HOROSCOP Marţi, 29 noiembrie - Conflicte aprinse pentru zodii. Nu reuşesc să ajungă la un compromis cu ceilalţi

Mercur din Săgetător face o opoziţie cu Marte retrograd din Gemeni, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea să aibă parte azi de conflicte aprinse.

24095 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 29 noiembrie - Conflicte aprinse pentru zodii. Nu reuşesc să ajungă la un compromis cu ceilalţi

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Berbec

Este posibil să intri astăzi în tot felul de polemici, motiv pentru care ar fi indicat să ai grijă ce subiecte adopţi şi cum îţi abordezi interlocutorii. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face în acest context este să dai dovadă de precauţie, mai ales dacă ai de discutat lucruri sensibile, chestiuni care pot agita spiritele. În caz contrar, rişti să te alegi cu tensiuni care îţi pot fi nefavorabile, care pot afecta modul în care te înţelegi cu anumite persoane. Caută să dai dovadă de diplomaţie şi să vezi dacă este momentul potrivit să spui anumite lucruri.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Taur

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu ai parte de o zi prea bună. Poate că ai parte de unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau te confrunţi cu urmările unor decizii financiare mai vechi care se dovedesc a nu fi fost tocmai inspirate. Aşadar, s-ar putea să fii pus(ă) în ipostaza de a strânge cureaua, de a pune în aşteptare achiziţii importante. Încearcă să vezi ce anume nu a mers de s-a ajuns la această situaţie. S-ar putea să fie vorba de ceva ce poţi repara într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Gemeni

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi o persoană apropiată de la serviciu sau chiar partenerul de viaţă. Este greu de spus de la ce anume au pornit probleme, dar se prea poate ca la mijloc să fi existat un dereglaj pe partea de comunicare. Încearcă să rememorezi filmul evenimentelor şi s-ar putea să îţi dai seama că lucrurile se mai pot rezolva încă dacă adopţi tonul potrivit sau iei măsuri suficient de repede. Încearcă să deschizi un dialog calm şi vei vedea că şi cei dragi şi/ sau persoanele cu care lucrezi sunt deschise la lămuriri.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Rac

Din câte se pare, se arată o zi dificilă pentru tine pe plan profesional. Poate că termenul-limită de finalizare a unor sarcini de lucru este prea redus sau poate că resursele pe care le ai la dispoziţie nu sunt tocmai cele de care ai nevoie. În alte cazuri, poate fi vorba de un climat tensionat la locul de muncă, ceea ce te împiedică să dai dovadă de un randament prea ridicat. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că lucrurile nu stau chiar aşa cum ţi-ai fi dorit. Încearcă să te organizezi foarte bine şi rezistă tentaţiei de a procrastina.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Leu

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să te împarţi între planurile de viitor ori proiectele pe care le ai pe rol şi activităţile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi în timpul liber. Aşadar, poate că ar fi indicat să ai mai multă grijă la aşteptările pe care le proiectezi asupra ta într-o zi ca aceasta. S-ar putea ca unele lucruri să îţi iasă, iar altele să trebuiască lăsate pe altă dată. Încearcă să iei situaţia aşa cum este şi îţi vei da seama că există un timp pentru toate. Poate că acum nu era momentul pentru anumite lucruri.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Fecioară

Din punct de vedere profesional, ai parte de o zi aglomerată şi stresantă, iar acelaşi lucru se poate spune despre modul în care evoluează lucrurile în plan familial şi/ sau domestic. Cu alte cuvinte, eşti asaltat(ă) de tot felul de responsabilităţi pe ambele planuri, astfel că trebuie să fii foarte atent(ă) cum îţi împarţi timpul şi, cel mai important, cum îţi gestionezi nervii. În caz contrar, rişti să pierzi controlul, iar acest lucru ar putea atrage după sine reproşuri atât din partea superiorilor, cât şi a celor dragi. Încearcă să mulţumeşti pe toată lumea doar atât cât îţi permite energia.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Balanţă

Există riscul să apară discuţii în contradictoriu cu unele persoane din jur, cum ar fi partenerul de viaţă, unele rude, prieteni sau chiar persoane cu care lucrezi. Încearcă să nu le ataci în mod direct punctul de vedere, ci caută să atragi atenţia asupra eventualelor erori de logică într-o manieră care dovedeşte că poţi gestiona cu calm astfel de momente. În caz contrar, există riscul să ia în nume personal anumite lucruri pe care le spui, să le considere reproşuri sau critici nefondate. Depinde de tine să le faci să observe unde anume greşesc cu felul în care gândesc acum.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Scorpion

Pe plan financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav pentru tine. Poate că apar cheltuieli la care nu te aşteptai sau poate că valoarea lor este mai mare decât te-ai aşteptat. Dacă nu este vorba de achiziţii de maximă urgenţă, încearcă să le laşi pe altă dată, astfel încât să nu îţi fie afectat prea mult bugetul de weekend. În caz contrar, încearcă să vezi unde poţi face economii. S-ar putea să îţi fi propus unele investiţii care nu reprezintă o prioritate şi la care te-ai putea întoarce cât de curând fără să le simţi prea mult lipsa.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Săgetător

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care riscă să aibă parte de discuţii tensionat cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrează. Este greu de spus de la ce anume pleacă mai exact, dar cert este că trebuie să dai dovadă de răbdare şi să nu neglijezi punctul celorlalţi de vedere. S-ar putea ca ei să vadă lucruri care ţie îţi scapă sau invers, astfel că este vital să faceţi o echipă bună, mai ales în cazul în care vă ocupaţi de chestiuni care nu admit o amânare şi care au nevoie de implicare comună.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Capricorn

Din punct de vedere profesional, te aşteaptă o zi destul de incomodă. Poate că nu eşti în cea mai bună stare de spirit, iar nivelul tău de energie nu este la cele mai ridicate cote, iar din această cauză, există posibilitatea să îţi scape unele lucruri, să fii mai predispus(ă) la erori decât de obicei, cu toate că programul pe care îl ai nu este cel mai aglomerat din săptămână. Aşadar, este important să dai dovadă de prudenţă şi atenţie în tot ceea ce întreprinzi, mai ales dacă ţi-au fost delegate sarcini care nu admit să faci prea multe greşeli.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Vărsător

Poate fi dificil astăzi să te împarţi aşa cum trebuie între planuri de viitor şi activităţi cotidiene de timp liber, între ceea ce ţi-ai propus să faci cu prietenii şi angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de cei dragi. Nu este însă imposibil să faci acest lucru dacă ai grijă cum îţi gestionezi timpul. Ba mai mult, s-ar putea să îţi mai rămână timp şi pentru altfel de treburi, care te vizează mai mult pe tine decât pe alte persoane. Aşadar, încearcă să nu te laşi pradă ispitei de a procrastina şi vei vedea că lucrurile se vor aranja.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE - Peşti

Viaţa de familie şi cea profesională te solicită astăzi destul de mult, dar acest lucru nu ar trebui să te sperie. Le pot împăca pe amândouă destul de bine dacă încerci să îţi păstrezi calmul şi nu amesteci treburile din cele două sectoare de viaţă. În caz contrar, s-ar putea să stârneşti nemulţumiri de ambele tabere, iar acest lucru ar putea duce la tensiuni de o parte sau cealaltă. Aşadar, încearcă să dai dovadă de o bună organizare şi să te implici atunci când este momentul pe ambele planuri. Într-un fel sau altul, o vei scoate la capăt cu brio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici