HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Lună Plină azi. Patru zodii sunt forţate să facă schimbări

Ziua de azi se manifestă printr-o Lună Plină în Taur şi o conjuncţie între Soare şi Mercur în semnul opus al Scorpionul. Aceleaşi zodii Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar putea fi puse în faţa unor decizii greu de luat.

52378 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Lună Plină azi. Patru zodii sunt forţate să facă schimbări

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Lună Plină azi. Patru zodii sunt forţate să facă schimbări

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Berbec

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce arată că azi şi în următoarele câteva zile s-ar putea să vezi cât de eficiente au fost strategiile tale financiare din ultimele săptămâni. În anumite privinţe, s-ar putea să îţi dai seama că nu ai luat cele mai bune decizii, ceea ce ar trebui să te ajute să îţi ajustezi comportamentul pe acest plan. Conjuncţia Soarelui cu Mercur dintr-o altă casă financiară foarte importantă din horoscopul tău solar s-ar putea să facă şi mai evidente obiceiurile de consum care nu sunt în favoarea ta.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Taur

Luna Plină de azi ocupă semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că azi şi în zilele care vor urma s-ar putea să ai pare de un plus de şarm şi energie. Pe de altă parte, s-ar putea să ai tendinţa de a o disipa fără să realizezi mare lucru. De asemenea, creşte destul de mult riscul de a intra în conflicte cu cei din jur. Tot azi, se formează o conjuncţie între Soare şi Mercur în casa parteneriatelor, semn că pot apărea evenimente de viaţă în care rolul partenerului şi/ sau al colaboratorilor sau colegilor de muncă devine unul esenţial.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Gemeni

Luna Plină de astăzi se formează în casa subconştientului din astrograma ta generală, iar acest lucru poate indica faptul că ai tendinţa să te raportezi mai mult decât de obicei la trecut. În principiu, acesta este un lucru rău, căci te poate ajuta să procesezi mai bine unele frustrări sau obiceiuri negative care te vizitează din când în când. Tot pe parcursul acestei zile, se perfectează o conjuncţie între Soare şi Mercur în casa sănătăţii, astfel că s-ar putea să îţi fie mai clar şi ce efecte pot avea aceste gânduri asupra nivelului tău de energie ori stării de sănătate.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Rac

Luna Plină de azi se perfectează în casa planurilor de viitor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să vezi nişte schimbări la nivelul proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le vei implementa foarte curând. Ai renunţa la unele lucruri în prezent pentru a le face să evolueze, iar acum vei vedea dacă aceste compromisuri au fost necesare sau nu. Tot pe parcursul acestei zile, se formează o conjuncţie între Soare şi Mercur în casa iubirii şi a pasiunilor, prilej bun să petreci timp cu partenerul şi/ sau copiii ori să te bucuri de hobby-uri.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Leu

Luna Plină de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, astfel că te aşteaptă câteva zile destul de interesante pe plan profesional. Eforturile tale de a ieşi în evidenţă la locul de muncă încep să dea roade, dar s-ar putea să nu mai ai la fel de mult timp sau energie pentru cei dragi şi/ sau gospodărie. Tot azi se formează o conjuncţie înntre Soare şi Mercur în casa familiei, indiciu cum că apar lucruri şi evenimente care te solicită şi pe plan casnic şi/ sau domestic. Nu este uşor să stabileşti un echilibru, dar nu e nici imposibil.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Fecioară

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de discuţii sau contexte care te fac să reflectezi la sistemul tău de valori, principii şi credinţe. În unele situaţii, s-ar putea să îţi dai seama că unele repere nu te mai definesc şi că, vrei-nu vrei, trebuie să le aduci la zi. Conjuncţia Soarelui cu Mercur din casa comunicării vorbeşte despre faptul că interacţiunile cu cei din jur te pot ajuta să îţi dai seama cum să îţi reglezi cel puţin o parte din ele.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Balanţă

Luna Plină de astăzi se perfectează într-o importantă casă financiară din astrograma ta generală, ceea ce ar trebui să te facă să vezi dacă există un echilibru între veniturile şi cheltuielile tale. În alte cazuri, s-ar putea să te facă să priveşti unele relaţii dintr-o perspectivă tranzacţională, să analizezi ce investeşti în raport cu ce primeşti din partea celorlalţi. Conjuncţia Soarelui cu Mercur din casa banilor te ajută şi ea să îţi dai seama cum să îţi foloseşti mai bine resursele, mai ales dacă ai avut recent unele probleme mai serioase în a le gestiona cât mai bine cu putinţă.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Scorpion

Luna Plină de azi se formează în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care este important să te concentrezi pe relaţia cu partenerul de viaţă, colaboratorii şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Vei vedea că, în anumite privinţe, comportamentul tău din ultimele săptămâni în raport cu ei a dat roade, dar în altele, nu a condus la reacţia dorită. Conjuncţia Soarelui cu Mercur din semnul naşterii tale te sprijină în a da dovadă de mai multă deschidere, mai ales în ceea ce priveşte lucrurile pe care le simţi şi pe care le aştepţi de la cei din jur.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Săgetător

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că dacă ai adoptat recent o altă atitudine la serviciu sau ai făcut ajustări în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi/ sau alimentaţie, vei vedea acum dacă au meritat. În anumite privinţe, va mai trebui să faci unele ajustări pentru a ajunge la obiceiuri care funcţionează pentru tine. Conjuncţia Soarelui cu Mercur din casa subconştientului te va ajuta să te (re)calibrezi şi pe plan emoţional, să te îndepărtezi de gânduri care nu îţi fac bine şi nu te ajută să evoluezi.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Capricorn

Luna Plină de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce s-ar putea să aducă situaţii în care îţi dai seama dacă ai petrecut recent suficient timp cu cei dragi sau dacă ţi-ai făcut timp pentru tine în ultima vreme. În anumite contexte, s-ar putea să îţi dai seama că ai renunţat prea uşor la astfel de lucruri pentru ceea ce ţi-ai propus în viitor. Conjuncţia Soarelui cu Mercur arată însă că ai cunoscut persoane de la care ai multe lucruri de învăţat, care te animă cu felul în care te fac să vezi lucrurile.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Vărsător

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa familiei din astrograma ta generală, astfel că trebuie să evoluezi dacă ai petrecut suficient timp de calitate alături de cei dragi în ultimele săptămâni. S-ar putea să îţi dai seama că i-ai neglijat în unele privinţe, că ai trecut pe locul doi unele responsabilităţi gospodăreşti. Conjuncţia Soarelui cu Mercur îţi indică faptul că au meritat aceste sacrificii în favoarea domeniului profesional, doar că, pe viitor, s-ar putea să abordezi lucrurile dintr-o altă privinţă, care mizează mai degrabă pe echilibru decât sacrificii de un fel sau altul, în funcţie de circumstanţele care apar.

HOROSCOP Marţi, 8 noiembrie – Peşti

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că este foarte important să fii atent(ă) cum te raportezi la cei din jur. Vei vedea că atitudinea ta faţă de ei din ultima perioadă a fost una bună în multe privinţe, dar mai sunt lucruri pe care le poţi face pentru a evolua la acest capitol. Conjuncţia Soarelui cu Mercur te ajută să fii mai conştient(ă) de principiile tale, de lucrurile care merită să fie flexibile sau mai puţin flexibile în raport cu cei din jur. Adaptabilitatea şi asertivitatea trebuie să formeze o echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici