HOROSCOP Miercuri 13 martie: Zodia care este veselă şi carismatică astăzi, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă

HOROSCOP, miercuri, 13 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

1732 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri 13 martie: Zodia care este veselă şi carismatică astăzi, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă

HOROSCOP Miercuri 13 martie: Zodia care este veselă şi carismatică astăzi, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă

Horoscop 13 martie Berbec

Dacă te confrunţi cu provocări pe plan profesional, este posibil ca, printr-un fericit concurs de împrejurări, să scapi de încercările la care ai fost supus(ă) în ultima vreme. Fie că te dovedeşti a fi omul potrivit la locul potrivit, fie îţi pune cineva sus pus o vorbă bună, cert este lucrurile încep să intre pe făgaşul lor normal astăzi. Vestea bună este şi că dispui azi de flerul necesar pentru a conduce o negociere sau o discuţie în vederea unei sponsorizări ori colaborări în direcţia potrivită. Uşor-uşor începe să se facă lumină şi-ţi dai seama încotro ar trebui s-o iei.

Horoscop 13 martie Taur

Te trezeşti, se pare, plin(ă) de bună dispoziţie şi optimism în legătură cu ce-ţi va aduce mijlocul acestei săptămâni. S-ar putea să te contacteze un prieten din străinătate sau o persoană relocată la mare distanţă de tine cu care nu ai menţinut un contact stabil. Acest lucru nu numai că te surprinde plăcut, dar s-ar putea să-ţi deschidă ochii în privinţa unor chestiuni de viitor care au fost confuze până acum. Poate fi vorba de o oportunitate financiară demnă de luat în seamă, care te pune pe gânduri. Te aşteaptă aşadar o zi plină de surprize la orizont. Profită de ele.

Horoscop 13 martie Gemeni

Îţi merge mintea brici astăzi şi întorci chestiunile pe toate părţile înainte de a face o judecată de valoare ori a lua o decizie importantă. Tocmai această atitudine responsabilă face să ţi se dea responsabilităţi mai mari la serviciu. Acestea par să nu te sperie pentru că eşti conştient(ă) că pot avea efecte pozitive asupra parcursului tău profesional pe termen lung. Înarmează-te cu mult tact şi stăpânire de sine pentru că se duc lupte pentru putere în jurul tău şi nu-i exclus să strici unele socoteli din pricina ascensiunii tale la locul de muncă. Nu da înapoi orice ar fi.

Horoscop 13 martie Rac

În ciuda inerentelor diferenţe de viziune dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, astăzi reuşiţi să vă armonizaţi perspectivele şi să faceţi front comun în faţa provocărilor pentru a vă atinge un ţel comun. În felul acesta, navighezi cu uşurinţă prin orice încercare cu care te întâmpină astrele în cursul acestei zile deoarece ştii că persoana iubită şi asociatul(ţii) sunt lângă tine, gata să intervină atunci când simţi că nu mai ai resursele necesare pentru a le face faţă. Urmăreşte acest filon de dezvoltare al relaţiei voastre şi vei vedea că sunteţi cu adevărat de neoprit împreună.

Horoscop 13 martie Leu

Dacă te-ai aplecat mai mult asupra relaţiei de cuplu în ultima vreme, s-ar putea ca astăzi să observi primele semne că vă îndreptaţi într-o direcţie mai bună. Ce-i drept, era de aşteptat ca ele să apară pentru că atât tu, cât şi persoana iubită aţi investit mai mult timp şi energie pe plan relaţional. Aşa se face că astăzi v-ar putea preocupa conturarea unor planuri comune de viitor, iar spre deosebire de alte dăţi, nu păreţi să întâmpinaţi provocări când vine vorba să vă armonizaţi punctele de vedere şi să veniţi cu o strategie care să vă satisfacă pe amândoi.

Horoscop 13 martie Fecioară

Se anunţă o zi cu meniu complet pentru tine, în sensul că astrele perfectează aspecte armonioase astăzi atât în sectorul vieţii de cuplu, cât şi la nivel profesional. Aşa se face că la serviciu te bucuri de randament crescut şi inspiraţie când vine vorba de sarcinile profesionale cu un grad mai crescut de dificultate, iar acasă cel drag te aşteaptă cu braţele deschise şi pregătit să savureze orice moment de calitate petrecut în doi. Ce-i drept, poţi crede că nu ai destulă energie de investit pe ambele planuri, dar vei vedea că bateriile tale duc mai mult decât te aştepţi.

Horoscop 13 martie Balanţă

Centrul tău de interes astăzi sunt viaţa de familie şi cea de cuplu. Acolo, toate par să meargă strună, exact aşa cum te-ai aşteptat. Te achiţi fără prea mare greutate de sarcinile domestice, indiferent dacă implică eforturi mai mici sau mai mari. În felul acesta, îţi rămâne suficient timp pentru a face ceva interesant alături de persoana iubită şi/ sau copii. Dacă vă permite timpul, n-ar fi rău să plănuiţi o evadare din jungla urbană care să vă scoată din ritmul accelerat al oraşului. Nu numai că vă aduce mai aproape, dar vă oferă prilejul unor momente de calitate împreună.

Horoscop 13 martie Scorpion

Se prefigurează astăzi o zi în care comunici eficient cu persoanele dragi, indiciu cum că dacă există probleme importante de lămurit cu privire la întreaga familie, acum ar fi momentul să le pui pe tapet. Apropiaţii se vor arăta extrem de receptivi la ideile tale şi dispuşi să ajungeţi la un compromis dacă opiniile voastre nu se întâlnesc într-o privinţă sau alta. Iată aşadar un prilej bun să discutaţi lucruri care ţin de spaţiul locativ sau să clarificaţi chestiuni de ordin patrimonial. Nativii(ele) acestui semn care se află în căutarea unui partener pot cunoaşte o persoană extrem de interesantă azi.

Horoscop 13 martie Săgetător

În cazul tău, astrele favorizează astăzi micile investiţii în spaţiul locativ, indiferent dacă ai ajuns sau nu în stadiul decorării apartamentului sau al casei. Poate fi vorba că găseşti un aparat electrocasnic la o ofertă greu de refuzat sau partenerul te informează că a găsit o metodă ingenioasă pentru a reduce cumva nişte costuri printr-un artificiu  de design. Oricare ar fi situaţia, este evident că vorbiţi aceeaşi limbă şi că vă aveţi scopuri comune. Cum vă bucuraţi de bună înţelegere astăzi, ar fi păcat să nu faceţi ceva doar voi doi. Vă va prinde bine amândurora să ieşiţi undeva împreună.

Horoscop 13 martie Capricorn

Abilităţile tale de comunicare sunt la cote ridicate astăzi, prilej numai bun să te apleci asupra activităţilor extraprofesionale cu potenţial de câştig extra. Este important să dai dovadă în cursul acestei zile de viteză de reacţie întrucât s-ar putea să ţi se prezinte unele oportunităţi valoroase de suplimentare a bugetului acestei săptămâni. S-ar putea nici să nu implice unele eforturi prea mari din partea ta, deci ar fi păcat să le laşi să-ţi scape printre degete. Rămâi aşadar conectat(ă) la ce se întâmplă în jurul tău şi ciuleşte urechile. Răsplata vigilenţei tale s-ar putea să apară mai repede decât te-aştepţi.

Horoscop 13 martie Vărsător

S-ar părea că mijlocul de săptămână te surprinde într-o dispoziţie de zile mari, carismatic(ă) şi debordând de un şarm covârşitor. Această atitudine ţi-ar putea conferi mai multă trecere pe plan social, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă, unde îi molipseşti pe toţi cu veselia ta. Dacă urmăreai să dai o notă proaspătă relaţiei de cuplu, cu siguranţă nu-ţi vor lipsi astăzi ideile de a-l recuceri pe partener. Unde mai pui că s-ar putea să apară din senin oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile. Caută să profiţi de ele şi să le tranformi în ceva de perspectivă.

Horoscop 13 martie Peşti

Din câte se pare, astăzi comunici la un alt nivel cu cei dragi. Vă transmiteţi telepatic parcă dacă totul este în regulă sau aveţi parte de încercări, fapt pentru care s-ar putea să ştii intuitiv ce li se întâmplă chiar înainte de a afla de la ei personal că trec printr-un eveniment mai mult sau mai puţin plăcut. S-ar putea să experimentezi acelaşi fenomen şi în raport cu prietenii apropiaţi ori poate instinctul este cel care-şi face vocea auzită cu mai multă putere azi, spunându-ţi dacă este cazul să marşezi hotărât în direcţia unei oportunităţi de perspectivă sau a alteia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici