să faci sau să spui unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Poate că există o frustrare care te-a adus în această stare şi de care ar trebui să te ocupi pentru a evita situaţii similare viitoare. Altfel, s-ar putea să ajungi în conjuncturi nu tocmai pozitive, pe care nu le poţi repara.

HOROSCOP 2 august - Gemeni
Marte şi Uranus realizează azi o conjuncţie în casa subconştientului, iar din acest motiv, este posibil ca ceva din trecut să se insinueze în prezent, să îţi creeze temeri sau frustrări pe care le resimţi puternic. Ar putea fi vorba de o persoană cu care nu ţi-ai încheiat datoriile sau poate că revine o situaţie pe care nu ai rezolvat-o, care nu s-a vindecat complet. Oricare ar fi scenariul, este clar că trebuie să priveşti conştient către viitor, să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de lucruri pe care nu le poţi schimba, care ţin mai degrabă de domeniul trecutului.

HOROSCOP 2 august - Rac
Marte şi Uranus fac o conjuncţie astăzi în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că unele planuri de viitor sau proiecte de grup pe care le derulezi în această perioadă ori pe care urmează să le implementezi cât de curând ar putea schimba macazul într-un fel care nu îţi este favorabil, care contravine evoluţiei pe care ai anticipat-o. Aşadar, trebuie să fii pregătit(ă) să iei decizii în timp record, să tai nodul gordian dacă este cazul. Altfel, s-ar putea ca eforturile pe care le-ai întreprins în ultima vreme să se ducă pe apa sâmbetei.

HOROSCOP 2 august - Leu
Marte şi Uranus îşi dau mâna astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, iar din această cauză, este posibil ca relaţia cu unul dintre superiori să nu meargă tocmai bine, să te surprindă o reacţie din partea sa ori o decizie care are un efect nu tocmai favorabil în ceea ce te priveşte. În acest context, este foarte important să dai dovadă de diplomaţie şi profesionalism, să te asiguri că nu îţi creezi antipatii şi nu dai dovadă de o atitudine care riscă să aibă un efect negativ asupra modului în care eşti văzut(ă) la serviciu sau în societate.

HOROSCOP 2 august - Fecioară

Marte şi Uranus în conjuncţie ar putea anunţa unele veşti nu tocmai bune pentru nativii(ele) care sunt în vacanţă ori care urmează să plece în concediu. De un pronostic nu tocmai pozitiv au parte şi cei(le) care se ocupă în această perioadă de proiecte birocratice ori care vor susţine examene. Astfel de momente au rolul de a te învăţa ceva nou despre tine, despre limitele tale şi, cel mai important, despre sistemul de valori, principii şi credinţe după care te ghidezi. Poate ezte momentul să schimbi ceva, să te laşi condus(ă) de alte reguli, care ţi se potrivesc mai bine.

HOROSCOP 2 august - Balanţă
Marte şi Uranus aderă la o conjuncţie într-o importantă casă relaţională din astrograma ta solară, iar din această cauză, este posibil ca dezechilibre din raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei care lucrezi să ajungă la punctul culminant. Poate fi vorba de nişte tensiuni mocnite care ies la suprafaţă după multă vreme sau poate te confrunţi chiar cu riscul unei despărţiri, a unor proiecte de colaborare care se încheie brusc. Este clar că trebuie să se schimbe ceva - şi încă repede - la modul în care vă raportaţi unul la celălalt. Altfel, aveţi mult de pierdut.

HOROSCOP 2 august - Scorpion

Marte şi Uranus se întâlnesc astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că se întâmplă ceva nu tocmai bun în relaţia de cuplu şi/ sau în raport cu un colaborator ori o persoană cu care lucrezi. Aţi tot avut unele probleme în ultima vreme şi pare că nu le-aţi discutat deschis, iar acum s-a ajuns la limita suportabilităţii pentru unul dintre voi. Trebuie să se schimbe ceva urgent în dinamica dintre voi, să vă raportaţi altfel unul la celălalt. În caz contrar, nu faceţi decât să vă îndreptaţi încet dar sigur către o separare care poate fi definitivă.

HOROSCOP 2 august - Săgetător
Marte şi Uranus aderă la o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce arată că unii(ele) nativi(e) sunt predispuşi(se) astăzi la accidente la locul de muncă. Aşadar, trebuie să dai dovadă de atenţie în tot ce faci, să nu laşi lucrurile la voia întâmplării. În alte cazuri, puţin mai fericite, ar putea fi vorba despre o stare acută de oboseală, de un complex de stări care ar putea să-ţi afecteze capacitatea de a da randamentul dorit în plan profesional. Este important să ai grijă de tine, să fii organizat(ă) cu munca şi programul tău.

HOROSCOP 2 august - Capricorn

Marte şi Uranus creează o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce ar putea genera unele tensiuni aprinse între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este vorba cel mai probabil despre unele aşteptări care nu au fost respectate, de nevoi pe care nu vi le-aţi satisfăcut sau nu în modul în care v-aţi fi dorit. De asemenea, orgoliile sunt supradimensionate, iar din această cauză, ceva minuscul ar putea genera un adevărat tăvălug de reproşuri. În cazul altor nativi(e), apar indicii că o relaţie sentimentală ar putea avea unele implicaţii foarte toxice.

HOROSCOP 2 august - Vărsător
Marte şi Uranus îşi dau mâna astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, semn că nici tu nu ai parte de o zi prea liniştită în raport cu cei dragi. Pentru că nu aţi discutat la timp unele lucruri, este posibil ca acestea să se fi agravat în subteran, conducând astăzi la o reacţie acidă din partea unuia dintre voi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o situaţie deloc plăcută în plan domestic, dar la care te-ai aşteptat într-un fel sau altul, fie că-ţi place să recunoşti, fie că nu. Se impune o schimbare de atitudine.

HOROSCOP 2 august - Peşti

Marte şi Uranus îşi dau azi întâlnire în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că ce-i în guşă, şi-n căpuşă. Mai precis, s-ar putea să te ia gura pe dinainte în anumite situaţii, motiv pentru care s-ar putea să te alegi cu unele antipatii pe care nu ţi le doreşti în plan profesional şi/ sau în viaţa personală. Analizează-ţi atent comportamentul şi adoptă conştient un ton calm, conciliant, atunci când primul impuls este acela de a ridica vocea. Nu rezolvi nimic - ba chiar faci mai mult rău - dacă te laşi pradă unui instinct ce nu duce în direcţia corectă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici