HOROSCOP MARŢI, 5 SEPTEMBRIE. Fecioarei i se cere să iasă din situaţii toxice, o capcană se întrevede pentru Scorpion. Singurătatea Balanţei

Horoscopul zilei de marţi, 5 septembrie 2023, potrivit portalului de specialitate horoscope.com.

3205 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MARŢI, 5 SEPTEMBRIE. Fecioarei i se cere să iasă din situaţii toxice, o capcană se întrevede pentru Scorpion. Singurătatea Balanţei

HOROSCOP MARŢI, 5 SEPTEMBRIE.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Berbec

Fii disciplinat. Păstrează-ţi limitele, pentru a nu fi băgat în telenovele altora. Poate fi distractiv să scapi de problemele tale, sărind în viaţa altcuiva, dar în curând vei descoperi că greutatea suplimentară nu este numai o taxă de plătit, dar nici nu îţi va rezolva problemele. Poate că trebuie să spui Nu altora, dar e în regulă. Este vital să iei în considerare nevoile tale.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Taur

Nu exagera. S-ar putea să te laşi atât de purtat în prima parte a zilei, încât până seara vei observa că ai depăşit propriile limite. Regretul se poate absorbi şi te poţi simţi vinovat pentru lucrurile pe care le-ai spus sau le-ai făcut. Preveniţi acest lucru gândindu-vă bine înainte de a vorbi sau de a acţiona. Ai puterea de a influenţa oamenii la un nivel emoţional profund. Foloseşte această putere cu înţelepciune.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Gemeni

Oamenii ar putea încerca să comunice subtil cu tine, dar este posibil să nu fii conştient de acest lucru pentru că eşti atât de prins în propriile tale dificultăţi, Gemeni. S-ar putea să simţi că conduci cu frâna de urgenţă pusă. Eşti atât de preocupat să alergi fără probleme, încât nu ştii despre alte maşini de pe drum. Opriţi, eliberaţi frâna şi conduceţi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Rac

S-ar putea să simţi că nu primeşti atenţia de care ai nevoie sau pe care o meriţi. Din această cauză, s-ar putea să vă supăraţi cu oamenii de la care simţiţi că ar trebui s-o obţineţi. Această atitudine va face ca oamenii să nu vă vină în ajutor. Cine vrea să fie lângă cineva atât de nevoiaş şi de nefericit? Concentrează-te pe tine şi pe propria ta vindecare.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Leu

Încearcă să nu-i alungi pe oamenii care sunt acolo să te ajute. Renunţarea la problemele tale asupra altora poate fi lucrul care face exact asta. Recunoaşte-ţi sentimentele incomode, dar nu-i împovăra pe alţii cu ele. Fericirea ta este responsabilitatea ta. Te vei simţi mult mai bine cu tine dacă ai grijă de propriul tău disconfort. Atunci îi vei atrage pe cei pe care îi iubeşti.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Fecioară

Puterile tale de adaptare sunt utile prin faptul că îţi oferă o toleranţă ridicată la situaţii incomode. Uneori, însă, această trăsătură s-ar putea să nu servească prea eficient. S-ar putea să ajungi să rămâi într-o relaţie dificilă sau într-o slujbă nesatisfăcătoare, pentru că te temi de ceva nou. Viaţa e scurtă. Dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi situaţia, asumăţi responsabilităţi. Fii proactiv.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Balanţă

S-ar putea să te simţi singur şi izolat, de parcă nu ai cu cine poţi vorbi. Interacţiunile tale pot părea un monolog, în loc de discuţie. Poate că simţi că vorbeşti singur de cele mai multe ori şi nimeni nu te ascultă cu adevărat. Nu este nimic în neregulă cu tine sau cu persoana cu care vorbeşti. Este doar o fază. Nu te agăţa de asta.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Scorpion

Nu cădea în capcana autocompătimii. Destul de curând ai putea să simţi că nu ai prieteni. Starea ta de spirit s-ar putea înrăutăţi. Ai grijă să nu aluneci pe această pantă alunecoasă.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Săgetător

Te afli într-un moment culminant emoţional. S-ar putea să simţi că cineva îţi pune în mişcare sentimentele. Poate că eşti speriat sau timid. Poate că nu simţiţi că vă puteţi exprima aşa cum doriţi. Dacă da, luaţi în considerare de ce. Alţi oameni te fac să te simţi aşa sau eşti inconfortabil cu propriile sentimente? Problema poate avea mai mult de-a face cu tulburările tale interioare decât cu alte cauze.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Capricorn

Ai grijă să nu laşi o dispoziţie acră să-ţi strice ziua. Este posibil să nu te simţi deosebit de vesel. Acest lucru poate avea un efect dramatic asupra tuturor celorlalţi. Fii conştient de faptul că starea ta de spirit poate să nu fie o reflectare exactă a realităţii, chiar dacă, în cea mai mare parte, lumea ta este centrată pe dispoziţiile tale şi pe schimbările dramatice dintr-o zi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Vărsător

Relaţiile pot fi puţin dificile, aşa că nu forţaţi plăcerea, dacă nu vine de la sine. Motto-ul tău de astăzi ar trebui să fie: „Dacă nu ai nimic frumos de spus, nu spune nimic”. Dacă trebuie să-ţi petreci ziua singur, aşa să fie. Nu fi sociabil, dacă nu ai chef.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE - Peşti

Poţi pune nevoile altora înaintea ta. Există un echilibru important între a fi egoist şi a fi altruist. Nu te sacrifica pentru a fi un slujitor al altora. Este important să nu te gândeşti doar la tine, fără să iei în considerare modul în care acţiunile tale îi vor afecta pe ceilalţi. Acest lucru va duce doar la resentimente şi vă va epuiza resursele emoţionale şi fizice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici